červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
10.10.07 16:54

Veru.. jo tak vy to máte v rodině? :lol: :lol: :lol: :lol:

No nic, jdu domů.. budu dělat to rizotko.. palačinky budou zítra.. :D

Pa pa.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
10.10.07 16:57

Pa holky, take se odpojuji a jdu hrabat v lednici. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 17:47

Hezký podvečer. U nás se počasí trochu umoudřilo a obloha se protrhala. Hned je to veselejší.
Evi, díky za nápady k jídlu. Já už nevím co vařit. Chodíte na houby? Je jich letos dost nebo máš nasušené?
Holky, kdyby jste viděly tu hromadu nevyžehleného prádla. Dnes jsem dvě třetiny zvládla, ale další nechám na jindy. Bylo toho až až.
Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.07 18:00

Slyšely jste to? „Na horách by od víkendu mělo začít sněžit. Na celém území ČR totiž v noci výrazně poklesnou teploty pod bod mrazu.“ To jsem na to zvědavá. Ale v televizi na příští týden slibovali babí léto. Schválně co z toho vyjde.
MadGirlNancy, třeba jsi měla ovulaci dříve, proto ti vyšel brzy ten těhu testík a Hcg vyšší. Ale uvidíš na Uz.
Evviku, v kolik jdeš zítra na Uz? Budeme držet palečky a hned napiš :wink: . Jsme to holky zvědavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
11.10.07 07:28

Dobré ráno, berunky.. u nás je teď pěkná mlha.. ale vypadá to, že bude hezky..
Luci.. jj, slyšela jsem že má o víkendu sněžit a nejvíc prý v Krkonoších.. to se mám na co těšit.. :roll:

My byli na houbách jen asi 3× (nějak není čas), ale hub je mraky.. jen jsme si vybírali ty hezčí houby..

Evvi.. moc držím pěstičky na dnešním utz.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.07 07:50

dobré ránko :lol:

včera už jsem nezvládla se ozvat, bylo toho v práci dost a ještě tak do pátku bude. Dělám výplaty a protože mi podklady dávají na poslední chvíli tak makám až se ze mě kouří. Jednou to asi udělám asi tak (až se opravdu naštvu), že je pošlu později. Se všichni zbláznili, výplaty pro 50 lidí a ještě hodiny rozdělovat po jednotlivých zakázkách, a chtějí to za den mít hotový :?: http://sirmi.ic.cz/smajl/38.gif Nu nic už jsem se uklidnila :)

Jé palačinky, taky jsem měla včera na ně vyšlápnuto, ale protože jsme šli pak ven, tak je budu dělat až dneska. A vůbec se nebudu omezovat a udělám je hezky se zmrzlinkou ovocem a šlehačkou :lol: Kalorická extrabomba

Na UTZ jdu až v 15hod po práci … děkuji za držení pěstiček, jsem trošku nervozní a na druhou stranu se těším.

Jinak když sedím u PC tak už si musím rozepínat knoflík u kalhot :oops: už mě začínají nějak tlačit. Jo a dneska jsem měla obrnevolnost … ze by u mě to začalo později?

A co vy, těhulky, jak se máte … piště budu sem v průběhu dne určitě nakukovat
 http://sirmi.ic.cz/smajl/189.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
11.10.07 08:21

Ahojky Evvi, koukám, že se v práci nenudíš.. :lol: :lol: :lol:

Palačinky jsem nakonec nedělala.. bylo houbový rizotko a bylo moc dobrý.. ještě nám zbylo.. tak dnes nemusím nic vařit..

Teda, až ve 3 odpoledne.. to bych nevydržela… tak dlouho.. já jsem objednaná na 8,30 ráno.. ale až za dlouho.. :roll: :D

Já teda kalhoty dopnu v pohodě.. ale už na sobě začínám vidět, že ten pupík mám trošku nafouklej.. ale nevím, jestli to není od střev.. :lol:

Doufám, že tebe nevolnosti trápit nebudou..

Mně bývá dobře až tak kolem 16 - 15 hod. odpoledne.. pak to jde.. Když se teda večer moc nepřejím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.07 08:38

hehe já ty kalhoty dopnu taky, když stojím a jdu a tak, je to OK. Ale jak si sednu, nebo delší dobu sedím, tak mě prostě tlačí ;)

Teď jsem se donutila do sebe natlačit jogurt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
11.10.07 08:51

Já zvládla jen suchej dalamánek a heřmánkovej čaj.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.07 09:31

tak zjišťuju že ten jogurt nebyla správná volba :roll:

http://sirmi.ic.cz/smajl/46.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
11.10.07 09:51

Evvi.. je ti špatně? Mně vždycky trošku pomůže nějaký bonbón.. Tak to zkus.. Nebo bylinkovej čajík.. A nebo trochu coly.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.07 10:08

už je to lepší … vypila jsem hodně moc vody… snažila jsem se to zaplavit a snad to pomohlo

Evi a jaký bylinkový čaj piješ … já totiž už nevím co mám pít. Ovocný čaje mi teď nejedou. Koupila jsem si šípkovej čaj a ten celkem jde a doufám že ho i můžu pít, že neškodí. Cola … ta mě nic neříká, tu jsem nikdy moc nepila

A co vitamíny? Berete některá z vás? Přítel se mě říkal, že bych měla něco zobat, když začíná ta zima, abych něco nechytla. Má o mě strach drahoušek :)
Já teď jím kyselinu listovou … tu mám od Dr. předepsanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
11.10.07 10:24

Evvi, já piju heřmánkovej a mátovej.. pomáhá mi na uklidnění žaludku..

Já colu taky normálně nepiju.. ale prý troška coly uklidňuje žaludek..

Já baštím Calibrum Baby Plan.. jedla jsem ho už před otěhotněním.. A chci ho brát celý 1. trimestr.. a pak už nějaké vitamínky pro těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.10.07 11:23

Ahoj holky, ja tak jim kys.listovou, k tomu vit.E a C, ted na zimu si asi koupim nejake mutlivitaminy. Rada bych takove, ktere tam maji i latky na zvyseni obranyschopnosti, abych hned tak neco nechytla, no uvidim poradim se v lekarne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.07 12:43

tak jsem zkusila oběd, co to se mnou udělá … no jde to, ale není mi úplně hej

babyplan jsem taky sem tam zobla, nebrala jsem jej pravidelně … strach abych se nepředávkovala kys.listovou, protože ji beru 2×denně, v lékárně mi řekli že pokud budu brát babyplan tak mám jednu dávku kys.listové raději vynechat

ještě hodku a pul a pomalu vyrážím k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí