Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky Aurinko, je bezva ,že ses k nám přihlásila.. Moc ti gratuluju k srdíčku!!!!!
Věřím, že tvůj mimísek všechno zvládne a ani se nenaděješ a budeš se radovat z uzlíčku v náručí!
Důležité je myslet pozitivně. ![]()
aurinko no to je skvele… moc a moc gratuluju k srdicku.. to je nadherna zprava
praju vam obema moc sily a spoustu dalsich dobrych zprav!!! ![]()
pido to je fajn slyset ze je ti lip.....Taky jsem si vcera dala vyvarek s knedlicky-to byla mnamka.Jinak narozky mam zitra a uz mi bude 32
Uz su stara koza
![]()
Luckacku ted jsem v Ostrave a za mesic uz tady budu nastalo.Jinak k dr chodim vzdy tady,ve Vidni kdyz jsem sla na vysetreni tak jsem platila cca 30-50euro..
Jinak kachna vubec neni slozita a je to hotova raz dva a fakt s tim neni zadna prace(teda pokud nedelas nadivku) a jen to podlivas a ona vypousti tuk.
Ohledne tech bolesti-rikal ze to je na zacatku tehu normalni.
Evisko jakou buchtu?!!?!!?!!Co takhle hodit sem receptik…
Sezen ho teda kompletni a at uz je tady..:)
Jinak vidim ze se nektere z nas pro ty nasi polovicky obetuji s jidlem,co? ![]()
Jo ja kralika teda nemusim ale pido po tvem popisu kralika na cesneku s bramborovym knedlikem a spenatkem tady slintam ![]()
Aurinko ahooooooooooooooooooj
tak moc gratuluji a vitej mezi nama uz i se jmenem ![]()
Dodávám info do seznámku - narození 1974/Praha/ TP 10.6./ bzedětná/ vdaná.
Tami, receptík hodím buď dnes večer (i když to asi nezvládnu), takže spíš zítra navečer.. Manža jede se známým pálit hruškovici, tak budu sama doma.. ![]()
Evi a nebudes se bat????????
Aby na tebe neprisel zlej vlk
![]()
Taminka / 1975 / Ov+Vi / 7+0tt/ 6.6.08 /--/ rozvedena
MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 6+2tt / 9.6.08 /--/ vdana
Eviska / 1979 / Upice / 8+1tt / konec kvetna08 /--/ vdana
Luckacek / 1976 / Praha / 6+2tt/ 11.6.08 /--/ vdana
Evvik / 1975 / Litovel /--/ cerven08 /--/ svobodna
Jenifer / 1983 / Praha / 6+3tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 )
Pida / 1980 / Praha / 5+5tt / 13.6.08 / – / vdana
Stokvet / 1978 / Plzen / – / cerven08 / – / svobodna
Celtice / – / Brno / 4+5tt / cerven08 / – / –
Aurino 1974 / Praha / – / 10.6.06 / – / vdana
Tami.. slibuju, že nikomu nebudu otvírat.. ![]()
A Tami.. já nevím, jak to děláš, ve středu jsem byla podle tvého seznámku 7+6 .. dneska jsem 7+5 a ve skutečnosti jsem 8+1
![]()
Už aby bylo pondělí, já po kontrole, abych si vyrobila metřík.. ![]()
aurinko vítej. Držíme palce Tobě, i malému bojovníkovi.
píďo S tím škádlením… to my se škádlíme, jaké bude mít prcek příjmení. Nejsme svoji, takže je to věc otevřená. Každý prosazujeme samozřejmě to své
Ale jak to dopadne, to uvidím. Hlavní je, aby mimo vůbec bylo.
Jinak se mi udělalo po obědě zase šoufl. To jsem si dala vývar a zeleninový salát!
Evisko udelej si metrik
![]()
U kazdeho to mam spravne jen u Tebe ne..Obcas mi to pripada ze u tveho tehu se ty dny zdvojnasobuji ![]()
Eviško já s metříkem taky čekám. Jenže jdu na kontrolu až 5.11. Je to šílený čekání. Nezbývá mi než doufat, že se vše vyvíjí dobře.
urcite se vse vyviji dobre:):):)
jo jinak ta kompletni cena nadstandartu je 3000kc. jak ses ptala v galerce
jo a ja si metrik udelam az po 12 tt abych to nezakrikla..
díky, pak jsi to psala i znovu v diskuzi, tak si to pamatuji. uvidím na příští kontrole, co mi doktor řekne, jestli zmíní placení nebo ne. ráda si připlatím, ale chtěla bych mít jasně řečeno, co za to dostanu (fotky, video, konzultace apod..)
A napadlo mě, že těhu poradna by prostě mohla být „PO“ ![]()
cekala jsem na nejaky nazor ohledne tech poraden jak to do seznamku zaznacit..takze dam PO