Poradna duly
Jana Čurdová
no když jsme u toho placení, ta já to měla takto:
teď první UTZ, když jsem chtěla potvrdit těhu, jsem zaplatila 100,– Kč. Další 2UTZ (chodím tam týdně, vždy se najde nějakej důvod) už po mě nic Dr. nechtěl. Vždy se usmál a řekl ať to nechám být
Jinak když jsme byla těhu (je to 2 roky zpět) tak mi Dr. nabízel, že pokud chci UTZ při každe kontrole i fotečku a už si nepamatuju co všechno tam bylo, tak to stálo 1.000,– Kč, jinak je UTZ jen 3× za těhu.
A je fakt, že pak mi ty peníze Dr. vrátil ( těhu se nepodařilo
)
Ale jak to bude teď nevím, zatím jsem se neptala
Tami … také se přimlouvám a prosím prosím písni o tu galerku ![]()
Tak se jdu vměstnat mezi vás děvčata
Patřím mezi jednu z těch, které skoro nic není, jen se mi chce stále spát a občas je mi mírně špatně a občas tlak v podbřišku (dneska ovšem nic, což mě poněkud zneklidňuje). Termín by měl být 15.6., ale kdo ví jak to bude. Jinak vám všem gratuluju a je pěkné tu vidět známé tváře ze snažilek
Tak až se daří, holčinky ![]()
celtica píše:
Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám:)
poslední MS jsem měla 10.9, OVU až 21DC, a že jsme těhuli jsem tušila už tak nějak 3 den po ovu, asi instinkt. 10DPO jsem šla k dr na krev, a bylo to tam! 13 dní po ovu jsem si ještě udělala testík, abych viděla ty 2 // a byly tam, dnes jsem měla UTZ, a mimis je na správném místě. Další kompletní prohlídku mám 2.11.TP 23.6.2008
Tebe musím quotnout, Celtico, máme to totiž úplně stejné. 9.9. MS, dvě čárečky 14 dní po ovu, krev taky a 2.11. na kontrolu
Ovšem TP mi pan doktor vypočítal na 15.6.2008
Na ultrazvuku jsem ještě nebyla, jdu až toho 2.11. takže jsem pořád ještě dost nervózní jestli je vše v pořádku ![]()
Sheelle vitam te mezi nama!!!!!!!!A koukam ze uz jsi teda navstivila gynekologa,co?
jo jinak holky tak uz mame galerku
![]()
ahoj holky, jednak taky zdravim nove tehulky a moc jim gratuluju!!! chtela jsem vam trochu poreferovat o nasem vcerejsim vyroci: manzel mi koupil nadhernou kytici
, byli jsme na uzasne veceri, kde jsem se hrozna prejedla (nastesti mi z toho nebylo spatne
) a pak jsem mu ukazala naseho drobecka, oba jsme byli dojati
, no proste vyroci jak ma byt
) doma jsem pak sice skoro hned usnula
, ale bylo to fakt nadherny..
co se jinak diskuse o poplatcich za nadstandart tyce: budu platit asi nejvic, jsem totiz u gestu a plati se tam 5000 za tehu, ale jsem tam spokojena, kontroly jsou velice casto a vzdy s UTZ a predstava mit UTZ jen 3× me celkem desi
, budu tam chodit az do posledniho dne tehu, takze odpadne cekani front v nemocnici, delaji i nejaka nadstandartni vysetreni vrozenych vad a mam pocit, ze ty sluzby jsou fakt kvalitni.. zacala jsem tam chodit po roce snazeni jeste s nejakymi problemy, ktere vsechny vyresili, udelali mi veskera vysetreni (az na pruchodnost vejcovodu, na kterou jsem se mela objednat tento mesic a pak by bylo rovnou IUI..) muzu fakt rict, ze tento mesic uz jsem se nemohla dockat menstruace abych se uz mohla objednat, zacala jsem si hledat praci, smirila jsem se s tim, ze si hold jeste na mimi chvili pockame a ona mrcha menstruace neprisla
asi fakt trochu i psychika…
jinak jsem nafotila ten muj UTZ a tehot. prukaz, necham to asi az budeme mit tu nasi galerku
koukala jsem, ze tam ma celtica i tehot testiky, tak si je jeste taky nafotim ![]()
jinak urcite kazda vite jak se do galerky dstat a fotecky vlozit,ze jo?
Pokud ne tak takhle:
Na hlavni strance najedu do fotogalerie na prave strane,pote nahore nejadu na „upload obrazku“,v galerie si najdu „cervnatka2008“ at to pak neni nekde jinde,vlozim obrazek ktery tak chci dat,max velikost je 1024kb a pak jen kliknu na upload obrazek.
Tami.. jsi šikulka.. takhle rychle to zařídit.. Tak já tam jdu něco málo šoupnout.. ![]()
Sheelle.. vítej mezi námi! ![]()
Pido.. to musel být nádhernej večer.. normálně mě to dojalo.. ![]()
taky me popis romantickeho vecera pidi dojal..no ale me ted dojima absolutne vsechno
![]()
jinak ten nadstandart-asi si ho zaplatim a budu mit fakt dobrou peci a hlavne ten utz pri kazde TP a taky ten extra utz -screening ktery ve spitale stojiasi 1200kc.
Jo pido a psychika dela opravdu hodne.Kdyz se pak zenska prestane soustredit jen na to ze chce mit mimi tak uz to pak jde samo.
Holky a to jste se na ten nadstandard ptaly a nebo vám to doktor navrhl sám? ![]()
Tak jsem tam něco nahrála.. a že prý obrázky budou viditelné až po schválení adminem.. ale ono mi tady nějak blblo přihlášení.. tak jsem možná nebyla přihlášená..
Sheelle … vítej mezi námi ![]()
Pido … tak to byl moooc krásnej večer, je to moc dobře že vám to tak vyšlo ![]()
Tami … super
galerku jsi zařídila, díky. Doufám, že brzo budu taky moct přispět fotečkou ![]()
tak uz jsem tam dala prvni obrazek
mame galerku!!!
moc dekujeme za zarizeni!!
u me to bylo tak ze kdyz jsem chodila k tomu soukromemu tak tam jsem fakt platila za vse a ted kdyz jsem byla na „koze“ tak jsem se ptala zda mi muze udelat dr fotecku a on ze jo a jestli to takhle budu chtit stale tak ze mi muze nabidnout ten nadstandart
Pido to je hezkyyyyyyyyyyyyyyyyy..ja chci taky prukazku
![]()
Pido … fotečka je náádherná
Eviško … no mě to tenkrát Dr. nabídl v první těhuporadně
Díky moc za uvítání děvčata. Já se teď chystám i změnit gynekologa. Jednou jsem teď navštívila MUDr. Uhra, ale protože se tam nechystám rodit, ráda bych i před porodem byla v péči lékaře z nemocnice, kde bych pak ráda i rodila. Uvažuju hodně o Podolí a už jsem se tam registrovala u MUDr. Křepelky, ale zase až na 8.11., dřív neměl volno
Je to ještě o týden později než u toho přechozího a úplně mě to děsí. Ale asi dám fakt přednost pozdější návštěvě, zato v nemocnici, kde bych chtěla i porodit. Vím, že na Podolí nejsou úplně nejlepší ohlasy, ale asi to bude dost podle toho kdo koho chytne. Mně tam v létě rodila kamarádka a nemůže si to vynachválit.