Poradna duly
Jana Čurdová
Jenn.. vincentku mám.. a lipový čaj? To pomáhá.. ok.. já to zkusím..
Mějte se krásně a užijte si to tam.. Těším se na nějaké fotky! ![]()
jj lipovy caj je super.ja to pila 2-3× denne a mam po ryme.
Fotecky pak poslu
Ahoj holky.
Jaké je u vás počasí? U nás zataženo, takže se člověku nic nechce.
Včera jsem dělala smažený květák a tak jsem se narvala, že bych nemusela týden jíst
. Tomu se ale nedalo oddolat. Květáček, brambůrky …
Jennifer přejeme pěkný relax a už jsme zvědavé na fotky.
taaaak a kontrola je pryč ![]()
byla to celkem rychlovka, všechno jsem jim nachystala tak jen nakoukly a napsaly zápis a hotovo …
Jenn … ještě jednou užij si a odpočívej ![]()
Luckacku tak tady ted zrovna vykouklo http://sirmi.ic.cz/slunce/14.gif takže je tu krááásně
a květáček ten taky můžu … já mám zase hlaaaad to mi nedělejte, jdu rychle vyhrabat sváču ![]()
Luci, u nás krásně sívít sluníčko.. nad horama je teda nějakej opar, ale z toho asi nic nebude..
Evvi, to je bezva, že tak rychle odešli..
Květák.. ten já nemůžu je mi po něm těžko..
A hlad.. hlad bych měla.. ale je mi blbě.. ![]()
To já po včerejšku hlad nemám, ale stejně si nenechám ujít snídani a sváču a ani oběd atd…
Jé, vy máte sluníčko? Tak ho holky pošlete i k nám. Alespoň jeden paprsek
.
Koukám, že dnes se kontroluje úplně všude a všechno. A většinou jsou to nepříjemný lidi, ale kdo jiný by tu práci dělal. Někdy je to opravdu buzerace, ale s tím mi nic neuděláme.
Eviško, nastydlá a chodíš do práce? Měla by jsi to rychle, v klidu a v teple vyležet, aby jsi se toho zbavila co nejrychleji. Tak snad se tý rýmě nebude u tebe dařit a brzy ji vyženeš z dutin
.
Ahoj holky,
tak jsem neodolala a taky nakoukla.
Jsem z červňátek 2007. Moc vám všem přeji,aby bylo vše v pořádku, měly jste pohodové těhu a v červnu jste se všechny radovaly z krásných a zdravých miminek.
Renata
RenkoH, děkujeme za podporu. Je to fajn slyšet povzbuzující slova.
Luci.. mám jen rýmu.. jinak nic.. tak to není nic vážného..
Spíš ten žaludek, kdyby se mi srovnal.. je to náročný.. ![]()
Renko.. moc děkujeme za přáníčko.. ![]()
Luci … dneska to byla pohodová kontrola, i paní byly moc milé
už jsem dlouho nezažila takový klídek u kontroly FÚ
Evi … s těma nevolnostma to ti nezávidím. Já mám problém u čištění zubů ráno a pak ještě takový semo tamo návaly, ale jinak pohodka. Držím palec ať tě to dlouho nedrží
Dneska dělám výplaty tak nějak nestíhám … jsem zvědavá jak tu dlouho budu strašit ![]()
Holky, kolikátý den cyklu jste si dělaly těhu testík? Byly jste samy? Komu jste to řekli?
Evvi.. teď jsem snědla těst. salát s kuřátkovým masem a hrušku.. a docela to jde, tak uvidíme..
Lucko.. já si dělala test v první den, kdy měla přijít ms.. bylo to ráno, takže jsem byla sama.. a manžovi jsem poslala mms s vyfoceným testíkem.. Jinak to neví nikdo..
luckacek píše:
Holky, kolikátý den cyklu jste si dělaly těhu testík? Byly jste samy? Komu jste to řekli?
já si dělala test v 1.den MS (která samo že nepřišla) odpoledne po práci. Byla jsem u toho sama a až přišel přítel tak jsem mu ukázala testík. Koukal na to a řekl co to je a to znamená jako dobře? Vůbec nevěděl co to vlastně před něj strkám ![]()
Zatím to víme jen my dva a holky tady na emiminu (potřebovala jsem to ze sebe dostat
ale přítel si myslí, že to neví nikdo
) . Rodičům to chceme říct až později …
a jak ty?