Poradna duly
Jana Čurdová
Evvi.. je mi to taaaaak moc líto.. hrozně moc jsem na tebe myslela a přála si, aby vše dopadlo dobře..
Posílám ti pohlazení a hrozně moc síly, protože ji budeš potřebovat.. Vy oba!
Jen, ty máš kontrolu až za táááákhle dlouho??? Chjo, to bude k nevydržení.. Já chodím po třech týdnech a i to se mi zdá dlouho.. ![]()
Evviku, take na Tebe moc myslim a je mi to lito
![]()
Evisko, ja jsem si taky myslela, ze pujdu driv, ale to asi u me Dr. nehrozi, takze budu muset cekat a cekat, to zas bude nekonecnyyyyyyyyyy, ach jo..
Na druhou stranu na dalsi kontrole bych mela byt v 11tt takze uz budu skoro za tim „rizikovym“ obdobim
![]()
ahoj tehulky!!! vy toho vzdycky za rano stihnete probrat ![]()
predne evviku moc a moc jsem na tebe myslela a doufala v lepsi vysledek.. je mi to uprimne moc lito a posilam ti hodne sily.. dulezite je, ze ti udelaji to vysetreni a urcite zjisti co je spatne.. dnes umi lecit uz skoro vsechno, tak to urcite daji do poradku
pokud budes mit naladu, budeme vsechny rady, kdyz nam prubezne das vedet co u tebe noveho, co ta vysetreni atd.. soustredte se ted s pritelem jen sami na sebe, treba nekam na par dnu odjedte, chodte do kina, na vecere, skocte si treba padakem atd.. musite to prekonat spolu i kdyz je to tak moc tezke…
jenifer ber to tak, ze kdyz te chce videt aaazzz za mesic, je vsechno v naprostem poradku a jak ma byt!!!
me objednala za dva tydny, ale mam tu velkou cystu na vajecniku a ted ten hematom, tak to chce radeji zkontrolovat… na vsem si musime najit neco pozitivniho ne ![]()
taminko ty umis vkladat tak krasne obrazky, ty tvoje kyticky jsou fakt nadherne.. ![]()
jinak tami v rychlosti jsem mrkla na tu tvou anketku a mam podobny zazitek
my jsme driv zili s manzelem rok ve francii, ted se tam obcas jedeme podivat v dobe konani degustacniho veletrhu pro gurmany (vinecko, sampano, syry, olivky, ryby, uzeniny, foie gras atd).. loni tam s nami meli jet i manzelovy rodice, tak jsem rezervovala hotel, coz lze pouze na kreditku vcetne toho 3-mistneho cista na druhe strane.. nicmene manzel onemocnel, tak jsem to 2 dny predem zrusila a myslela jsem, ze to tim hasne.. ale oni si strhli sami z meho uctu za oba pokoje ubytovani za prvni noc a fakt to nebylo malo..
sokovana jsem az pak zjistila, ze rezervaci musis zrusit 3 dny predem
tak jsme to nechali, ale vsude staci den predem.. byli jsme dost nastvani.. od te doby do tohoto hotelu uz ne!!! no a minuly tyden jsem rezervovala 2 hotely (ten prvni porad ne a ne poslat potvrzeni rezervace) v nurnbergu kam jedeme v prosinci omrknout vanocni trhy a atmosferu, tak ten jeden taky hned zrusim radeji hned aby se to neopakovalo.. jinak ve vidni vzdycky bydlime v uzasnem hotelu AM PARKRING (jestli tami nahodou neznas), maji tam uzasnou restauraci s vyhledem na mesto ![]()
Je pravda Pido, ze ja si rikam to same, ze kdyby se ji neco nezdalo, tak by me snad objednala driv a ne az za mesic.
Co ta tvoje cysta, zlobi te nejak, nebo je v klidu? Ja nikdy nic takovyho zjistenyho nemela, tak nevim, co takova cysta dokaze. Ale urcite bude vse uplne OK.
K tomu hotelu, ja mam Viden hrozne moc rada, je to moje oblibene mesto, jedeme tam s mamou na vanocni trhy na 2 dny v pulce prosince, tak se zacinam tesit. My radeji sami nikam nejezdime, tak s rezervaci hotelu nemam zadne zkusenosti, ale prijde mi celkem nespavedlive strhnout penize za sluzbu, kterou clovek nevyuzije..
