červňátka 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
8.10.07 13:58

jj o prsach mi ani nerikej :roll: :roll: Si na ne nemuzu ani sahnout :(
Jinak ja jdu na KO ted ve ctvrtek kde probehne i utz.U prvniho tehu jsem srdicko videla na konci 6 tt,takze si myslim ze srdicko urcite uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.10.07 14:00

Jennifer, ty jdeš ve čtvrtek na Uz? A jaké je ve Vídni zdravotnictví?

Já byla ve Vídni v roce 1990 na čtyři měsíce a bylo to moc fajn. A ty tam žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 14:00

Jenn.. však já jen když se manžel ke mně přiblíží.. tak už řvu dopředu.. :lol: :lol: :lol:

Ty se máš, že už jdeš na kontrolu.. Závidím.. Já už se nemůžu dočkat.. :D

Moc doufám, že uvidím.. u mého prvního těhu to nedopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.10.07 14:02

Evisko ja vim ze ti to u prvniho tehu nedopadlo-vsak me take ne a ja si pamatuju ze jsme se o tom bavily.Ja o to prisla v 11+5tt a proto si jeste ani nedelam metrik abych to nezakrikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 14:06

Jenn.. taky jsem byla v 11 tt.. ale tentokrát z toho těhotenství mám od začátku takový lepší pocit.. i když bojim bojim.. tak věřím že to tentokrát dopadne.. nám oběma.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.10.07 14:10

Evisko nesmime na to myslet!!!!!!!!!!Hlavni je nemyslet na to co bylo a myslet pozitivne a ze tentokrat to proste vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.10.07 14:11

Takže se k vám taky holky přidávám se smutnou zkušeností. Budeme si držet palečky a teď to vyjde,jo????
Jinak od včerejška začínám mít citlivá prsa. Takže se to snad všechno rozjíždí úspěšně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 14:14

Jenn.. já vím, snažím se.

Lucko, koukám, že jsme tady na tom všechny stejně.. Ale tentokrát to určitě dopadne dobře!!!
A ty prsa.. to je fakt zážitek.. :roll:
Koukám, že ty jsi úplně čerstvoučká těhulka.. Kdypak jdeš na kontrolu?
Já jsem teď 6+4 tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.10.07 14:14

tak vidim ze vsechny mame spatnou zkusenost s prvnim tehu a to znamena ze tohle tehu nam vyjde!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 14:15

Jééé.. Luci, já jsem kroupa.. už to vidím.. jdeš 16.10.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.10.07 14:26

Jdu příští týden v úterý. Už jsem byla u doktorky minulý týden a hned mi na:,–(ila utrogestan a kontrola za čtrnáct dní. Jsem zvědavá co bude na Uz vidět, protože to budu 5+6. Snad tam nějaký kaštánek :lol: bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 14:33

Lucko, já byla na utz v 5+4 .. a bylo tam tohle.. taková tečička.. :D Nešlo mi to líp vyfotit: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.10.07 14:33

Holky, moc jsem nepochopila těhu testy. Píše se na nich, že zachytí HCG od 25mIU/ml. Já měla dvojnásobek a druhá čárka se sotva objevila. A to jsem musela počkat ještě delší čas než psali. Takže si nedokážu představit, co by se ukázalo, kdyby hodnota byla nižší. To bych musela mít hodně velkou představivost, abych něco viděla a nebo bych tam musela něco dokreslit. Proto zřejmě doporučují testovat v den očekávané periody, kdy hodnota HCG je více než 100. To jsou ale podvodníci. A nebo tomu nerozumím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.10.07 14:35

Jé, to je krásná tečička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
8.10.07 14:38

Luci.. manža si myslel, že to mímo je ta dutinka.. A děsně se divil, že je to jen ta tečka.. :lol: :lol: :lol:

S těma testama nevím.. já testovala v den, kdy měla dorazit mrcha.. a byly tam dálnice jak vyšitý.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí