Poradna duly
Jana Čurdová
Já si dělala testík 3+5, jelikož jsem věděla, kdy jsem měla ovulaci a lezlo to pomalu. A když mi vyšel krevní test, tak jsem měla 71,5 mIU/ml.
Evi, můžu se zeptat, jak dlouhou pauzu jste si dali před dalším těhu?
Jeeee luci ja uplne prehlidla tvou otazku ohledne Vidne..Takze ja mam super doktora,sice si vysetreni musim platit ale i v Cesku se za soukrome doktory musi platit.Ja ve Vidni ziju uz 8 let ale budeme se stehovat zpatky na moravu.Viden zboznuju,je to „moje“ mesto.
Jinak jak ses ptala Evisky jakou mela pauzu mezi tehu tak ja taky napisu svoje-otehotnela jsem 10tydnu po revizi.
Jo a na utz jdu ve ctvrtek
Lucko.. já byla na revizi 3. 1. .. snažit jsme se začali až v květnu a poslední ms jsem měla 23. 8..
Ahoj holky,
s nostalgií vzpomínám…
.Měli jsme mít červˇátko,ale nějak se mu nechtělo
.Miminka narozená v létě jsou pohodová a vysmátá
.
Přeji krásné těhotenství, rychlé porody a krásná miminka
![]()
Dobré ránko berunky,
jakpak se dnes máte?
Vyky.. děkujeme za přání.. a doufáme, že i naše miminka budou pohodová a vysmátá! ![]()
Dobre ranko
tak jak jsme se vyspinkaly kuratka?
Jinak doufam ze jsme tady nezustaly jen my dve Evisko
![]()
Jenn.. ještě je brzo ráno.. ono se to tady rozběhne..
Chjo.. taky bych ještě spinkala.. To vstávání ráno za tmy mi nějak nesvědčí..
no ani mi nemluv..Navic ja bych ted jenom v kuse spala a pesacek nas budi kvuli curani
Tak vzdycky vykopu toho sveho at s ni jde.
Jenn.. však to je v pořádku.. Ty musíš odpočívat! ![]()
Taky jsem pořád ospalá.. V práci to jde.. ale jak přijdu domů.. tak jsem úplně mrtvá.. ![]()
ahojky děvčata,
potichu se hlasím
k vám
Jsem pořád nakukovala do květňátek a málem prošvihla červňátka ![]()
Na netu mi to spočítalo termín 31.5. a nebo 3.6., tož nevím. Zatím ani nemám pořádně potvrzené od Dr. kterej týden jsem, tož uvidíme ve čtvrtek.
Jenn jsem ráda že tě tu vidím
ve čtvrtek jdem spolu
Pěkný den přeji
Ahojky Evvi.. vítej.. já jsem taky na hraně.. takže přebíhám z květňátek do červňátek.. Já mám zatím termín 29. 5. .. ![]()
Ahoj Evviku
uz jsem te hledala v podzimnich snazilkach…me to vypocitalo termin na 6.6. ale holky to se jeste tolikrat zmeni..Vzdyt ten net to pocita od prvniho dne posledni ms a nemyslim si ze by nektera z nas otehotnela zrovna ten den ![]()
Jinak Evviku ja asi ve ctvrtek nepujdu protoze jedeme na mensi dovku na hory takze asi az v pondeli.