Poradna duly
Jana Čurdová
tak to me pobavilo
![]()
Ty decka jsou fakt mile v te prvni tride…
Nancy … tak to musíš mít svatou trpělivost
Jak píše Eviška jsou určitě vyjukaný, je to pro ně něco jinýho … a umět je tak zabavit aby vydržela dítka v hodině na místě … já obdivuju učitelky ZŠ ![]()
Takze, mile spolutehule,
odchazim se najist a zrejme se trosku prospim, doleha na me unava, Musim taky poklidit a obstarat hafa. Preji Vam vsem krasne odpoledne a brzy nashledanou. ![]()
Taaak holky … mě pomalu padlaaa
balím si věci, uklízím na stole a mizím k domovu http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif
jestli mi vyjde čásek tak zkusím juknout i z domova
tak se mějte krááásně
Veru, Evvi.. mějte se krásně..
Já ještě asi 10 minut a taky mizím.. Musím vymyslet něco k večeři.. Možná udělám langoše..
Dnes je mi fakt celý den blbě.. doufám, že večer to bude dobrý.. vždycky mi bývá večer líp..
Doma nějak nakukovat nestíhám.. ![]()
ja taky mizim,ted jsem celou dobu uklizela po te nasi potvurce.Vyhrabala mi dracenu a veskerou hlinu z kvetinace!!!Sem si myslela ze ji zabiju a pekne jsem se u toho nervla tak doufam ze to mimi neuskodilo
![]()
Ahoj těhulky, dovolila jsem si taky nakouknout a připomenout si těhotenství. Moc vám všem co tu jste i těm co ještě přijdou držím palečky a nebojte teď už vám to vážně vyjde. Přeji pohodové těhotenství. Určitě sem občas mrknu. ![]()
Marcela a Marie
Masenko dekujem..
Holky tak my uz jedem zitra rano a vratime se az v nedeli vecer,tak bud se skaknu podivat jeste v nedeli a nebo az v pondeli.
Az se vratim tak doufam ze uz nas tady bude vice
![]()
Evviku hodne stesti na KO!!!!!!!!!!
Krásné ránko všem
mám tu dnes kontrolu z FÚ tak se ozvu až to tady skončí. Jen jsem vás chtěla pozdravit
Jenn … užij si hor a odpočívej !!!!
Dobré ránko přeju..
Masenko.. moc děkujeme za přání!! Jsi hodná.. ![]()
Evvi.. teda, kontrola z finančáku, to je věc.. tak ať všechno co nejrychleji proběhne.. ![]()
Eviško … je to na DPH … tak tam by to mělo být oki. Ale u nás ty ženský jsou děsně nepříjemný … už teď mám nervíka ;( A do toho musím dělat mzdy ![]()
A jak se cítíš, co rýma, je už lepší?
Masenko … děkujem, myslím si že každá z nás tu potřebuje povzbuzení ![]()
Evvi.. určitě to dobře dopadne.. a všechno zvládneš! ![]()
Rýmu mám pořád.. dnes mě z ní i bolí hlava.. a je mi blivno.. ![]()
holky tak my uz jedem..jen jsem vas jeste chtela pozdravit.Evisko ja se s rymou potykala minuly tyden.my tehulky nemuzem skoro nic,ale kup si lipovy caj a do nosu Vincentku-tu muzeme.A rymy jsem se zbavila asi za 3 dny.
Evviku hodne stesti na KO u dr.