červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
10.10.07 14:34

Jelikož nemám pravidlený cyklus, ale věděla jsem, kdy jsem měla ovu, tak jsem testíkovala ráno dvanáctý den od ovu. Nemohla jsem tomu uvěřit a pořád si testíky prohlížela . Pak jsem šla na krev a bylo to jasné. Po výsledku krve jsem to oznámila manželovi, jinak to chci udržet co nejdéle v tajnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 14:46

Luci.. já právě měla takový tušení.. že bych mohla mít těhu.. ani nevím proč, protože jsme ten měsíc moc nesexovali.. ale stejně jsem byla překvapená..
Taky chceme počkat aspoň do 12 - 13 tt.. než to řekneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 14:52

Evi, tak to spermijky zvládly :lol: :lol: :lol: Když si vezmeš, že vajíčko je schopné oplodnění jen dvanáct hodin, tak to je opravdový zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 14:53

Takže u tebe v práci to nevědí? To musí být dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 14:55

Luci.. taky se divím, že to vyšlo.. a to bych řekla že jsme nesexovali vůbec v období ovulace.. :D
V práci nikdo nic neví.. ale já mívám občas problémy se žaludkem, tak nejsou až tak překvapený, že mi není dobře.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
10.10.07 15:19

Ahoj holky, ja jsem priteli rekla ze jsem tehu, az kdyz mi vysly 3 tt pozitivne, nejdriv jsem tomu nechtela verit, pak jsem si rikala, ze by bylo divny kdyby 3TT lhaly, tak jsem mu ten posledni TT ukazala. On to rekl cele jeho rodine i nejakym kamaradum, je z toho asi cely vedle, protoze ted kdyz jsme byli na veceri, tak to rikal i majitelce toho podniku a to ji pritom skoro nezna :! , no zkratka proziva to na 100%. Ja to rekla jen tady na e-miminu jinak to vi me 2 kamaradky. V praci to reknu az tak v lednu, pokud to na me nebude nejak moc videt driv. Rodine to reknu taky az tak v lednu, unoru, no uvidime.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 15:26

Jen.. tyjo až takhle dlouho 8O , to bych asi nevydržela.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
10.10.07 16:15

Ahoj holky,
nevim zda jste jeste na netu, ale tez se pripojim s TT. Delala jsem si ho 9DPO a byl pozitivni, tzn. jeste 4 dny pred menses. Nechapu jakto ze byl pozitivni takhle brzo, 9 dni po oplodneni…hmmm…no a pak jsem si jich delala jeste asi 15, kazdy den dva, jestli to nahodou nezmizelo.
No a kolem me uz to vi kazdej, dokonce i ta nase reditelka jak jsem psala vcera. Coz me stve, protoze to jsem chtela nechat az budu mit prukazku.
No uvidime, zacina mi byt trochu spatne, ale az ted, odpoledne. nevim, nevim.. snedla jsem obed, ted dva maxi lipanky a tesim se, co manzel prinese k veceri.
Boli me dnes bricho, bolesti jako pred MS, tak se uklidnuju, ze to je dobre, ze se deloha roztahuje, ze se neco deje, tzn. zatim snad vse OK.
Jestli jste jeste online, tak se ozvete. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
10.10.07 16:26

Ahoj Nancy, tak to jsi dobra, ze jsi to takhle vsem na rovinu rekla, ja se zatim rozmyslim, jak to poddat. Ja myslim, ze ty bolesti v podbrisku jsou ok, me do nedele bolel podbrisek uplne hrozne, a ted to jako zazrakem preslo, nechce se mi ani zvracet, ani mi neni nijak jinak blbe, tak doufam, ze je to v poradku, no snad jo. Takze si myslim nemusis delat starosti, nekdo v diskusi psal, ze je nebezpecne pokud te do podbrisku chytaji nejake vyrazne krece, jinak vsechny ostatni druhy bolesti by nemey znamenat zadny problem. Tak neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 16:28

Ahojky Veru, já tu ještě chviličku budu. Jsem v práci do pěti a už se mi nechce nic dělat..
Taky mě občas pobolívá břicho jako přes ms..

Mně se teď odpoledne žaludek trošku srovnal.. tak přemýšlím, co za baštu večer.. Buď udělám houbový rizoto nebo palačinky.. ale nevím jestli naslano nebo nasladko.. to znamená buď s marmoškou a nebo s houbičkovou smaženicí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
10.10.07 16:41

Hmm,
tak palacinky bych si taky dala…jenomze to by mi je nekdo musel upect :lol: . A to se asi nechytam…mnam, s marmeladou.
Jinak me, Jenn, spis stve, ze uz se to takhle obecne vi o mem tehu, ale moje tchyne to vykecala kazdymu na potkani, zabalovala to zakaznikum spolu s parkama :D (je prodavacka)
Ale pokud to dopadne dobre, tak je to jedno,
Ted studuju na netu hodnoty HcG a jsem z toho trochu tumpachova :oops: Mela jsem minuly ctvrtek vecer (v nemocnici) 929 jednotek, ale byla jsem teprve 16 dni po oplodneni, coz je mnohem vic nez prumer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 16:43

Veru.. všechno nemůže být podle tabulek.. Z toho si nedělej hlavu.. a nebo tam jsou dva mimísci.. jestli máš vysoký hcg.. :D

Tak si palačinky upeč sama.. mně je taky nikdo neudělá.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
10.10.07 16:44

Pisou tu ze prumer na jedno dite 16 DPO je 164, na dvojcata 407. 8O 8O
Ja mela 929 - budu mit ctyrcata???!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 16:48

Veru… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
10.10.07 16:53

No tak to me manzel zabije… :lol: segra ma dvojcata, holcicky a tak jsem myslela, ze nase rodina ma vybrano. Holcickam jsou 2 mesice a jsou dvojvajecny a dokonce jedna je zadelana o tyden driv. Az po tydnu mela segra dalsi ovulaci - no a dalsi sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí