Poradna duly
Jana Čurdová
Taminka / 1975 / Ov+Vi / 8+0tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena PO 7.11. MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 6+6tt / 9.6.08 /--/ vdana PO 29.11. Eviska / 1979 / Upice / 9+1tt / 26.5.08 /--/ vdana PO 12.11. Luckacek / 1976 / Praha / 6+6tt/ 11.6.08 /--/ vdana PO 30.10. Jenifer / 1983 / Praha / 7+0tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 22.11. Pida / 1980 / Praha / 5+6tt / 13.6.08 / – / vdana PO 5.11. Stokvet / 1978 / Plzen / – / cerven08 / – / svobodna PO 5.11. Celtice / – / Brno / 5+1tt / cerven08 / – / – PO Aurinko 1974 / Praha / 7+0tt / 10.6.06 / – / vdana PO 20.11.(endok 24.10.+genetika 25.10.)
Onko a Sheelle pokud chcete do tabulky napiste mi vase info.
diky
dotaz:kdo si v galerce chce poridit ten MGN?A Evisko nejsou ty briska a UTZ stejny jako minule?
Tami.. nojo.. teď jsem na to koukala, já totiž když jsem je tam poprvé vkládala, tak mi to nešlo a chtělo to po mě, abych požádala o svolení administrátora.. Tak jsem to udělala, ale nic se nedělo, tak jsem je tam vložila znova a administrátor se teď rozhoupal, tak jsou tam dvakrát.. ale já je nemůžu smazat..
ahojky zdravím,
jinak u mě nic nového … čekám do pátku jestli se to nevyřeší samo, jinak jedu do nemocnice na zákrok
Už jsem se s tím nějak smířila, prostě to beru tak jak to je … už nemám ani kousek slz, ale nevzdávám se naděje, že další už bude v pořádku
Jsem domluvená s Dr., že až se toto vyřeší, pošle mě na genetické vyšetření, abychom zjistili kde se stává chyba.
Uklidňoval mě, že jsem ten lepší případ … plodná jsem, tzn. že otěhotním, ale problém je ten, že to nedonosím
Vlastně teď se to stalo podruhé.
Tak uvidíme.
Holky držte se a hodně štěstíčka!!!!!
loučím se Evvik
PS: Tami, prosím vymaž mě ze seznámku, děkuju
papapa
Evviku tak to me opravdu moooc mrzi
![]()
Pokud budes muset jit na zakrok tak dej prosim potom vedet jak vsechno dopadlo..
tohle je pro tebe…http://www.sirmi.ic.cz/kytka/120.gif
Ahoj holky, zdravim vsechny. .Takze zpravicky od gyndr.:vse je OK, mimi meri 7 mm, je krasne videt plodovy obal, vacek i mimi. Prohlidka me teda trochu zaskocila, cekala jsem tam skoro hodinu a pak jsem byla v ordinaci normalne jen 5 minut.
Dr. mi rekla, ze je vse v poradku dle vysetreni i dle UTZ, ale vubec na nic se me neptala, myslela jsem, ze ji treba bude zajimat jak mi je,atd. Rekla si o 200 Kc a mam prijit zase za mesic. No, tak to uz treba lepsi. Srdicko nevidela, pry ma slabsi rozliseni u sveho UTZ a navic jsem v 6tt+6, tak si mam pockat do pristi navstevy.
![]()
Jenifer nesmutni…u horsich pristroju opravdu nejsou nektere veci dobre videt..Ale hlavni je ze uz jsi videla plodovku i miminko..
Jinak muj dr se taky neptal jak mi je,ja se mu musela timhle vnutit sama ![]()
Kdy mas dalsi kontrolu at to muzu dopsat do seznamku?A btw takze jsi 6+6tt?
Ahoj Taminko,
tak koukam ze ze samyho vyrizovani s Rakusakama si otehotnela..tak to je moc hezky a moc gratuluju..
Doufam ze uz ti dal ten majitel pokoj…
Mej se hezky a opatruj se..
Ahoj Sandulo
moc dekuji a jj jak vidis sem se do toho tak dostala ze jsem se ani nenadala pri psani dopisu a buch uz to bylo..:lol:
Jinak tobe moc gratuluji k tomu ze budete mit holcicku!!!!!!!!!!!!!
Pokud by se jeste ozval tak ti dam vedet ale uz mu nenapisu..
Opatruj se
Ahoj Taminko, moc dekuju za podporu, ja si take rikam, ze kdyby neco nebylo OK, tak by to dr rekla. S tim tydnem tehotenstvi: Metrik je dore jsem dnes 7tt, ale dr. vcera rikala, ze ten jeji „zazracny“ UTZ, na kterem neni videt srdicko vyhodnotil, ze muze byt odchylka dle MS o 2 dny dozadu. Pry ale mam pocitat spis s tim, ze je to dnes 7tt, tak snad ma pravdu.
![]()
P.S. Co Ti to psala Sandula ohledne tech Rakusaku????? Jesti je to osobni, tak samozrejme neodpovidej.. Jen me ta zminka prekvapila.
to co mi Sandula psala si muzes precist tady
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak ohledne tech tt-to jeste zadna z nas nevi jiste a posunuje se to dle UTZ a velikosti miminka.
jo kdy jdes na tu dalsi kontrolu?
Dalsi kontrolu mam 21.11. v 8:50, to zas bude nekonecne cekani
![]()
Taminka píše:
Evviku tak to me opravdu moooc mrzi![]()
![]()
![]()
Pokud budes muset jit na zakrok tak dej prosim potom vedet jak vsechno dopadlo..
tohle je pro tebe…
Taminko děkuji moc za kyticku i za podporu … jsi hodná
Nějak se nemám kde vypovídat … přítel je strašně fajn a podporuje mě … ale nechci mu přidělávat další starosti, vždyť i jeho to hodně zasáhlo, tolik se těšil .....
Ještě jednou moc děkuju
Evviku kazdy chlap se tesi a i ten muj byl pro me obrovskou oporou..
Bud rada ze ho mas protoze s chlapem ktery za tebou stoji to zvladnes mnohem lepe.
JJ máš pravdu … jsem ráda že ho mám a to mě dost drží nad tím vším