Poradna duly
Jana Čurdová
Jenn.. držím pěsti a budu na tebe ve 14 hod. myslet! ![]()
Luci, vítej mezi námi blivníky..
![]()
Přesně vím o čem mluvím, v žaludku mi skoro kručí hlady, ale při pomyšlení na nějaké jídlo mi je zle.. ![]()
Jeden suchej dalamánek jsem dnes ráno jedla hodinu.. já mám problém i s pitím.. od rána do sebe tlačím hrnek heřmánkovýho čaje.. a ještě jsem snědla jednu sušenku.. to je vše.. obědy u mě nepřichází v úvahu.. většinou se můžu najíst až večer..
Ahoj holky, teda Nancy ty jsi me vydesila, to teda ty bolesti musely byt opravdu hodne silny, kdyz jsi omdlela, ja bych z toho mela uplnej sok. Byl s tebou aspon nekdo doma? No, jak uz psal nekdo prede mnou, tak kdyz ji nekrvacela, tak by to snad melo byt dobry, ale taky bych to aspon rekla doktorce, protoze je to fakt neobvykly takhle omdlivat, teda pokud se ti to nestava treba casto, napr. kvuli nizkymu tlaku nebo tak. No, kazdopadne drzim palce, at je vse v pohode. ![]()
Ahojte,
doufám, že při pondělku moc nezvracíte, bolesti břicha jsou mírné a nálada je vyšší než ta venku ![]()
Já jsem dnes vyzkoušela nového dr. A dokonce byla sestřička tak hodná a vzali mě hned!
Tak to mám potvrzené. Dr. mi udělal vaginální UTZ a dostala jsem fotečku. Je tam jen černé kolečko.
Na další kontrolu mám přijít za 3 týdny.
Neřekl mi ale v kolikátém týdnu jsem. Ani mi nebral krev. Co dělali při první kontrole Vám?
ahoj
tak uz jsem se teda vratila ke svemu byvalemu jmenu protoze pod Jennifer se proste nemuzu prihlasit
No ale co uz,ze?
Stokvet tak gratuluji!!!!!!!!Jinak nemas to na te fotecce ktery tt by to mohl byt?Ja to tak predtim mela ale v tak brzkem stadiu se to urcit neda.Me teda taky poprve krev nebral,pak si me sestricka objednala tyden pred dalsim UTZ na krev.
Jo Nancy me taky hodne vydesila a doufam ze je v poradku kdyz nepise.
Stokvet.. tak moooooc gratuluju!!!!!!!!!
Mám radost..
Taminko
.. ty jsi ta Taminka ze snažilek a z těhu po potratu??? ![]()
ahoj, tak doufam, ze jsem se dobre zaregistrovala a posilam to tam kam chci..
ted jsem prisla z prvniho UTZ a pysne se hlasim mezi tehulky s terminem porodu cerven 2008
![]()
jj Evisko to jsem ja
Jsem ti rikala ze se zname
..Jen jsem si rikala ze budu proste pouzivat jine jmeno ale bohuzel se nemuzu prihlasit..
Pido gratuluji a vitej mezi nama!!!!!!!!!!!
Az se vratim z UTZ tak poupravim tabulku,tak pido jestli chces tak mi napis o sobe nejake info.
Pido.. moc blahopřeju.. vítej mezi námi.. ![]()
Tami.. tak to už jsem doma.. Už je mi všechno jasný.. ![]()
rocnik 1980, bydliste Praha, predbezny termin 13. (doufam, ze to nebude patek
), dnes na UTZ bylo cituji v deloze 1 plod. vejce o prum. 5mm a 1 zl. vacek 1,2 mm
ted nevim co v seznamku jeste uvadite, ale posledni mrcha menstruace 7.9. tj. tehotenstvi dnes 5+3, dalsi KO a UTZ pristi pondeli… jinak jsem byla vytrvala snazilka, snazili jsme se 15 mesicu
a ted to vyslo a uplne samo
a dnes mame s manzelem 2. vyroci svatby, tak mu jako prekvapko pri dnesni slavnostni veceri ukazu tehotensky prukaz…
z rodiny to zatim nikdo nevi, zacneme oznamovat asi tento tyden… na doplneni prave koncim VS, takze se pripravuju na statnice ![]()
tak jsem si s tim patkem 13. delala srandu a ono jo
nastesti poverciva nejsem… hlavne, ze se zadarilo ![]()
Pido.. tak to dostane manža nááádhernej dárek k výročí svatby! Tak nám pak koukej referovat, jak to probíhalo..
Tyjo, ty už máš průkazku.. chjo.. já až na příští kontrole.. ![]()
Fakt je to pátek 13.?
![]()
Ty uz mas tehu prukazku?Ja teda pri prvnim tehu mela dostat prukazku az v 11tt a jen ji sestricka vypsala a ja ji ani nedostala ![]()
tak ja uz valim az to vubec stihnu..tak pa pa
taky jsem koukala, ze mi ji uz dala.. to jsem tam sla neplanovane a k jine doktorce, ze ktere jsem byla nadsena (vsechno mi velice detailne vysvetlila a byla uzasne mila), tak jsem se zeptala jestli k ni muzu chodit a ono jo..
jsem rada, muj doktor byla dobry, ale tak trochu odmereny..
na prvni UTZ jsem mela jit az zitra odpo, ale vcera jsem mela slabounke spineni a trochu bolesti v podbrisku.. dnes mi tam sice nasla cystu na vajecniku, ale melo by to byt dobre.. dostala jsem radeji utrogestan a ascorutin, ale vse je pry zatim v poradku.. jak jsme na to miminko tak dlouho cekali, tak jsem asi trochu ustrasena
pristi tyden by mel pry uz zrejme byt videt plod a mozna bude i buch buch srdicka.. tak se nemuzu uz ted dockat..
Taminko: drzim palce na UTZ…
pido Gratuluji. Se máš, že máš průkazku. Já ani nevím, jak je velky zárodek. Vím jen, že „to černé“ je 1,56 cm. ![]()
Tvůj manžel bude mít určitě velkou radost.
Tami držím palce!