Poradna duly
Jana Čurdová
Eviško to je fajn že je ti lépe … já si myslím, že už to bude pomaloučku ustupovat, ne?
Já se mám, krom ranního čištění zubů, celkem fajn. Nevolnosti nemám v kuse, ale přepadávají mě … spíš mám takový návaly ![]()
Nancy taky držím pěstičky ať je vše jak má být … pak dej vědět
Jo a ten těhotenskej, čaj co jsem si koupila, je moooc dobrej. Konečně jsem našla něco co můžu v klidu vypít. Jen se může pít pouze 2×denně
, ale i tak je to příjemná změna chutě ![]()
Evvi.. ráda bych tomu věřila, že se ty nevolnosti budou zlepšovat.. ale nevím, nevím.. ![]()
A ten těhu čaj je dobrej? A pomáhá ti, když se ti udělá špatně? A od jaké je firmy?
Ahoj holky
tak jak jste se vyspaly?U nas krasne sviti slunicko ale venku je zimecka.Brrr
Anonymni nejdriv je videt gestacni vacek a pote zloutkovy takze uz jsi mozna v takove fazi tehu ze uz je videt pouze zloutkovy.Nektere holky mluvi pouze o gestacnich vaccich a nerozlisuji to.Pokud jsi mela posledni ms 1.9. tak na tom budes asi jako ja a od 6 tydne je videt uz jen zloutkovy vacek.Takze se urcite niceho neboj protoze vse dopadne dobre!!!!!!!A 24.10. je uz za tyden a to ubehne jako voda.
Celtice vitej mezi nama!!Je fajn videt jak se tady rozrustame.
Jinak ja jsem taky uz nejak hned po ms co jsem mela citila ze jsem tehu protoze jsem mela cich jako vlcak a nase pesina to taky poznala protoze se ke me tulila a byla moc opatrna-jinak po nas poskakuje jako koza.
Evisko to me mrzi ze ty fotecky nevidis
Ale az budeme mit galerku tak ti je tam dam at to taky vidis.
Nancy hodne stesti u doktora
Jinak ja dnes volala sestricka,rekla ji ze to „napeti“ kvuli hematomu nevydrzim jeste tri tydny a jestli se muzu stavit na mezi kontrolu takze jdu 26.10. ale rikala at na to vubec nemyslim a nestresuji si,ze me sice chapu kvuli minulemu tehu ale ze to mi nepomuze a ze hematom se vstrebava a ze muzu zacit spinit ale ze vse bude ok.
Evviku jakej cajik?
Taminko a Eviško, moooc děkuji za uklidnění. Z jedné strany jsem hrozně šťastná, že se to podařilo u nás přirozeně (což se rovná zázraku) a z druhé mám strach. A můj Mudr. se mě asi snaží držet při zemi. Taminko, moc děkuji, že jsi mě uklidnila
Trochu mě sice znervozňuje, že nemám žádné nevolnosti, ale snad budu patřik k něm 25%, kterým se to vyhybá. Mám napjatá prsa a občas mě poblívá podbřišek. tak doufám, že je vše OK. Přeji vám samé dobré zprávy u Mudrů. ![]()
Dobré ránko.
Vítáme nové těhulky.
U nás je od rána krásně slunečno. To se hned lépe vstává.
Tami, co je na té poslední fotce? Bylo krásně, co? I počasí vám vyšlo, takže super zájezd
.
Anonymní.. nic si z toho nedělej.. že máš strach.. já ho mám taky a myslím, že můžu mluvit za všechny holky tady, že se všechny moc bojíme.. Ale musíme být optimistky a věřit, že všechno dopadne dobře.. ![]()
Břicho mě občas taky pobolívá jako před ms a občas mě píchne u vaječníků..
Evvi.. díky za info.. dnes ten čajík půjdu koupit.. ![]()
Tami.. a jak to jako vznikne, ta naše fotogalerie.. někdo nám ji založí, nebo jak?
Ahojky Luci.. u nás je dnes taky krásně a sluníčko! ![]()
Anonymni ja patrim take k tem „vyvolenym“ kterym neni spatne
![]()
Jen me pobolivaji prsa a cicham jako pes.
![]()
Jo a chodim casteji curat-tot vse.
Luckacku na te posledni fotce to byla wellness mistnost s whirpoolem,saunou,infrarot kabinou a nahratou vanou.Jako fakt to tam bylo fajn,akorat ta cesta byla unavna.
Jo holky ohledne navstev u dr a placeni.Pojistovny proplaci pouze 3 UTZ v tehu.Budete vyzadovat UTZ pri kazde kontrole a platit si to?Bavily jste se o tom uz s dr?
Evisko ja si myslim ze asi nektera z nas napise Lesine at nam tu galerku zalozi,ne?Mam ji napsat?
Tami.. no jestli se ti chce, tak jí písni.. Ať můžeme nahrávat fotečky.. ![]()
S tím placením u doktora vůbec netuším.. Vím, že některé holčiny platí i za fotku.. a já minule neplatila nic.. takže vůbec nevím, jak tohle bude probíhat..
Tami, pokud není těhotenství rizikové, tak pojišťovna proplácí asi jen ty tři. Ale záleží na doktorovi a stavu těhotné. Jednou jsme o tom přemýšleli. Vždyť jaký je to výkon. Vezme Uz sondu, na:,–(í „kondom“ a prohlíží.
anonymní Neboj, ač sama moc neznalá, tak si myslím, že tím, že je žloutkový váček vyšší stádium, proto Dr. mluvil o něm a ne o gestačním.
me vcera dr vysvetloval ze kazde pouziti utz stoji asi 800kc…Prej naklady
No ja u sveho byvaleho gyndose platila za vse protoze byl soukromej a ted mam normalniho ale prave jsme o tom diskutovali ze pojistovna proplaci tri utz za tehu ale nabidl mi VIP peci za 3000kc za tehu a v tom je jeho mobil 24hodin denne,pri kazde navsteve utz,urceni pohlavi ve 20tt,mezi 10-14 tt utz na down cozje prosviceni sije miminka,sterilovane zrcatka(jedno 40kc),navsteva partnera pri prohlidkach,zalozeni CD s fotkama atd..Tak nevim..Ale je pravda,ze drive se do zen tak nestouralo a byl klid a ted cim vice chodis na prohlidky tim je to „horsi“.
Celtice napsala jsem te do seznamku ale chybi mi datum narozeni a rodinny stav a zda mas deti..
ad placená péče mně říkali, že pojišťovna platí pouze 2 UTZ. A můj Dr. nabízí nadstandard za 1000 Kč. Ale mluvila o něm jen sestřička, je tam tel. konzultace, objednání mimo ord. hodiny (ukazovala mi smlouvu, tkerá se sepisuje). Ale když jsem se ptala dál, tak prý návštěva další osoby je samozřejmá.
při kontrole mi dal Dr. první obrázek a o placení ani zmíňka. tak uvidím příště, jestli po mně ty peníze budou chtít… Ale asi si to zaplatím. Jen mě štve, že v té smlouvě to není jasně vypsané.
To samé je s tím, když jsem podepisovala registraci, tak podepisujete, že uhradíte cestovní náklady lékaře k vám domů. Když jsem se na to ptala, tak prý na to nemám brát zřetel…
to je to ze neco podepises a nikde se nedozvis co v tom vsechno je a pak se nekdy nestacis divit.Ja fotecku taky dostala zadara ale jinak v tom papire je napsano ze stoji 150kc
No ja vam to dneska pozdeji naskenuju a poslu at se muzete mrknout.