červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
19.10.07 12:59

Ahoj Aurinko, take te moc vitam mezi nami,mimco urcite bude bojovnik, takze to dobre dopadne, ja vam holky moooooooc zavidim (samozrejme v dobrem), ze jste uz videly srdicko, ja se toho pondelka snad nedockam :cry:
Ted jsem si dala k obidku povidlovou buchtu a jablokovy kolac a je mi uplne uzasne, ja vim ze to neni zrovna zdrava strava, ale ja mela hroznou chut na neco sladkeho :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.07 13:02

Jenifer vyprdni se na zdravou stravu a jez na co mas chut :)

a pondeli se urcite dockas,uvidis..

Jinak Evviku doufam ze ti to v pondeli dopadne dobre..Moc na tebe myslim..

Holky vy tady nejste pres vikendy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
19.10.07 13:03

Jen.. musíme do pondělí vydržet. :wink:
Mně bylo před chvílí taky blivno, „zajedla“ jsem to bonbonem a teď baštím tribit.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.07 13:06

Stokvítku - můžu se na něco zeptat? Pročítám sem tam „emimino“ a zaregistrovala jsem, že jsi měla MS a potom pozitivní testík (mimochodem moc gratuluju). Já se snažím už 9 měsíců otěhotnět a nic. 3 měsíc si měřím BT a podle „fertilityfriend“ jsem to dostala 8 den po OVU, ale přesně nevím, kdy OVU byla, ale prostě tak nějak 8 den zvýšených teplot jsem začala špinit a včera se MS rozjela, sice ne moc, ale ani málo a dneska tak normálně, ale teplota pořád stoupá a dnes 10 DPO - 37,00. Jo a jinak nemám žádné bolesti, jako jindy před MS a první den MS, tak jsem z toho taková zmatená. Můžeš mi poradit? Jakou si měla tu MS? Jako normálně? Kdyby jsi neměřila teplotu, poznala by si, že byla nějaká zvláštní? Děkuju za odpověď. Kristýna

• Citovat
  • Upravit
13503
19.10.07 13:15

Taminka / 1975 / Ov+Vi / 7+0tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena PO 7.11. MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 6+2tt / 9.6.08 /--/ vdana PO 20.10. Eviska / 1979 / Upice / 8+1tt / konec kvetna08 /--/ vdana PO 22.10. Luckacek / 1976 / Praha / 6+2tt/ 11.6.08 /--/ vdana PO 30.10. Evvik / 1975 / Litovel /--/ cerven08 /--/ svobodna PO 22.10. Jenifer / 1983 / Praha / 6+3tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 22.10. Pida / 1980 / Praha / 6+0tt / 13.6.08 / – / vdana PO 22.10. Stokvet / 1978 / Plzen / – / cerven08 / – / svobodna PO 5.11. Celtice / – / Brno / 4+5tt / cerven08 / – / – PO Aurinko 1974 / Praha / 6+5tt / 10.6.06 / – / vdana PO 20.11.(endok 24.10.+genetika 25.10.)

holky mrknete zda to vsechno mate spravne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.10.07 13:20
Anonymni píše:
Stokvítku - můžu se na něco zeptat? Pročítám sem tam „emimino“ a zaregistrovala jsem, že jsi měla MS a potom pozitivní testík (mimochodem moc gratuluju). Já se snažím už 9 měsíců otěhotnět a nic. 3 měsíc si měřím BT a podle „fertilityfriend“ jsem to dostala 8 den po OVU, ale přesně nevím, kdy OVU byla, ale prostě tak nějak 8 den zvýšených teplot jsem začala špinit a včera se MS rozjela, sice ne moc, ale ani málo a dneska tak normálně, ale teplota pořád stoupá a dnes 10 DPO - 37,00. Jo a jinak nemám žádné bolesti, jako jindy před MS a první den MS, tak jsem z toho taková zmatená. Můžeš mi poradit? Jakou si měla tu MS? Jako normálně? Kdyby jsi neměřila teplotu, poznala by si, že byla nějaká zvláštní? Děkuju za odpověď. Kristýna

