červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
16.10.07 10:54

musela jsem to nafotit znova v nizsi kvalite a rozliseni, ale snad tam neco je videt..
evisko u gestu to bohuzel jinak nejde, tam je jenom nadstandart :( taky bych radeji neplatila nic :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.10.07 10:56

Sheelle kazda porodnice ma neco..Nektera ma chladne a neprijemne sestry,jina zase hrozne doktory a fakt zalezi na tom koho chytnes..
Jinak u prvniho tehu jsem si hledala dr podle toho zda chodi k porodum,ale cena za to je asi 5-8 tisic :roll: :roll: a pak se muze stat ze dr bude zrovna na dovci nebo nekde a stejne me pak odrodi nekdo jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.10.07 13:03

Sheelo vítej!
Doufám, že situace doma se trošku zlepšila. Já včera, když jsem přišla od doktora, tak jsem ze srandy říkala tomu svému, že se vytahoval, jak čeká, až to těhu bude potvrzené a on nepřinesl žádnou kytku ! (ta první je ještě ve váze :) ) A on se ošíval a tak - prý že pozvat mě někam na vínko se asi moc nehodí :D Ale dohodli jsme se, že půjdeme zítra na večeři, dnes jdu cvičit. A tak ho zatím malinko trápím tím, že fotku uvidí až zítra.

Holky - jak to máte se cvičením? Já chodím na aerobics a power jogu. Ptala jsem se Dr. a říkal, že těhotné i vyhrávají olympiádu… Že to nemusím omezovat. Ale na druhou stranu - je to samé skákání a posilování.
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.10.07 13:09

Stokvet ja predtim chodila do jogy ale prestala jsem protoze mi delalo potize se ohybat a nestacila jsem s dechem a ten pozdrav slunce jak se tam skace mi vadil hrozne.Bavila jsem se s holkou ktera to vedla a ta mi rikala ze tehu muze jogu cvicit pouze pokud nema u toho zadne problemy.Ale existuje i gravijoga a na tu se chci nekde informovat.

Jinak jak jste tady nedavno resily s tim pitim a jak se vymlouvat v rodine tak pokud to rict jeste nechcete a nechcete byt napadne tak ja bych normalne rekla ze beru ATB a proto nemuzu pit.Ja nastesti nepiju vubec ale myslim si ze obcas jedna sklenicka vina nebo sektu snad neuskodi.

No nic jdu si koupit nejake podzimni boty a naskenovat fotecky..
Pa pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.10.07 13:26

stokvete ja chodila na body styling a radeji jsem toho nechala, tak dlouho jsme se snazili a tak se trochu bojim.. ted se jen doma protahuju.. ale pokud je clovek zvykly a vse je ok, tak bych se toho tak nebala..
mne doktorka rekla at ted co nejvic lezim v klidu na brise, protoze mam zaklonenou delohu a poboliva me ta cysta, tak se setrim a nedrazdim to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.10.07 13:28

asi od pristiho mesice bych ale rada zacala chodit na nejake tehu-cviceni v praze, neznate neco dobreho vyzkouseneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.10.07 14:03

tak já se s váma pro dnešek loučím … P A D L A :lol:

Hezký zbytek dne všem a zítra se opět budu těšit

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.10.07 14:15

cviceni na gravijogu bych se chtela prihlasit do kurzu od Noveho roku. Dnes pujdu cvicit a uvidim, jestli mi to neda moc zabrat - hlavne si budu hlidat prehrati a tep.
Blby je, že chodím s kamarádkou, která nic neví a navíc se snaží už 3 roky, tak se trošku cítím provinile. Ikdyž samozřejmě vím, že za její problémy nemůžu, ale stejně…

výmluvy - alkohol Vymyslela jsem něco jiného. V:,–(ím se s mužem, že vydržím nějaký čas (cca 3 měsíce) nepít alkohol. To můžu zveřejnit. A přece po mě nikdo z mých známých nemůže chtít, abych podváděla a porušila sázku, ne? :wink: Jen musíme vymyslet, o co se v:,–(íme - láhev martini asi není to pravé ořechvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
16.10.07 14:46

Ahoj holky,
vysetreni: v dutine delozni jeden zivy plod, v pasmu 6ti tydnu, srdecni akce + !!!!!!!!!!!!
Super, ne? Akorat me trapi, ze se cysta zvetsuje, proto me pry boli to bricho. A mi tam napsali diagnoza 020.0 (hrozici potrat) 8O 8O Nevim, jestli to tam pisou kazdemu, protoze to tak do 12tt je, ale…snad jo, nijak to nekomentovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.10.07 15:16

nancy moc blahopreju k srdicku… to je moc dobra zprava!!! ja mam na pravem vajecniku taky docela velkou cystu, ale doktorka se tvarila, ze to neni nic vyjimecneho a casem se to vstreba, neni potreba se tim stresovat… coz se lepe rekne nez dela, ale urcite to bude ok.. kdy jdes na dalsi KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
16.10.07 15:27

Na dalsi KO (predpokladam kontrolu) jdu uz v sobotu, ke svemu Dr. do ordinace mimo nemocnici. Dneska jsem byla v nemocnici, na kontrole kvuli tomu, jak jsem tam na zacatku rijna lezela, tak si to chteli pohlidat. V sobotu pujdu poprve ke svemu Dr., ale on uz to o me vi, protoze je v te nemocnici primar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.10.07 15:35

Nancy primář slouží v sobotu? A gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.10.07 15:38

tak to je bezvadny, ze to budes mit takhle ohlidany a jeste v peci primare… to je skvely… ted hlavne pozitivne myslet a urcite bude vse v pohode.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
16.10.07 15:58

No on je strasne cinorodej doktor, ma krome primariatu jeste asi 4 ordinace ruzne po jiznich Cechach. A v te moji ordinuje v sobotu cely den a pozor! ve ctvrtek od 17:00 do 22:00. Je dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.10.07 16:16

Ahoj holky. Jsem z kontoly doma a na UZ jsem už viděla vlnící se srdíčko. To byl zážitek. Vše je v pořádku a další kontrola za čtrnáct dní.
Jak psala Taminka, pojišťovna proplácí jen tři UZ v těhotenství a ostatní je za příplatek. A dokonce i některé odběry neproplácí pojišťovna. A doktor u porodu za 5 tisíc. Ale pokud je člověk spokojený s péčí, tak si připlatí rád. Já prošla tolika gynekology, že bych teď rozhodně neměnila. Jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí