Poradna duly
Jana Čurdová
jj o prsach mi ani nerikej
Si na ne nemuzu ani sahnout ![]()
Jinak ja jdu na KO ted ve ctvrtek kde probehne i utz.U prvniho tehu jsem srdicko videla na konci 6 tt,takze si myslim ze srdicko urcite uvidis
Jennifer, ty jdeš ve čtvrtek na Uz? A jaké je ve Vídni zdravotnictví?
Já byla ve Vídni v roce 1990 na čtyři měsíce a bylo to moc fajn. A ty tam žiješ?
Jenn.. však já jen když se manžel ke mně přiblíží.. tak už řvu dopředu..
![]()
Ty se máš, že už jdeš na kontrolu.. Závidím.. Já už se nemůžu dočkat.. ![]()
Moc doufám, že uvidím.. u mého prvního těhu to nedopadlo..
Evisko ja vim ze ti to u prvniho tehu nedopadlo-vsak me take ne a ja si pamatuju ze jsme se o tom bavily.Ja o to prisla v 11+5tt a proto si jeste ani nedelam metrik abych to nezakrikla.
Jenn.. taky jsem byla v 11 tt.. ale tentokrát z toho těhotenství mám od začátku takový lepší pocit.. i když bojim bojim.. tak věřím že to tentokrát dopadne.. nám oběma.. ![]()
Evisko nesmime na to myslet!!!!!!!!!!Hlavni je nemyslet na to co bylo a myslet pozitivne a ze tentokrat to proste vyjde
Takže se k vám taky holky přidávám se smutnou zkušeností. Budeme si držet palečky a teď to vyjde,jo????
Jinak od včerejška začínám mít citlivá prsa. Takže se to snad všechno rozjíždí úspěšně.
Jenn.. já vím, snažím se.
Lucko, koukám, že jsme tady na tom všechny stejně.. Ale tentokrát to určitě dopadne dobře!!!
A ty prsa.. to je fakt zážitek.. ![]()
Koukám, že ty jsi úplně čerstvoučká těhulka.. Kdypak jdeš na kontrolu?
Já jsem teď 6+4 tt..
tak vidim ze vsechny mame spatnou zkusenost s prvnim tehu a to znamena ze tohle tehu nam vyjde!!!!!!!!!!!
Jdu příští týden v úterý. Už jsem byla u doktorky minulý týden a hned mi na:,–(ila utrogestan a kontrola za čtrnáct dní. Jsem zvědavá co bude na Uz vidět, protože to budu 5+6. Snad tam nějaký kaštánek
bude.
Lucko, já byla na utz v 5+4 .. a bylo tam tohle.. taková tečička..
Nešlo mi to líp vyfotit: 
Holky, moc jsem nepochopila těhu testy. Píše se na nich, že zachytí HCG od 25mIU/ml. Já měla dvojnásobek a druhá čárka se sotva objevila. A to jsem musela počkat ještě delší čas než psali. Takže si nedokážu představit, co by se ukázalo, kdyby hodnota byla nižší. To bych musela mít hodně velkou představivost, abych něco viděla a nebo bych tam musela něco dokreslit. Proto zřejmě doporučují testovat v den očekávané periody, kdy hodnota HCG je více než 100. To jsou ale podvodníci. A nebo tomu nerozumím. ![]()
Luci.. manža si myslel, že to mímo je ta dutinka.. A děsně se divil, že je to jen ta tečka..
![]()
S těma testama nevím.. já testovala v den, kdy měla dorazit mrcha.. a byly tam dálnice jak vyšitý.. ![]()