červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
22.10.07 11:13

Ahoj holky, zdravim po vikendu. Takze ; EVISKO: Obrovska gratulace, to je zuper, ze bylo videt srdicko.
Zdravim Onku, verim, ze se ti na tehle diskusi bude libit.
Luckacku, drzim palce, urcite je vse OK, neboj.
Nancy: Nahodou, byt doma a uzivat si tehotenstvi musi byt super, to u me asi nehrozi, aspon zatim. :)
Taminko, sice opozdene ale prece: Vsecho nejlepsi k narozeninam, verim, ze sis oslavu uzila. Co kachna, meli jste ji? :lol:
My byli na chalupe, pritel upekl kachnu, a byla tuuuuuze dobra, mam ji i dnes na obed do prace. :o
Tak ja jdu uz konecne dnes na gyndu, vubec tomu nemuzu uverit, to cekani bylo nekonecny. Ted jeste aby bylo vse OK, zitra se Vam hned rano ozvu. Dnes je mi nejak blbe, nevolnosti mam docela silny, snad do obeda prejdou, rada bych se v klidu naobedvala… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.10.07 11:22

Pido, já ti taky mooooc gratuluju, to jsou super zprávičky.
Doufám, že dnes budou samé takové..
Prosím tě, ten utrogrestan.. Doktor říkal, že mám buď 2× denně zavádět nebo 3× denně polykat.. jak to děláš ty?

Jen.. mooooc děkuju.. :D
Tvoje kontrola určitě taky proběhne dobře.. Jak se ozveš až zítra?? Já to chci vědět ještě dnes, o tvém srdíčku! :D
Doufám, že se ti udělá líp, ať se můžeš najíst.. Já ani pořádně nevím, co to je obědvat..
V sobotu jsem to teda zvládla.. ale v neděli jsem dělala plněný papriky a rajskou a nabrala jsem si asi dvakrat a skončila jsem.. málem jsem se poblinkla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 11:35

evisko ja mam brat 2× denne 2 tablety a podle toho co mi vic vyhovuje zavadet nebo polykat (kdyz se polyka, muze se pry vic projevit unava).. mne vsak polykani vyhovuje vic, takze polykam.. ma se to hodku po jidle.. ted jsem ale uvazovala, ze dopo budu polykat a vecer na noc zavadet, at to ma mimi z obou stran :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.10.07 11:40

Pido, mě právě doktor říkal, že když se to zavádí, že se to líp vstřebává a proto když to budu polykat, tak radši tři místo dvou..
Taky bych je právě radši polykala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.10.07 11:42

gratulace

PIDO a EVIŠKO GRATULUJI K SRDÍ4KU. Jen tak dál :D
Já Utrošk mám jeden ráno, jeden večer a oba zavádím. Taky cca do 12-14 tt.
LUSKAČKU držím palčky ať taky dorazíš s pěknýma zprávama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.10.07 11:50

Teda holky, tak nevim, neznate nektera „lecitele Jonase“???? Dela vyklad karet na dalku, ja jsem se ho ptala, jestli bude moje mimi v poradku a on mi na to napsal, ze se mimi v mych kartach do dvou let neukazuje :! :! :! :! :! Jak mu mohlo neco takoveho vyjit?????? Doufam, ze to neznamena nic spatneho :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nemate nektera zkusenost s takovymhle vykladem????

Evisko, ja jdu na gyndu az ve ctyri, doma net nemam, tak holt budu moci napsat az zitra, budu vas proste trosicku napinat. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.10.07 11:52

Jen.. prosím tě, na nějaký výklady a věštění se vykašli.. Zvlášť když tě ten chlap vůbec nezná!!!!!
Jasně že bude miminko v pořádku.. A příště se na to ptej pana doktora a ne nějakého divného chlapa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.10.07 12:00

Evisko, diky moc. Ja jsem fakt asi blazen :oops: :oops: :oops: Tenhle „vestec“ mi jeste napsal, ze svatba s pritelem je uplne uzasna volba, no ja pritom sama nevim jestli si ho vubec chci vzit, protoze mezi nami to neni tak uplne OK. Jeste jednou diky, fakt jsi me uklidnila. Dekuju, dekuju, dekuju :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 12:17

jenifer tak z toho si opravdu vubec vubec nic nedelej.. jsou to sarlatani.. z tveho dotazu poznaji, ze mas pochybnosti a pisou blbosti.. na toto bych se opravdu ptala jen a jen pana doktora!! ono uz jen, ze si rika lecitel a vyklada karty na dalku :?: :idea: a i ta formulace, ze se do dvou let neukazuje.. no co to je :?: akorad te desi a stresuje blb jeden :!
jinak jsem si dala novy metrik, at to tu mame rozmanitejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.10.07 12:21

Jen.. no, z toho vidíš, že tomu asi těžko rozumí!

Pido, krásnej metřík! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.10.07 12:47

Holky moje!
Jsem tak ráda mezi vámi. Moc mi pomáhá číst vaše povzbuzení. Je to pohlazení po dušičce.
Eviško a Pido, skvělé zprávy. Moc vám gratuluji. Hlídejte si své poklady v bříšku. Musíme už kvůli nim být v pohodě a bojovat.
My jsme na tom dobře. Stále špiním a někdy krvácím, ale na UZ se kaštánek držel a srdíčko pracovalo. Dostala jsem hromadu léků a mám doporučený klidový režim. Takže budu pěkně doma a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.10.07 12:51

Pido, opravdu krásný metřík. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.10.07 12:58

Luskačku, výborně. tak pěkně odpočívej.
jen, na tohle vůbec nedej… jen se ještě víc stresuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149

Luskačku, výborně. tak pěkně odpočívej.
jen, na tohle vůbec nedej… jen se ještě víc stresuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149

luskačku OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie