Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
jakpak jste se dnes vyspinkaly? ![]()
Evvi.. držím pěstičky.. ať dnešní kontrola dopadne tak jak má.. a těším se na fotečku se srdíčkem..
Tami.. kdepak to píšou o těch příspěvcích pojišťovny.. já to včera hledala jen tak v rychlosti a nic nenašla..
Ahoj holky, zdravím vás z poslete. Včera jsem se domluvila se šéfem, že dnes zůstanu doma a budu pracovat odsud. Tak jsem zalezla, notebook na klíně a za chvílku se do toho pustím. Mám tu nachystanou snídani od přítele, tak už se nemůžu na nic jiného vymlouvat ![]()
Držím palečky všem, ať je dnešek plný jen příjemných zpráv!
Stokvet… jéééé, jak já ti závidím.. Škoda, že já z domova pracovat nemůžu.. to by se mi taky líbilo.. A snídaně do postele.. co víc si přát.. ![]()
Ahoj holky
tak jak se dnes mate?Tady je hrozne,nejlepsi je zustat v postylce coz jak ctu udelala Stokvet-tise zavidim…
Evisko to bylo napsano v casopise Svet pojistence..Je tam napsano:V reakci na mnoho zadosti zavadime podporu velmi oblibeneho cviceni a plavani tehotnych zen a maminek s detmi do 1 roku veku.Tehotne zeny i ty s detmi mohou od 1.cervence do konce roku 2007 pozadat o prispevek 500kc na kurzy cviceni a plavani v obdobi tehotenstvi(kurzy profylaxe).Tento prispevek vsak mohou zeny vyuzit i na uhradu pritomnosti otce u porodu ci jineho rodinneho prislusnika."
Evviku doufam ze KO dopadla dobre…
Ahoj holky, gratuluji všem, kdo mají za sebou kontroly s dobrými zprávami a zvlášť se srdíčkem.
Já jsem byla včera pro výsledky imunologie (měli jsme je kvůli léčbě neplodnosti). Bohužel se ukázalo, že mám úplně rozhozenou štítnou žlázu - 20× násobky nějakého hormonu, 10× méně něčeno jiného atd než jsu normy. Takže mi bylo řečeno, že s takvýmito hormony mám spíš počítat s tou variantou, že se těhotenství a bobulka neudrží.
Sice mi na:,–(ili hned nějaké léky, ale moc optimisticky to eviděli.
Ježiši, co to tady čtu?? Kdo to píše? Evvik? Ta měla dnes jít jediná na kontrolu, ne??
Děvče neboj.. určitě je miminko bojovníček a bude se pevně držet!! Neztrácej naději!!!!
tak bohužel mám špatnou zprávu … mám počkat do pondělka, ale spíš to vypadá že mimi nebude ![]()
Holky držte se a budu na vás moc myslet ať vám vše vyjde a chováte v červnu mimísky
loučím se
papapapa
Evviku holka to snad ne
![]()
Jak to?Co se stalo?Proc mimi nebude?Nebylo videt srdicko?
Treba to jeste bude v poradku-nadeje umira posledni..
A kdo byl ten anonym?Asi uz vim kdo-ty jsi byla ten anonym co mel jeste strach se mezi nas prihlasit,ze?Ale to bude v poradku.
HOLKY DRZTE SE!!!!!!!!!!!!!!!
Anonym, opravdu jsem to byla já, bála jsem se přihlásit, že to třeba nedopadne. Po 2letech neúspěchů je člověk hrozně opatrný.
ahoj holky, co to tady ctu za zpravicky??????? Evviku, proc by to nemelo byt v poradku???? Presne jak pise Taminka, nadeje umira posledni a v pondeli bude treba vsecho jinak a ty se budes radovat z rostouciho miminka.
Anonymni, ani u Tebe to urcite neni ztracene, kdyz i doktori rekli, ze se jen MOZNA mimi neudrzi a kdyz ti takhle rychle na:,–(ili leky, tak je prece velka sance, ze to bude OK.Holky Nebojte, nebojte, nebojte. MOOOOOOOOOC Vam drzim palce. ![]()
Evvi.. to mě moc mrzí, že máš takové trápení.. Ale já věřím, že se mimísek udrží!! Ještě není nic ztraceno!!!!! Moc na tebe myslím! A posílám pohlazení..
Anonymni a Evviku holky vsechno jeste muze byt v poradku!!!!!!!!
Holky drzte se a vsechny tady na vas myslime..
holky moc děkuju za podporu … nechci se tu moc rozepisovat, protože vy musíte myslet jen na pěkné věci a slibte mi že budete ![]()
jen ve zkratce … prta za ten týden neudělal žádnej pokrok a ani srdíčko nebylo vidět … musel by se stát zázrak, kdyby v pondělí bylo vše v pořádku
teď budu mít v nebi dva andílky a budu věřit, že to další mimi mi pak pořádně pohlídají a dají mu sílu .....
Občas sem určitě nakouknu ať vím jak se máte …
DĚKUJU
Evviku ver mi ze je mi to moc lito ale treba to jeste vsechno bude v poradku.
Moc na tebe myslim