Poradna duly
Jana Čurdová
TSH 27 je v kazdem pripade hypofunkce (paradoxne je to tak, cim vyssi, tim mene hormonu tvoje stitna produkuje - teta mela pri hyperfunkci TSH 0,21). No to je dost hodne, to jo, ale myslim, ze to bude OK. Ja mam taky hypofunkci. A euthyrox delaj i 150, tak mohlo byt i hur. A budme radi, ze nemame hyperfunkci, to bychom pily radioaktivni vodu nebo sly na operaci, aby nam ji svini aktivni vzali a pak bychom stejne jedly hormon jako ted, protoze bychom stitnou nemely.Tak to mame kratsi a bezbolestne.
A to je divny, ze ti na to po 2 letech neprisli driv, ja myslela, ze to je prvni vec, ktera se zjistuje, hladina hormonu, proc nemuzes otehotnet.
Ohledne metriku, musis si zkopirovat bbcode do nastaveni tady na emimino - do svyho podpisu.
na www.tickarfactory.com napr - vyrobit, dat kopirovat bbcode, otevrit nastaveni tveho profilu na emimino a do podpis vlozit.
Jinak ja uz pomalu zacala hazet flintu do zita, snazili jsme se, ja merila a merila, aby to bylo posichrovany tak jsme na to vlitli deset dni pred ovulaci a jeli kazdy den (manzel neprotestoval, je desnej erotoman) a NIC.
Tak jsem si na www.levnetesty.cz objednala 12 ovulacnich testu za 500Kc, k nim byly zdarma 3 tehotenske. Vyzvedla jsem je na poste, zaplatila, no a jak se mi dostane do ruky tehu test, tak se neznam…
ja si je delala i kdyz jsem brala antiko, prislo mi to napinavy… ![]()
Zkratka, chapete tu nadheru, 3 tehu testy a cekaji jenom na me..Tak jsem jeden namocila a odhodila jako vzdy, ze nic. A bylo to tam!! Tak jsem naklusala do lekarny pro Mamatest (doporucuje 9 z 10 snazilek) a zase!!! Jupi, juchu, hura!! Mimochodem 13.11. jsem byla objednana na laparoskopii. A uz nemusiiiiim!
Ted mi ty testy lezi v supleti a chci je prodat, ale asi radsi az porodim.Nosi stesti, tak pujdou na dracku. ![]()
Ahoj Holky, tak já se k vám přidávám taky, pokud můžu ![]()
Jsem původně taky z jiného „oddělení“ tady na emiminu, ale protože jsem šťastně těhotná, myslím, že je na čase změnit obsah diskuse… ![]()
Zdravím hlavně Sheellu, Stokvítka, Taminku a samozřejmě všechny ostatní ![]()
Podle poslední MS bych měla být 7+2 a jelikož na UTZ jdu až 29.10 tak zatím nevím, jak to všechno bylo a bude
Už se strašně těším, ale to asi nejsem sama, co ? ![]()
Zatím se nám daří dobře, mírné nevolnosti snad teprve pozvolna přicházejí, ale živě si je pamatuji z prvního těhu a vřele doporučuji ty zázvorová lízátka, jsou fakt super a pěrfěktně zabíraly!!! Kupodivu ani nejsem nijak moc unavená, ale říkám si, že je to tím, jak musím celý den fungovat kolem mrňouse, tak to vždycky nějak rozchodím a pak vydržím i do dlouho…
Jsem celá zvědavá, jak se nám to povede dál, vůbec si neumím těhotenství s dvouletou dcerou představit ![]()
Tak se všichni mějte moc krásně, krásný víkend a těším se na diskuse s vámi ![]()
ahoj onko.. moc te vitam a gratuluju
koukam, ze mame stejne metriky
rada ctu ty info dole
do seznamku te urcite zapise taminka, ta se o nas tady skvele stara..
nancy na ty testy jsem taky ulitla, zakazala jsem si je kupovat.. jak jsem vedela, ze nejaky mam, musela jsem si ho proste vzdycky udelat.. co kdyby nahodou
to same s calibrem baby plan: „zrala“ jsem to skoro rok v kuse.. takze ted kdyz se to povedlo jsem je zacala brat az po pozit tehu testu ![]()
Dobre rano spoletehulky
vitam mezi nama onku a mooooooooooooc gratuluji..
Pido no vidis jaka jsi sikulka s tim metrikem
![]()
Hezkou sobotu
Dobré ráno holky, promiňte že vám sem lezu, i když sem nepatřím…mám jenom malý vzkaz pro Taminku…
Tami, poslala jsem ti SZ…ale nějak se mi nechce odeslat…tak až ji dostaneš, dej vědět, jo?
Jinak, když už jsem tady…všem Vám tady moc moc moc blahopřeju…držím všem palečky a myslím na Vás, ať vám kontroly vyjdou v pořádku a vy vidíte „svá“ srdíčka!!!…
Pohodové těhu a hezký víkend
Ahoj Tami, taky móóóóc gratuluji!!! Pekvapilomě, když jsem tě tady našla!!! ![]()
A musím říct, že píšete moc zajímavé příběhy!!!
Všem vámpřeju krásný víkend!
Nancy děkuji za vysvětlení.. a taminko i Nanci za navod na metřík. Zkusím ho vložit ![]()
Nonino dekuji a posilam ti mooooooooooc velky tehu prsk a doufam,ze se te ten bacil chytne a uz te nepusti..
PRSK!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj holky. Víkend budeme trávit doma, jelikož jsem začala špinit. Jsou to nervy. Ale co neovlivním, to prostě neovlivním. Rodiče jsou naštvaní, protože na nás čekali a ke všemu netuší co se děje.
Tak vám přeji klidnější víkend a hlavně odpočívejte.
Luckacku nestresuj,to se stava na zacatku tehu..
Uzij si pohodovy vikend a uvidis ze se to urovna
Tami, děkuju. Jen je to těžké být v pohodě, když už člověk zažil špatné konce. Ale musím se snažit.
MadGirlNancy, chtěla jsem se tě zeptat, jak často tě sledují na endokrinologii teď když jsi těhotná? A jodid bereš neustále?
Já se také léčím se štítnou žlázou a co jsem otěhotněla beru Letrox 50, ale jodid ne.
Nancy uz by mela byt po kontrole u gynekologa..Tak Nancy nenapinej a povidej!!!!!!!!!!!!!