Poradna duly
Jana Čurdová
Evviku, je mi to taky moc lito
, ale treba bude jeste vse OK, do pondelka bych se snazila moc nestesovat, ja vim, ze je to strasne tezky, ale jeste porad se to muze v dobre obratit.
EWviku, držím palečky, ať se ještě rozhodne zabojovat. Ale chápu tě, že je těžké držet si naději.
Holky, děkuji za podporu. Já jdu na KO až příští čtvrtek, ve středu ke genetikovi a na endokrinologii, ale nemám v sobě moc naděje.
teda co to tu ctu ![]()
evviku tak moc a moc me to mrzi…
budeme vsechny doufat s tebou do pondeli… hlavne se moc drz a kdyztak to priste stoprocentne vyjde… moc na tebe myslime…
anonymni my jsme se taky moooc dlouho snazili, byla jsem v nemocnici, manzel byl vazne nemocny, u mne to taky nebylo idealni, na nic konkretniho nemohli prijit a najednou to prislo samo.. priroda je vsemocna a cesticka se vzdycky najde..
videla jsem nedavno jeden dokument o mladem paru tusim z anglie, kteremu rekli, ze urcite nemuzou mit deti a pak meli krasnou holcicku, pak zdrava 4-cata a pak trojcata a to vsechno asi behem ctyr let…
clovek musim porad doufat a byl optimista..
DRZTE SE!!!
ja se pristiho UTZ v po taky desim.. vcera vecer mi bylo dost spatne a mela jsem teplotu, tak dnes budu cely den radeji odpocivat…
Evviku jak pise Jenifer snaz se nestresovat a nebyt smutna.Ja kdyz jsem se tenkrat dozvedela ze s nasim mimi je neco v neporadku tak jsme s Liborem proste na tu dobu nez byly vysledky odjeli pryc a snazili se odreagovat.
Uvidis v pondeli..
Evviku, vím čím procházíš. Já si to prožila dvakrát a na konci třetího měsíce. Bylo to hodně náročné. Pokaždé jsem věřila, že to vyjde. Drž se, bude lépe.
Moc na tebe myslím. Hlavou se honí tolik otázek, ale na většinu odpověď není. Musíme přijmout tento úděl a jít dál. Zkusit najít alespoň malá positiva a najít oporu u nejbližších.
Anonymní, nevzdávej to. Dokud to není jisté, máte naději. Jako každá z nás. Nevíme co nás čeká a s čím budeme muset ještě bojovat. Ale nesmíme se vzdát bez boje.
Dobre rano tehulky
tak jak se dnes mame?
Ja mam od vcerejska bolesti a krece v brisku takze jdu na 9:30 na gyndu aby se dr podival zda to nema neco spolecneho s fazolkou
![]()
Jinak je tady skarede,prsi,no pocasi nic moc…
Stokvet uz je ti dneska lepe?Snad uz jsi cila jako rybicka ![]()
Nancy ty jdes zitra na kontrolu ke svemu dr,ze?Tak at vsechno dobre dopadne!!
Dobré ránko, bambulky,
jakpak se dnes máme?
Taminko, doufám, že to není nic vážného. Budu na tebe myslet.. určitě pak dej vědět, jak jsi dopadla.. ale věřím, že si mimísek jen dělá prostor!
Mně bylo ráno špatně, ale kolegyňka měla svátek, tak nám tu přichystala obložené talíře, tak jsem to zajedla a je mi líp.. ![]()
Ahoj holky, zdravim. U nas je taky pekne osklivo, a navic pekna zima. Jinak drzim palce Taminko, urcite se pak ozvi, urcite to ale nebude nic vazneho, neboj. Jinak me je celkem dobre, kupodivu
, tak si to uzivam. Mne byva nejhur tak kolem treti, tak si to chci ted vychutnat. P.S. Delala jsem tu rajskou polevku, no holky, teda nic moc, Dan ji teda jedl ale ja, jak jsem ji ucitila, tak se mi uplne desne zvedl zaludek, a to jsem na ni mela takovou chut
takze polivku uz neeeeeeee. O vikendu mozna upecu kachnu, to by melo byt OK, teda doufam…
Ahojte holky.
Tami, držíme palečky. Už nám pomalu fialový, takže vše bude OK.
Eviško, mně se nevolnosti zhoršily. Už je mi i na zvracení, ale doufám, že to tak daleko nedojde. Musím do sebe něco nacpat, protože zvracet nesmím, jelikož jsem už snědla přášky.
Jeni, u nás je zataženo až polojasno a neprší. Ale zima pořádná.
Ahoj holky, tak jsem dnes dorazila do prace, ale lip mi neni. Prijde mi, že mě rýma nakonec opouští, ale za to se mi něco u:,–(ilo na žaludku ![]()
Teda nevím, jestli jsou to ranní nevolnosti, ale mě se to drží celý den. Sice nezvracím, ale občas si říkám, že by se mi alespoň ulevilo.
Tak doufám, že to nějak přečkám.
Tami držím palce, ať to není nic vážného
Evvi a Anonym holky, já si nedovedu představit, co prožíváte, ale děsí mě to každý den. Snažím se myslet optimisticky, ale to vy víte nejlépe, jak je těžké. Tak přeji hodně síly.
Jedna dobrá zpráva pro všechny - je pátek!
Ahojky Luci, Stokvet.. s tou nevolností.. taky nechápu proč se tomu říká ranní.. ![]()
Mně docela pomáhají bonbóny nebo lízátka pro těhotné..
A nebo to zkusit zajíst, ale jen nějakou houskou nebo tak.. A heřmánkovej čajík..
Luci, prodávají je v lékárně, jedno stojí 4,–- nebo 4,50 a myslím, že by v nich měl být zázvor, ale není cítit, chutnají jako obyč. lízátka..
Eviško, tak to doufám, že ten zázvor není cítit, protože ten fakt nemusím
To by mi asi od nevolnosti nepomohlo
Ale zkusím ta cukrátka
Stokvet.. neboj, fakt to je takový obyčejný lízátko.. mají různý ovocný příchutě.. Spíš mi trochu připadá, že to je celkem fuj, jaký lízátko to je, že pomáhá ten cukr, kterej obsahují.. ![]()