červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
15.10.07 13:22

Pido.. to je normální, že máš strach.. Já jsem vyplašená pořád.. A myslím, že to tak bude už navždycky! Ale určitě bude všechno v pořádku.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.10.07 14:18

Jennifer už je u dr. Tak snad brzy napíše a podělí se o nové zažitky.
Vítám Pidu. Je fajn, že jsi tu. Šetři se a hodně odpočívej. Jsi první, která má průkazku. Dnešní večer si budete pamatovat hooodně dlouho. Takže ať ti všechno vyjde a je to nezapomenutelný večer vás dvou. Tedy už tří :lol: .
Stokvete, ty jsi viděla toho svého broučínka. To muselo být fajn. A nový doktork vyhovuje? Tak se ho drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.10.07 14:25

Jennifer, ani jsi se nerozpovídala o prodlouženém víkendu na horách. Tak doufám, že nás neošidíš a povyprávíš, ať máme co závidět. A co fotečky, budou?
Eviško, jak to děláš s vařením. Už jen to pomyšlení, že to bude cítit a že u toho budu stát, mi nedělá dobře:-(. Zkusím si dát do pusy bonbonek a uvidíme. Snad k večeři něco vytvořím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 14:50

Luci.. prostě vařím, nic jiného mi nezbývá.. večeře zvládám celkem v pohodě.. to už je mi jakž takž dobře.. Horší je to s víkendovými obědy.. To si chodím každou chvíli sednout a rozdýchávám.. zatím to zvládám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 14:51

Já jsem včera dělala slepici na paprice, takže dneska máme zbytky.. tak to jen ohřeju .. je to bez práce.. zvlášť když dnes dorazím domů až před šestou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.10.07 15:05

Jé, slepice na paprice…hmmmm… to bych asi mohla…tak zase díky za tip. Je to fajn, když vím co vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 15:07

Luci.. není zač, ráda poradím.. :D
A v sobotu jsem dělala chlupačky s houbama.. ale z těch teda nic nezbylo.. :lol:
A pekla jsem kokosovou bábovku.. 2× .. v sobotu ji skoro celou zbaštil manžel.. a v neděli měla přijet švagrová, tak jsem pekla znovu, aby bylo co ke kafíčku a oni stejně přivezli dorty.. :roll: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.10.07 15:26

Chlupačky neznám…co to je? Houby jsme měli teď čtrnáct dní, proto jsem zbytek hub usušila, protože jsem jich už přejedená. Taky se chystám, že něco upeču, ale zatím jsem se k tomu nedonutila. A kokosová bábovka se dělá jako obyčejně jen s přidáním kokosu nebo i příprava je jiná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 15:44

Luci, chlupačky, chlupatý knedlíky.. neznáš? Jsou to jen nastrouhaný brambory (syrový), vajíčko a mouka.. A s houbama je to bašta..

Kokosová bábovka:
1/2 hery, 150 g cukru, 4 vejce, 150 g pol. mouky, 100 g kokosu a čokoláda na vařezní..

Smícháš rozpuštěnou heru s cukrem a žloutkama, přidáš mouku, kokos (možná budeš muset trochu naředit mlíkem), pak se přidá na kousky nakrájená čokoláda a sníh z bílků..
A my tuhle bábovku milujeme, je hrozně dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.07 15:47

ahoj holky
takze uz jsem zpatky,srdicko uz nam tlouklo,kulicka byla hezky videt v plodove vode,jsme v 7tt ale co mi trosku dela starosti je ze se me dr ptal zda nekrvacim protoze nasel hematom,ale at si tim nelamu hlavu ze to se normalne vstreba.Nastesti to neni v plodovce,tak snad to nic nebude ale i tak mam strach kvuli minulemu tehu.

Za tri tydny jdu na I.TP tak uvidime.

Zitra naskenuju fotecku a poslu.

Jinak luckacku na horach bylo uzasne,pocasi nam vyslo,meli jsme jasno a slunecno(i kdyz zimecku).Fotecky budou,ale kde je mam zobrazit?Normalne tady v diskuzi a nebo mam pockat az budeme mit galerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
15.10.07 15:50

Ahoj holky,
gratuluju Taminko (mimochodem, taky te „znam“, jak jen to na emiminu jde..)
Me ceka UTZ zitra ve 13:15, myslete na me. Uvidi se, jestli to co se mi deje je normalni priznak tehotenstvi nebo…drzte mi palce.
Az prijedu zitra z UTZ, tak se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
15.10.07 15:59

Tami.. mooooc gratuluju k srdíčku!!!! Super.. a těším se na fotečku! :D
Doktor určitě ví, co říká, tak si s tím hematomem nedělej hlavu.. kdyby byl nějaký problém, tak si tě určitě ohlídají..

Veru.. a jak se dnes cítíš? Je ti dobře.. Určitě utz dopadne dobře!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.10.07 16:03

Jennifer, gratulujeme k srdíčku. Hematom se vstřebá, bude to všechno OK :lol: . Tešíme se na fotečku. Takže se víkend podařil a odpočinuli jste si. A co výlety? A co jídlo? A postel byla pohodlná? A co hafík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.07 16:03

nancy njn tady zna kazda kazdou :wink:
Jinak doufam ze ti to dopadne dobre a hlavne rekni u dr co se ti prihodilo.
Ja dr rekla ze se mi hrozne mota hlava,mam nizky tlak,dostala jsem tabletky,mam vice pit a hned mi chtel davat nemocenskou.

aktualizace seznamku..

Taminka / 1975 / Ov+Vi / 6+3tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena
MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 5+6tt / 9.6.08 /--/ vdana
Eviska / 1979 / Upice / 7+1tt / konec kvetna08 /--/ vdana
Luckacek / 1976 / Praha / 5+5tt/ 11.6.08 /--/ vdana
Evvik / 1975 / Litovel /--/ cerven08 /--/ svobodna
Jenifer / 1983 / Praha / 5+6tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 )
Pida / 1980 / Praha / 5+3tt / 13.6.08 / – / vdana

Evviku asi mi to uniklo ale ktery jsi tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.07 16:08

holky diky za podporu..Taky doufam ze to bude ok.

Jinak fazolka je hrozne moc malinka a plave si v plodovce ale srdicko me moooooooooc potesilo.. :D :D :D

Luckacku takze ubytovani hezky,za 25 euro i se snidani,mam i fotecky pokoje,vylety jsme delali,jeden do Krimmlu k vodopadum a jeden do vysky 2040m ke dvou nadrzim=fakt parada.Pak jsme jeli do Bad Gastein coz je lazenske mestecko a zakoncili jsme to Salzburkem.Jidlo taky mnamka,jsem ted nejaka ujete na ryby,ale byli jsme i v recke restauraci.Pozdeji sem teda hodim nejake fotecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí