červňátka 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
10.10.07 08:55

Jenn.. vincentku mám.. a lipový čaj? To pomáhá.. ok.. já to zkusím..

Mějte se krásně a užijte si to tam.. Těším se na nějaké fotky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.10.07 09:01

jj lipovy caj je super.ja to pila 2-3× denne a mam po ryme.
Fotecky pak poslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 09:38

Ahoj holky.
Jaké je u vás počasí? U nás zataženo, takže se člověku nic nechce.
Včera jsem dělala smažený květák a tak jsem se narvala, že bych nemusela týden jíst :lol: . Tomu se ale nedalo oddolat. Květáček, brambůrky …
Jennifer přejeme pěkný relax a už jsme zvědavé na fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.10.07 09:47

taaaak a kontrola je pryč :lol:
byla to celkem rychlovka, všechno jsem jim nachystala tak jen nakoukly a napsaly zápis a hotovo …

Jenn … ještě jednou užij si a odpočívej :-)

Luckacku tak tady ted zrovna vykouklo http://sirmi.ic.cz/slunce/14.gif takže je tu krááásně

a květáček ten taky můžu … já mám zase hlaaaad to mi nedělejte, jdu rychle vyhrabat sváču ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 09:51

Luci, u nás krásně sívít sluníčko.. nad horama je teda nějakej opar, ale z toho asi nic nebude..

Evvi, to je bezva, že tak rychle odešli..

Květák.. ten já nemůžu je mi po něm těžko..
A hlad.. hlad bych měla.. ale je mi blbě.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 09:56

To já po včerejšku hlad nemám, ale stejně si nenechám ujít snídani a sváču a ani oběd atd…
Jé, vy máte sluníčko? Tak ho holky pošlete i k nám. Alespoň jeden paprsek 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 10:05

Koukám, že dnes se kontroluje úplně všude a všechno. A většinou jsou to nepříjemný lidi, ale kdo jiný by tu práci dělal. Někdy je to opravdu buzerace, ale s tím mi nic neuděláme.
Eviško, nastydlá a chodíš do práce? Měla by jsi to rychle, v klidu a v teple vyležet, aby jsi se toho zbavila co nejrychleji. Tak snad se tý rýmě nebude u tebe dařit a brzy ji vyženeš z dutin :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
10.10.07 10:08

Ahoj holky,
tak jsem neodolala a taky nakoukla. :oops: Jsem z červňátek 2007. Moc vám všem přeji,aby bylo vše v pořádku, měly jste pohodové těhu a v červnu jste se všechny radovaly z krásných a zdravých miminek.
 Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 10:19

RenkoH, děkujeme za podporu. Je to fajn slyšet povzbuzující slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 10:24

Luci.. mám jen rýmu.. jinak nic.. tak to není nic vážného..
Spíš ten žaludek, kdyby se mi srovnal.. je to náročný.. :roll:

Renko.. moc děkujeme za přáníčko.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.10.07 11:19

Luci … dneska to byla pohodová kontrola, i paní byly moc milé :lol: už jsem dlouho nezažila takový klídek u kontroly FÚ

Evi … s těma nevolnostma to ti nezávidím. Já mám problém u čištění zubů ráno a pak ještě takový semo tamo návaly, ale jinak pohodka. Držím palec ať tě to dlouho nedrží

Dneska dělám výplaty tak nějak nestíhám … jsem zvědavá jak tu dlouho budu strašit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 11:47

Holky, kolikátý den cyklu jste si dělaly těhu testík? Byly jste samy? Komu jste to řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 11:54

Evvi.. teď jsem snědla těst. salát s kuřátkovým masem a hrušku.. a docela to jde, tak uvidíme..

Lucko.. já si dělala test v první den, kdy měla přijít ms.. bylo to ráno, takže jsem byla sama.. a manžovi jsem poslala mms s vyfoceným testíkem.. Jinak to neví nikdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.10.07 12:55
luckacek píše:
Holky, kolikátý den cyklu jste si dělaly těhu testík? Byly jste samy? Komu jste to řekli?

já si dělala test v 1.den MS (která samo že nepřišla) odpoledne po práci. Byla jsem u toho sama a až přišel přítel tak jsem mu ukázala testík. Koukal na to a řekl co to je a to znamená jako dobře? Vůbec nevěděl co to vlastně před něj strkám :lol:
Zatím to víme jen my dva a holky tady na emiminu (potřebovala jsem to ze sebe dostat ;) ale přítel si myslí, že to neví nikdo :oops: ) . Rodičům to chceme říct až později …

a jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
10.10.07 13:05

Robertova reakce na ten testík byla: Já jsem to tušil! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...