Kristýno - já nikdy nemám před MS žádné příznaky, maximálně pár hodin před tím, než je to „vidět“. Takže ani teď jsem nic necítila, ale MS byla hodně slabá - spíš špinění. Stačila mi jen intimka. Takže začala hlodat červíček pochybnosti, jestli to náhodou nevyšlo. Podle FF.com jsme se totiž snažili přesně na den OVU. BT, která klesla den před tím. Teplota mi od té slabé MS pak neklesla pod 37. Bála jsem se udělat test, ale jistota byla lepší. Udělala jsem si ho tedy 3týdny po OVU = cca 2týdny po MS.
Udělej si test a uvidíš. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.07 13:28

Tak děkuju, já teda ještě chvíli počkám a zkusím testík, ale asi to bude k ničemu, ja mam MS mnohem silnější, ach jo.

• Citovat
  • Upravit
13503
19.10.07 13:32

Kristyno nesmutni..Nektere holky mivaji normalni ms az treba do 3-4 mesicu tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.10.07 13:36

Hlavu vzhůru Kristýnko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.10.07 13:39

Tak mi na ten rozhoupaný žaludek po obědě pomohlo kapučíno se šlehačkou. :lol: Ještě že se můžu vymlouvat na to, že ty cukry jsou vlastně žádoucí :)
Ale doktor mi říkal, že do 20. tt bych neměla přibírat, takže asi budu muset víc cvičit, abych ten vyšší přísun kalorií nějak odbourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.07 13:48

Když já z toho byla úplně mimo, tak brzo jsem MS vůbec nečekala, teplotky šly tak krásně nahoru, tak jsem si myslela, že by to mohlo tentokrát vyjít. Už několikrát jsem měla slabě pozitivní testíky a většinou i v limitu, teď jsem si říkala, že se na testy vykašlu a počkám, co udělá teplota a .......... no a ta MS mě takhle nečekaně překvapila. Kristýna

• Citovat
  • Upravit
13503
19.10.07 13:50

Kristyno urcite nesmutni a opravdu to nektere holky takhle maji..
Byt tebout tak si zkusim udelat test a uvidis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.10.07 14:02

kristyno, urcite zkus testik.. jestli se teploty drzi vysoke, tak neni nic ztraceno..
ja se zarekla, ze tento cyklus testiky nebudu delat, ale nevydrzela jsem to uz 13DPO a ten byl jasne negativni.. tak jsem cekala MS a ono porad nic.. tak jsem zkusila dalsi testik az 17DPO a uz byla slaba carka, ale az po terminu.. jinak moje znama prvni 2 mesice tehu normalne menstruovala a vse pak bylo ok. ona se ani nemerila, tak to vubec nevedela, to pak bylo prekvapeni 8O
jinak tami, seznamek je moc hezky, barvicky to pekne ozivily :lol:
jinak co se tyce debaty o metriku, taky si rikam jestli jsem to neuspechala a ze mi doktorka dala uz i tehot prukazku.. o to horsi by bylo ji vracet :( ted ale myslim pozitivne a v pondeli bude urcite vse ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
19.10.07 14:05

Za chvíli mizím domůůůůůů… Huráááá..

Holčičky a představte si, že před chvílí tu sněžilo.. A na Sněžce koukám, je sníh.. Ráno byl i na Černé hoře.. ale ten už roztál.. :?

Tak pa pa.. já se tu možná objevím zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.07 14:13

teda holky
v pondeli mate ctyri poradnu…jeeeeeeee vy se mate :D
a zitra ma kontrolu Nancy…

Takze tem z vas ktere tady nebudou o vikendu preji hodne stesti u doktora a hlavne srdicka..

Evisko,Evviku,Jenifer,pido a Nancy http://www.sirmi.ic.cz/kytka/169.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital