Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, předběžně se hlásím mezi vás a potvrdím to příští týden po kontrole u Dr.
Evvi, no já uvidím, třeba to ty moje zuby nějak přežijou..
Luci, je to loutkové divadlo.. Já jsem dřív hrála.. pak jsem přestala, teď jsem zase začala a jsem těhu.. tak mi to dlouho nevydrží.. ![]()
Stokvet.. vítej mezi námi.. ![]()
Ahoj Stokvete, vítej v červňátkách. Kdy jdeš na kontrolu? Budeme držet palce.
Holčičky, za chvíli jdu domů.. huráááá.. Tak se mějte a mějte krásnej víkend.. Po víkendu jsem tu jako na koni.. ![]()
luckacek jdu ve stredu 17.10. na krev, kterou pošlou do laborky až ve čtvrtek
Vůbec nevím, jestli mě bude Dr. vyšetřovat. Sestra do telefonu nebyla moc příjemná. Natož aby projevila nějaký zájem. Tak uvidíme.
Eviško, hezký víkend. To musí být zajímavé hrát loutkové divadlo.
Stokvete, drž se. Neustále budeme něco řešit, protože stále budeme mít o něčem pochybnosti. Ale budeme se podporovat. A kdyby jsi měla možnost změnit lékaře, vřele doporučuji. Není nad to být u doktora v pohodě. A ještě když jsme těhu.
Moc pěkný víkend, hoooodně spánku a odpočinku a brzy písněte nějaké novinky.
Stokvete take te tady mezi nami vitam.
Ohledne utajeni tehotenstvi, no ja s tim problem nastesti nemam, ja nepiju nikdy, takze jak kolegove z prace tak doma jsou na to zvykli. U me tedy asi prozrazeni nehrozi, a navic jak uz jsem psala, tak ja to chci udrzet v tajnosti vuci mym rodicum co nejdele, asi to zase takovy problem nebue nijak zvlast se nevidame, a kdyz jo, tak vzdycky jen na chvilku, treba na pul hodky nebo tak. ![]()
Jinak jako vymluva snad nejvic pusobi ty prasky, ze jako nemuzes pit kvuli nim.Nam to takhle v praci rikala jedna kolegyne a az v patem mesici rekla ze je tehu, do te doby to nikdo netusil. ![]()
Tak budu drzet palce, at vymluvy aspon nejaky cas zabiraji..
Jinak dnes mi bylo pres obed primo ukazkove blbe, chtelo se mi zvracet a bolelo me bricho, no fakt parada, uz je to nastesti dobry. V tomhle smeru mam vyhodu, mam kancelar sama pro sebe, takze to nikdo nevidi ![]()
Tak holky, pa, pa ja jdu za hodku domu, huraaaa. Preji pekny vikend pripojim se zase v pondeli. ![]()
Ahoj holky,
nevim jestli tu jste i o vikendu, ale kazdopadne si to prectete v pondeli.
Vcera v noci ve 2:18 me vzbudila strasna bolest bricha, sla jsem na zachod, na malou a tam jsem prestala slyset, videt, omdlela jsem. To huceni v hlave bylo desny. Za pul hodiny to preslo, ale TAK MOC ME TO VYDESILO!! Myslite, ze kdyz nekrvacim (tuktuk), tak je to OK?
Bricho me boli vicemene porad uz 14 dni. Nekdy picha vpravo, nekdy vlevo, nekdy citim paleni v pobrisku, nekdy me tam tlaci jako MS…mate to taky nebo jenom ja jsem precitlivela?
ahoj holky
uz jsme zpatky a od stredy se nemuzu prihlasit pod svym nickem
a pokud to tak bude jeste dneska tak se budu muset prejmenovat a prihlasovat pod svym starym jmenem ktere jsem na emiminu mela.
Nancy tos me vydesila a urcite bude vsechno v poradku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jsem v 5+5tt dostala silene krece a bolesti a musela do spitalu na pohotovost.
Myslim ale ze pokud nekrvacis tak by to melo byt ok.
Ahojky sluníčka, přeju vám krásné ránko, jakýpak byl víkend?
Veru.. věřím, že je všechno v pořádku, mně taky občas pobolívá břicho.. nebo mě někde píchá.. ale být tebou, tak pro klid duše si zajdu k doktorovi.. pro jistotu..
Stokvet.. uvidíš, že sestra měla jen blbej den.. já myslím, že u doktora ti normálně naberou krev a doktor ti udělá ultrazvuk!
Jinak mně je pořád stejně blbě.. takže vše při starém.. ![]()
Krásné ránko, holčeny
nestíhám už od rána a to jsem se tu ještě pěkně rozčílila …
no chlapi, chtějí všechno hned a ještě abych to tu za ně dělala … tak jsem se ozvala, že takto tedy nee
Takže vás aspoň zdravím, a hned jak bude volněji ozvu se
zatím papapapa a ať máte klidněji v práci než já
Ahoj holky, teda Nancy ty jsi me vydesila, to teda ty bolesti musely byt opravdu hodne silny, kdyz jsi omdlela, ja bych z toho mela uplnej sok. Byl s tebou aspon nekdo doma? No, jak uz psal nekdo prede mnou, tak kdyz ji nekrvacela, tak by to snad melo byt dobry, ale taky bych to aspon rekla doktorce, protoze je to fakt neobvykly takhle omdlivat, teda pokud se ti to nestava treba casto, napr. kvuli nizkymu tlaku nebo tak. No, kazdopadne drzim palce, at je vse v pohode. ![]()
Zdravím vás děvčátka.
To nám to pěkně mrzne, co? Ale to sluníčko je úžasný. Dodává energii.
Jinak novinka. Od včerejška mám žaludek na vodě. Musím se nutit do jídla i pití a třeba jogurt do sebe tlačím hodinu a stejně ho nesním. Znáte to některá? Mám hlad až mi kručí v břiše, ale při pohledu na jídlo se mi dělá špatně. Takže jsem zkusila bonbonky a je to o něco lepší, i když nevolnosti mám celý den. Nechce se mi ani vařit, když na nic nemám chuť, ale hlad by byl.
Nancy, jak ti je? Něco nového? Držíme ti palce, ať jsi v pohodě.
Evviku, více klidu v práci a ať tě nikdo nečílí
.
Dnes by měla jít Jennifer na kontrolu. Tak se snad brzy ozve.
ahoj
luckacku jj jdu na KO ve 14hodin tak uvidime..Jinak me nejde se prihlasit jak jsem psala predtim takze musim nekde vystrachat stary nick a heslo a budu pod jinym jmenem.
Jennifer