Poradna duly
Jana Čurdová
Taminka / 1975 / Ov+Vi / 6+5tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena
MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 6+0tt / 9.6.08 /--/ vdana
Eviska / 1979 / Upice / 7+6tt / konec kvetna08 /--/ vdana
Luckacek / 1976 / Praha / 6+0tt/ 11.6.08 /--/ vdana
Evvik / 1975 / Litovel /--/ cerven08 /--/ svobodna
Jenifer / 1983 / Praha / 6+1tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 )
Pida / 1980 / Praha / 5+5tt / 13.6.08 / – / vdana
Stokvet / 1978 / Plzen / – / cerven08 / – / svobodna
Celtice / – / Brno / 4+3tt / cerven08 / – / --
Sheelle ohledne gynekologa-mas pravo menit ho jednou ze tri mesice!!!
Takze s vyberem davej velky pozor.
Jinak VZP prispiva do konce roku 2007 na plavani tehulek 500kc.Takze kdo jste u VZP a dostanete prukazku tak si to muzete jit vybrat.
Asi je možná brzo, tak třeba později. Na to ještě bude čas.
Sheelle, opravdu se šetři a odpočívej.
evisko ja jdu „az“ v devet, radeji chodim rano nez odpo.. cely den jsem jinak nepouzitelna ![]()
sheelle bud na sebe opatrna a hodne odpocivej..
taminko diky, ze se o nas tak hezky staras a za vsechny info ![]()
ted uz jedu s tim autem at to neni jeste: slecinko, ale dyt vy jedete pozde…
![]()
Tami proto jsem se někdy dříve ptala, co je TP
protože to znám jako Termín porodu, ale přišlo mi divné, že máš v podpisu napsáno "I.TP 7.11. " Takže to bylo nedorozumění, protože Ty myslíš těhu poradnu
fotogalerie Nevím, jestli jsem jediná, ale nevidím, kdo přidal do galerie fotku. Takže pokud to tam samy nenapíšete, trošku se ztrácím. Domluvíme se, že budeme svá jména uvádět?
luckacku Kde bydlíš, že máš sluníčko? Taky v Pm je mlha, že není vidět na krok! Teda teď se to trošku trhá, ale stejně nic moc ![]()
Sheelo To je dobře, že je to nic není.
Dneska mi není moc dobře. Ta rýma se mi drží už 14 dní a dnes mi ráno bolelo v krku asi mám i trošku zvýšenou teplotu. Uvidím, jak to v práci půjde, ale asi to zabalím. Jenže to znamená vzít si notebook domu a dělat z domova. Rozdíl tedy jen v tom, že doma u toho můžu ležet v posteli - ale práci za mě nidko neudělá ![]()
tak už poradkyně odešla
vzala si sebou pár šanonů a domluvil yjsme se že se tu ukáže v pondělí.
Sheelle … je moc dobře že jsi v pořádku. Pěkně odpočívej
Stokvět … já jsme z Moravy a tady taky svítí sluníčko. Můžu říct že za oknem je opravdu moc hezky, ale mrzne
Jinak já jsem ráno trochu špinila
… ale teď už je to OK. Zítra jdu k Dr. tak se ho hned zeptám, taky jsem se koukala do kalendáře a v teď bych měla mít dobu MS. Možná i to může být důvod …
Chjo Poku d se to přes den zase neobjeví tak počkám do zítřka na kontrolu
Jak tak koukám na náš seznámek, tak to vypadá, že žádná z nás nemá doma dítko
že toto budou naše první ![]()
Tami.. ten nadstandard vypadá zajímavě.. taky bych asi o něm uvažovala, kdyby mi ho někdo nabídl..
A Tami.. já jsem dnes 7+6 tt..
Stokvet.. tady je taky krásně sluníčko.. ráno byla mlha, ale teď nádhera!
Pido.. taky jsem moc ráda, že jsem objednaná takhle na ráno..
Evviku, měla by jsi být raději v klidu. Ale to v práci moc nejde. Tak se šetři a nepřepínej se. Držíme palečky, vše bude dobré.
Stokvete, bydlím v Praze a už pět dní tu máme slunečno. A včera odpoledne bylo na sluníčku i na triko. Moc příjemné. A pokud to půjde, utíkej domů do postýlky, ať se tě ta rýma dlouho nedrží.
Děkuju moc holky
Hlídám se budu se hlídat ještě víc až bude v práci trochu klid… teď je to tu děs.
