Poradna duly
Jana Čurdová
Pido.. to je normální, že máš strach.. Já jsem vyplašená pořád.. A myslím, že to tak bude už navždycky! Ale určitě bude všechno v pořádku.. ![]()
Jennifer už je u dr. Tak snad brzy napíše a podělí se o nové zažitky.
Vítám Pidu. Je fajn, že jsi tu. Šetři se a hodně odpočívej. Jsi první, která má průkazku. Dnešní večer si budete pamatovat hooodně dlouho. Takže ať ti všechno vyjde a je to nezapomenutelný večer vás dvou. Tedy už tří
.
Stokvete, ty jsi viděla toho svého broučínka. To muselo být fajn. A nový doktork vyhovuje? Tak se ho drž.
Jennifer, ani jsi se nerozpovídala o prodlouženém víkendu na horách. Tak doufám, že nás neošidíš a povyprávíš, ať máme co závidět. A co fotečky, budou?
Eviško, jak to děláš s vařením. Už jen to pomyšlení, že to bude cítit a že u toho budu stát, mi nedělá dobře:-(. Zkusím si dát do pusy bonbonek a uvidíme. Snad k večeři něco vytvořím. ![]()
Luci.. prostě vařím, nic jiného mi nezbývá.. večeře zvládám celkem v pohodě.. to už je mi jakž takž dobře.. Horší je to s víkendovými obědy.. To si chodím každou chvíli sednout a rozdýchávám.. zatím to zvládám. ![]()
Já jsem včera dělala slepici na paprice, takže dneska máme zbytky.. tak to jen ohřeju .. je to bez práce.. zvlášť když dnes dorazím domů až před šestou..
Jé, slepice na paprice…hmmmm… to bych asi mohla…tak zase díky za tip. Je to fajn, když vím co vařit.
Luci.. není zač, ráda poradím.. ![]()
A v sobotu jsem dělala chlupačky s houbama.. ale z těch teda nic nezbylo.. ![]()
A pekla jsem kokosovou bábovku.. 2× .. v sobotu ji skoro celou zbaštil manžel.. a v neděli měla přijet švagrová, tak jsem pekla znovu, aby bylo co ke kafíčku a oni stejně přivezli dorty..
![]()
Chlupačky neznám…co to je? Houby jsme měli teď čtrnáct dní, proto jsem zbytek hub usušila, protože jsem jich už přejedená. Taky se chystám, že něco upeču, ale zatím jsem se k tomu nedonutila. A kokosová bábovka se dělá jako obyčejně jen s přidáním kokosu nebo i příprava je jiná?
Luci, chlupačky, chlupatý knedlíky.. neznáš? Jsou to jen nastrouhaný brambory (syrový), vajíčko a mouka.. A s houbama je to bašta..
Kokosová bábovka:
1/2 hery, 150 g cukru, 4 vejce, 150 g pol. mouky, 100 g kokosu a čokoláda na vařezní..
Smícháš rozpuštěnou heru s cukrem a žloutkama, přidáš mouku, kokos (možná budeš muset trochu naředit mlíkem), pak se přidá na kousky nakrájená čokoláda a sníh z bílků..
A my tuhle bábovku milujeme, je hrozně dobrá..
ahoj holky
takze uz jsem zpatky,srdicko uz nam tlouklo,kulicka byla hezky videt v plodove vode,jsme v 7tt ale co mi trosku dela starosti je ze se me dr ptal zda nekrvacim protoze nasel hematom,ale at si tim nelamu hlavu ze to se normalne vstreba.Nastesti to neni v plodovce,tak snad to nic nebude ale i tak mam strach kvuli minulemu tehu.
Za tri tydny jdu na I.TP tak uvidime.
Zitra naskenuju fotecku a poslu.
Jinak luckacku na horach bylo uzasne,pocasi nam vyslo,meli jsme jasno a slunecno(i kdyz zimecku).Fotecky budou,ale kde je mam zobrazit?Normalne tady v diskuzi a nebo mam pockat az budeme mit galerku?
Ahoj holky,
gratuluju Taminko (mimochodem, taky te „znam“, jak jen to na emiminu jde..)
Me ceka UTZ zitra ve 13:15, myslete na me. Uvidi se, jestli to co se mi deje je normalni priznak tehotenstvi nebo…drzte mi palce.
Az prijedu zitra z UTZ, tak se ozvu.
Tami.. mooooc gratuluju k srdíčku!!!! Super.. a těším se na fotečku! ![]()
Doktor určitě ví, co říká, tak si s tím hematomem nedělej hlavu.. kdyby byl nějaký problém, tak si tě určitě ohlídají..
Veru.. a jak se dnes cítíš? Je ti dobře.. Určitě utz dopadne dobře!! ![]()
Jennifer, gratulujeme k srdíčku. Hematom se vstřebá, bude to všechno OK
. Tešíme se na fotečku. Takže se víkend podařil a odpočinuli jste si. A co výlety? A co jídlo? A postel byla pohodlná? A co hafík?
nancy njn tady zna kazda kazdou ![]()
Jinak doufam ze ti to dopadne dobre a hlavne rekni u dr co se ti prihodilo.
Ja dr rekla ze se mi hrozne mota hlava,mam nizky tlak,dostala jsem tabletky,mam vice pit a hned mi chtel davat nemocenskou.
aktualizace seznamku..
Taminka / 1975 / Ov+Vi / 6+3tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena
MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 5+6tt / 9.6.08 /--/ vdana
Eviska / 1979 / Upice / 7+1tt / konec kvetna08 /--/ vdana
Luckacek / 1976 / Praha / 5+5tt/ 11.6.08 /--/ vdana
Evvik / 1975 / Litovel /--/ cerven08 /--/ svobodna
Jenifer / 1983 / Praha / 5+6tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 )
Pida / 1980 / Praha / 5+3tt / 13.6.08 / – / vdana
Evviku asi mi to uniklo ale ktery jsi tyden?
holky diky za podporu..Taky doufam ze to bude ok.
Jinak fazolka je hrozne moc malinka a plave si v plodovce ale srdicko me moooooooooc potesilo..
![]()
Luckacku takze ubytovani hezky,za 25 euro i se snidani,mam i fotecky pokoje,vylety jsme delali,jeden do Krimmlu k vodopadum a jeden do vysky 2040m ke dvou nadrzim=fakt parada.Pak jsme jeli do Bad Gastein coz je lazenske mestecko a zakoncili jsme to Salzburkem.Jidlo taky mnamka,jsem ted nejaka ujete na ryby,ale byli jsme i v recke restauraci.Pozdeji sem teda hodim nejake fotecky.