![]()
jen cysta umi pekne pozlobit.. jsou to 2 roky co jsem tyden lezela kvuli cyste v nemocnici.. pustili me domu na vanoce.. ale prvni dny jsem nemohla ani chodit, lezela jsem na kapackach a pod leky proti bolesti, byla to hruza
brrrr se mnou tam byla podobne stara slecna s tim samym a ta bolesti brecela… ted ale musim rict, ze je to docela pohoda.. obcas to pichne nebo neprijemne zaboli, treba kdyz rychle vstanu, ale jinak ok.. jinak jeste k tomu mam vyoperovany slepak (sice laparoskopicky) a mam zrejme srusty, takze na bolest v oblasti praveho vajecniku jsem dost zvykla, kazda ovulace i menstruace me prave tam dost bolela…
Tak jsem dala dítě spát a koukám, co jste toho zase probraly!!! ![]()
Cysty jsem měla taky, ale naštěstí jsems tím neměla žádné takové problémy!!!
Volala jsem k dr, že teda sále krvácím a víc než včera tak mě honem objednali na dnes na 17 hod na UTZ… Takže věřím, že vše bude ok a konečně uvidím mimouše ![]()
TAk mi prosím držte palce, zatím se loučím a večer vám dám vědět, jak jsme dopadly!!! Krásné odpoledne!!!
pido
ohledne te veci s hotelem..Ja mam zkusenosti z usa ze kdyz jsem si chtela rezervovat hotel tak jak ty pises po me chteli cislo kreditky a samozdrejme i to posledni trojcisli a kdyz jsem do 18-ti hodin nedojela tak mi ztrhli za prvni noc.Mam s tim zkusenost i v evrope ale ponevadz tam nic takoveho nebylo tak jsem byla v klidu.No a borec porad otravuje-vyhrozuje a uz se mi jeho jednani opravdu nelibi tak jsem mu to napsala a ze mi to prijde jao vydirani a ze jsem to predala pravnikovi.Dopisy porad posila nedoporucene jako nejake letaky-no hruza.
jinak ty obrazky najdes na www.sirmi.ic.cz najedes si na obrazek ktery se ti libi,pravym tlacitkem kliknes na vlastnosti,okopirujes adresu a das to sem a predto das a je to.
Jenifer cetla jsem co ti holky psaly ve snazilkach.Ano maji pravdu ze prvni utz je hrazen pojistovnou ale ty dalsi si pacientka hradi.
A nezoufej s tou kontrolou-urco je vse ok jinak by te sestra objednala driv.Jinak ja uz se taaaaaaaaaaak tesim az budu za tim 12-13 tt…Pak uz to bude ok.Minule jsem se spatnou novinku dozvedela v 11+1tt.
jinak do nuernbergu jedeme na vanocni trhy taky,teta tam zije a na trhach prodava..tak at se tam nekde nepotkame ![]()
Pido ja jsem mela kazdou ovu taky bolesti..
onko taky preju same dobre zpravicky u doktora!!!
tami ty obrazky tam maji moc hezke, tak jeden hned chci zkusit
jinak na ty trhy jedeme 1.-3. prosince.. treba u tve tety neco koupime, co prodava??
![]()
http://www.sirmi.ic.cz/zaba/2.gif
hezka zabicka..http://www.sirmi.ic.cz/zaba/55.gif
jinak co ma teta prodava?no kazdy rok neco jineho..Ale vim ze vzdycky po trhach je uplne hotova z te zimy..ja bych to nedala.
jo a kdepak se nam dneska toula aurinko,Luckacek,Stokvitek a Nancy?A co Celtice a Sheelle?Holky doufam ze jste vsechny v poradku.
Jinak jsem ted cetla vcerejsi diskuzi a Jenifer na karty se vyprdni-je to jen tahani penez z lidi!!!
Onko, take ti preji hodne stesti na kontrole, doufam, ze se nam potom ozves, budeme se tesit na same dobre zpravicky
![]()
ČERVNOVÉ MIMINKA 2008
Taminka / 1975 / Ov+Vi / 8+0tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena PO 7.11. MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 6+6tt / 9.6.08 /--/ vdana PO 29.11. Eviska / 1979 / Upice / 9+1tt / 26.5.08 /--/ vdana PO 12.11. Luckacek / 1976 / Praha / 6+6tt/ 11.6.08 /--/ vdana PO 30.10. Jenifer / 1983 / Praha / 7+0tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 21.11. Pida / 1980 / Praha / 5+6tt / 13.6.08 / – / vdana PO 5.11. Stokvet / 1978 / Plzen / – / cerven08 / – / svobodna PO 5.11. Celtice / – / Brno / 5+1tt / cerven08 / – / – PO Aurinko 1974 / Praha / 7+0tt / 10.6.06 / – / vdana PO 20.11.(endok 24.10.+genetika 25.10.) Onka / – / Praha / 7+5tt / cerven08 / holcicka Johanka / vdana PO 23.10. Sheelle / 1981 / Praha / 6+2tt / cerven08 / – / svobodna PO 25.10. Palonka / 1981 / Zlin / 8+2tt / 1.6.08 / – / vdana PO 26.11.(screening 22.11.)
trosku jsem poupravila seznamek a chybi mi nektere roky narozeni a u Stokvitka tehu tyden..