Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holciny…
taky se k vam pridam s nevolnostmi
sice nezvracim, ale obcas mam chvilky, kdy se mi chce treba pul hodiny v kuse intenzivne blinkat
od vcerejska mam teplotu, velke bolesti v zadech, podbrisek me boli jako prvni den menstruace (to je hoooooodne
), rano jsem omdlela a mam nafoukly a trvdy podbrisek… uz aby bylo pondeli a ja sla k doktorce… porad mam takovy divny pocit, ze neco neni v poradku
do pondeli budu lezet.. stejne se mi chce porad jen spat…
tami moc drzim palecky…
jinak jsem moc rada, ze jsem si vas nasla a muzu se s vami o vse podelit ![]()
budte vsechny opatrne, setrete se a hlavne jen pozitivne myslet.. ![]()
Pido, doufám, že se s tebou ani s mimískem nic neděje, ale být tebou, tak bych pro klid duše zavolala doktorce.. a řekla jí, co tě trápí, aby tě uklidnila, že je vše v pořádku!!!
Pido, ty teploty máš k viroze nebo jsou bez nachlazení? Teplota není jen tak a ty ostatní příznaky spíše ukazují na to, že se něco v bříšku děje. Nemusí se to týkat mimíska, ale i jiných břišních orgánů. Skoro je to na pohotovost. Doporučovala bych ti, aby tě prohlédl doktor. Nic nezanedbáš a budeš o víkendu vědět, na čem jseš.
holky
tak dobra zprava:Vse je v poradku,srdicko moc hezke a hematom zmizel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
Jo ty lizatka jak pise Eviska taky znam a jsou v pohode..Ja musim mit furt nejaky bonbon nebo lizatko protoze si pripadam jako bych jedla hrebiky nebo olizovala trubky..Blleeeeeeeeeeeee ![]()
Tami… tak to se mi mooooc ulevilo.. Já jsem se úplně bála přečíst, co napíšeš.. Mám obrovskou radost.. ![]()
Posílám mimískovi pohlazení!!!! ![]()
Jinak pido urcite to bude v poradku ale pokud chces mit jistotu tak brnkni sestricce a rekni ji co se stalo.Ja dostala nemocenskou na ty motaky a muzu ji mit cele tehu.A vychazky mam 8-12 a 13-19.
Jenifer ja taky budu delat kachnu o vikendu…Sice ji nemusim ale Libor ji miluji a oslavujeme takze chci udelat neco mnam.
Evisko dekuji
A fazolka dekuje taky
Tami, to jsou skvělé zprávy. Ty jseš teď ve Vídni? Tam chodíš k doktorovi? Co ti řekli na ty bolesti a křeče?
Holky, vy jste šikovné. Já kachnu ještě nikdy nedělala.
Já holky asi v neděli budu péct králíka.. taky to nemusím.. ale co bych pro manžu neudělala, že ![]()
Ale nevím, co v sobotu.. nic mě nenapadá..
A upeču buď štrůdlík a nebo takovou výbornou buchtu, na kterou přivezla kolegyňka z chorvatska.. TO je fakt bašta..
Ještě že jedeme k rodičům, takže o jídlo je postaráno. Jak se mi stupňují nevolnosti, tak mám problém cokoli vařit. Musím se hooodně přemlouvat, ale jíst se musí.
Eviško, podělíš se zase s receptíkem?
tak ja mam po delsi dobe vymysleni jidelnicek dopredu - je to vzdycky hruza neco vymyslet, z muze nemuzu nic dostat ![]()
Bude pecene kuratko, francouzske brambory, cina, zeleninovy salat a pect budu makovou buchtu.
Ale taky to muze dopadnout tak, ze bude to, co muz uvari, protoze ja budu v posteli ![]()
Ahoj Taminko, tak to je supeeeeeeeeer, moc gratuluju, vidis, jak se to pekne vyresilo, urcite jsi pozitivne myslela vid?
Pido, jak pisi holky, radsi bych to konzultovala s doktorko, aby se treba nic nezanedbalo a navic urcite budes po hovoru s ni klidnejsi, verim, ze je vse OK. ![]()
Tak na kachnu se teda tesim, doufam, ze se povede.
Stokvet.. čína není špatnej nápad.. ![]()
Luci, podělím.. ale tenhle si zatím nepamatuju, takže musím doma opsat..
Ale je to tmavá placka, ta se upeče, pak se na to kydne taková kokosová náplň, na to se naleje světlý těsto, upeče a navrh čokoládová poleva.. Ale přesnej recept dodám.. Ono to takhle nevypadá, ale fakt je to bašta.. Minule jsem to brala do divadla na zkoušku a všem to hrozně chutnalo. ![]()
tami mooooooooc ti blahopraju, to je uzasna zprava ![]()
ja jsem se ted pul hodky prospala, znova se zmerila a mam uz jen 37,0 a je mi vazne trochu lip, dala jsem si skvely silny vyvarek, ktery mi manzilek vcera uvaril a vse vidim nejak pozitivneji
doktorka tam je dneska az do vecera, tak kdyby se to zas zhorsilo, rovnou tam zajedu.. odpo ke me prijede sestra, tak na me dohledne a rozptyli me ![]()
jinak ta cina je vazne dobry napad.. manzel umi skvelou se zazvorem, coz se ted hodi
a v nedeli budeme mit asi taky kralika, babca je pestuje a uz nevime kam s nima.. nejlepsi je na cesneku s bramborovym knedlickem… mozna si k nemu udelam i trochu poduseneho cerstveho spenatku - at jsme „zdrave“ - tvrdim manzelovi porad, ze to bude holcicka a on by spis chlapecka, sice nam je to celkem jedno, jen se tak skadlime (hlavne aby bylo mimi zdrave
)
ted jsem si vsimla, ze taminka bude krom mimiska oslavovat i narozeniny.. kdy je presne mas??? prat ti zatim nebudu, protoze predem se to nema.. ale to bude dvojita oslava
, co?? to si urcite krasne uzijete vikendu, budou krasne darecky, kyticka
, kachnicka.. proste idylka ![]()
Ahoj holky, tak se poprvé přihlašuji pod Nickem. Byla jsem tu jako Anonymní. Včera nám Mudr. potvrdil srdíčko. Vím, že je to oravdu jen začátek dlouhé cesty, ale moc chceme věřit, že to, co jako zázrak začalo bude jako zázrak pokračovat. Vzhledem k problémům se štítnou žlázou se může stát ještě všelicos a riziko potratu nebo poškození miminka je větší. Ale chceme našemu bojovníčku věřit.
Tamnko, gratuluji k dobrým zprávám.