Luckacku díky, naštěstí tu dnes není šéf, tak možná i půjdu dříve domů … i když mě končí prac. doba za hodku a půl ![]()
Ahoj holky, tak az ted jsem stihla docist, to co mi uniklo behem me dvoudenni nepritomnosti, byla jsem v Brne a nemela jsem sebou notebook. Takze zdravim nove tehulky, je super, ze se takhle rozrustame.
Taminko: Tobe patri obzvlastni dik, za umozneni Galerie a o poskytovani vsech moznych info.
Moje doktorka je asi prilis vytizena, takze nevim, kde bych cerpala nejake info kdybych nemela vas. ![]()
Pristi pondeli jdu uplne poprve na kontrolu v tehu, tak uz jsem desne zvedava. Jsem ale objednana az na ctvrtou, takze pondelek bude uplne nekonecny, ach jo. V den kontroly bych mel byt v 7 tt, tak snad uz bude na UTZ neco videt.
Jinak mi prijde, ze s
e mi hodne zmenily chute, yreba ted mam uplne silenou chut na rajskou polivku, asi budu muset sehnat nekde recept a pustit se vecer do pripravy.
Taminko, koukala jsem na tve fotky z dovci, jsou fakt krasny a pritel vypada moc sympaticky.
Tak holky zatim je to snad ode mne vse, mejte se krasne a zatim pa pa, jdu prelozit nejakou vyzvu k dokumentaci do angliny. ![]()
Tak děvčata, pro dnešek končím … jdu domů a dám nohy hore
a nebudu nic dělat ![]()
zítra se dopoledne ozvu jak jsem dopadla ![]()
mějte se moooc krásně a užívejte posledního sluníčka
papapa
Ahoj holky
tak uz jsem zpatky doma ale vidim ze vy uz jste vsechny pryc ![]()
No kdyz ja mam moc rada svoji babicku a jsem u ni hrozne rada takze jsem tam zdrbla 3 hodky.. ![]()
Stokvet taky mi doslo ze TP znamena oboji..Takze nevim jak to rozlisime..Cekam radu
![]()
Jinak souhlasim s tim uvadenim jmen v galerce-no a ja jsem hrisnik protoze jsem to tam nenapsala.. ![]()
Evviku prej to spineni v obdobi kdy by zena mela dostat ms je normalni a vim ze jsem nekde cetla ze v tomhle obdobi se nedoporuce sex aby se nedostavilo krvaceni a nasledne potrat.
Evisko ja o tom nadstandartu uvazuji ale domluvim se s dr ze si ho vezmu az po 12tt,do te doby mam strach.A opravuji u tebe tt,ale jen jsem to od minule poopravila o dva dny a tys mi to takhle minule napsala.Jinak u holek koukam na metriky.
Jenifer uvidis ze v pondeliuz uvidis i srdicko kdyz budes v tom 7tt.Jinak ja mam taky chute,muzu se ujist korbaciku a ryb.Jinak rajskou mame taky moc radi a vis jak ji delame?Normalne koupime rajskou v sacku,jak to zacne varit dame kousky rajcat z konzervy pokrajene na kousky a nekdy do toho dame varit i ryzi protoze tu s tim zboznujem.A je to hned hotove a fakt mnamka.
Diky za poznamku ze pritel vypada sympaticky–to on je
![]()
Holčičky, já dnes vůbec nestíhám.. jsem nějaká pracovitá.. ![]()
Tami.. tak já nevím.. mám v těch týdnech nějak asi sama hokej..
Ale v pondělí po kontrole, pokud bude vše v pořádku, zavedu metřík a bude to.. ![]()
Jo, s tím proplácením plavání od VZP.. nevíš, jestli těhulkám nepřispívají ještě na něco?
Evisko jen to plavani a pak pro maminky s miminky taky 500kc.
Hrozne na nas setri,ze jo?Jinak tam pisou ze tech 500kc muze tehule vyuzit nejen na plavani ale napriklad na zaplaceni pritomnosti otce u porodu.
Ale treba od noveho roku bude neco vic..
Uvidime…
Jinak jsem koukala na seznamky z jinych mesicu a maji to tam nektere takhle,ze maji seznamek jako mame my a potom tam maji seznamek jen jmen a datumu terminu porodu(coz je u nas asi jeste brzo,ne?).Tak co to potom dodelat?
Jo a do seznamku teda pridam ty kontroly a napisu tam KO,UTZ nebo TP(ale to se nam asi bude plest s terminem porodu:lol: )..?
Evviku hodne stesti zitra na KO a at vidis srdicko