červňátka 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1872
18.10.07 07:49

Dobré ránko,
jakpak jste se dnes vyspinkaly? :D

Evvi.. držím pěstičky.. ať dnešní kontrola dopadne tak jak má.. a těším se na fotečku se srdíčkem..

Tami.. kdepak to píšou o těch příspěvcích pojišťovny.. já to včera hledala jen tak v rychlosti a nic nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
18.10.07 07:58

Ahoj holky, zdravím vás z poslete. Včera jsem se domluvila se šéfem, že dnes zůstanu doma a budu pracovat odsud. Tak jsem zalezla, notebook na klíně a za chvílku se do toho pustím. Mám tu nachystanou snídani od přítele, tak už se nemůžu na nic jiného vymlouvat :)
Držím palečky všem, ať je dnešek plný jen příjemných zpráv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
18.10.07 08:03

Stokvet… jéééé, jak já ti závidím.. Škoda, že já z domova pracovat nemůžu.. to by se mi taky líbilo.. A snídaně do postele.. co víc si přát.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.07 09:21

Ahoj holky

tak jak se dnes mate?Tady je hrozne,nejlepsi je zustat v postylce coz jak ctu udelala Stokvet-tise zavidim…

Evisko to bylo napsano v casopise Svet pojistence..Je tam napsano:V reakci na mnoho zadosti zavadime podporu velmi oblibeneho cviceni a plavani tehotnych zen a maminek s detmi do 1 roku veku.Tehotne zeny i ty s detmi mohou od 1.cervence do konce roku 2007 pozadat o prispevek 500kc na kurzy cviceni a plavani v obdobi tehotenstvi(kurzy profylaxe).Tento prispevek vsak mohou zeny vyuzit i na uhradu pritomnosti otce u porodu ci jineho rodinneho prislusnika."

Evviku doufam ze KO dopadla dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.07 09:42

pozdrav

Ahoj holky, gratuluji všem, kdo mají za sebou kontroly s dobrými zprávami a zvlášť se srdíčkem.
Já jsem byla včera pro výsledky imunologie (měli jsme je kvůli léčbě neplodnosti). Bohužel se ukázalo, že mám úplně rozhozenou štítnou žlázu - 20× násobky nějakého hormonu, 10× méně něčeno jiného atd než jsu normy. Takže mi bylo řečeno, že s takvýmito hormony mám spíš počítat s tou variantou, že se těhotenství a bobulka neudrží. :( Sice mi na:,–(ili hned nějaké léky, ale moc optimisticky to eviděli.

• Citovat
  • Upravit
1872
18.10.07 09:51

Ježiši, co to tady čtu?? Kdo to píše? Evvik? Ta měla dnes jít jediná na kontrolu, ne??

Děvče neboj.. určitě je miminko bojovníček a bude se pevně držet!! Neztrácej naději!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.07 10:24

tak bohužel mám špatnou zprávu … mám počkat do pondělka, ale spíš to vypadá že mimi nebude :cry:

Holky držte se a budu na vás moc myslet ať vám vše vyjde a chováte v červnu mimísky

loučím se
papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.07 10:25

jo a ten anonym jsem NEBYLA já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.07 10:39

Evviku holka to snad ne :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jak to?Co se stalo?Proc mimi nebude?Nebylo videt srdicko?

Treba to jeste bude v poradku-nadeje umira posledni..

A kdo byl ten anonym?Asi uz vim kdo-ty jsi byla ten anonym co mel jeste strach se mezi nas prihlasit,ze?Ale to bude v poradku.

HOLKY DRZTE SE!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.07 10:41

jj

Anonym, opravdu jsem to byla já, bála jsem se přihlásit, že to třeba nedopadne. Po 2letech neúspěchů je člověk hrozně opatrný.

• Citovat
  • Upravit
208
18.10.07 11:00

ahoj holky, co to tady ctu za zpravicky??????? Evviku, proc by to nemelo byt v poradku???? Presne jak pise Taminka, nadeje umira posledni a v pondeli bude treba vsecho jinak a ty se budes radovat z rostouciho miminka.
Anonymni, ani u Tebe to urcite neni ztracene, kdyz i doktori rekli, ze se jen MOZNA mimi neudrzi a kdyz ti takhle rychle na:,–(ili leky, tak je prece velka sance, ze to bude OK.Holky Nebojte, nebojte, nebojte. MOOOOOOOOOC Vam drzim palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
18.10.07 11:02

Evvi.. to mě moc mrzí, že máš takové trápení.. Ale já věřím, že se mimísek udrží!! Ještě není nic ztraceno!!!!! Moc na tebe myslím! A posílám pohlazení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.07 11:07

Anonymni a Evviku holky vsechno jeste muze byt v poradku!!!!!!!!

Holky drzte se a vsechny tady na vas myslime..

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/6.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.10.07 11:19

holky moc děkuju za podporu … nechci se tu moc rozepisovat, protože vy musíte myslet jen na pěkné věci a slibte mi že budete :!

jen ve zkratce … prta za ten týden neudělal žádnej pokrok a ani srdíčko nebylo vidět … musel by se stát zázrak, kdyby v pondělí bylo vše v pořádku

teď budu mít v nebi dva andílky a budu věřit, že to další mimi mi pak pořádně pohlídají a dají mu sílu .....

Občas sem určitě nakouknu ať vím jak se máte …

DĚKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.07 11:31

Evviku ver mi ze je mi to moc lito ale treba to jeste vsechno bude v poradku.

Moc na tebe myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital