Poradna duly
Jana Čurdová
Taminko, krásný seznámek… jen propořádek dodávám - Jsem cca 6+5, PO až 20.11 (endok 24.10.+genetika 25.10) díky.
ja sem o vikendu urcite nakukovat budu, ale vsem ktere jmenovala taminka a maji take kontrolu v sobotu nebo pondeli budu taky moc drzet palecky
urcite pak dejte vedet vysledky a ocekavam same dobre zpravy: srdicka atd… ![]()
Ahoj holky, Taminko,holky dekuju moc za prani stesticka na pondeli, verim, ze bude vse ok, proste MUSI
Ja behem vikendu pripojeni na net nemam, takze se ozvu v pondeli rano. Vsem preji krasny a pohodovy vikend, bez starosti.
cau holky,
tak uz jsem vas zase nestihla…
Mne se zda, ze se mi nevolnosti uklidnily (bylo mi blbe tak od 14:00 do vecera) a vcera nic a dnes nic. Bricho a prsa me boli, tak se uklidnuji, ze tehu priznaky jsem neztratila..aby to nebylo vy-vite-jak-se-to-jmenuje.
Jinak Aurinko, ja mam taky blbou stitnou zlazu, zrovna v po 22.10. jedu na endokrinologii, ale dr. rikala, ze kdyz to mas spravne „nalekovany“ (tezko rict, jak to jinak nazvat, zkratka, kdyz jis spravne mnozstvi hormonu a jodu), tak problem neni, telo se osali, ze je OK a ja jsem toho prikladem.
V noci me chytaji bolesti bricha jako pri MS (tak cca 5minutove a je to sila) Poridila jsem si bily toaletak (meli jsme vzdy fialovy), abych to mohla lepe kontrolovat. Manzel kroutil hlavou, jako ze, co blbnu… No a jinak jedu zitra v 15:30 k Mudrovi, tak uvidime.
Vsem, kterym biji 2 srdce v tele blahopreji a brichu zdar!
Taminko , moc gratuluju k tehu a preji, at si ho krasne uzivas a vse at probiha v pohode!!! Hodne stesticka!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/14.gif
Nancy tak to jsi me rozesmala s tim toaletakem
![]()
Tak jak psala stokvet at zustane bila!!!!!!!
Dusicko dekuji a snad se ti „petka“ povede http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif
nancy neboj nejsi sama.. my normalne kupujeme ruzovy a ted jsem taky zacala kupovat bily (jsou na nem teda nejaky vytlaceny stenatka..
)
vse je pak lepe videt ![]()
Ahj Nancy, já měla docela dlouho křeče tak, že mě to v noci vzbudilo a já se bála, že potrácím. Takže se těším na dobré zprávičky od tebe. Děkuji ti za trochu uklidnění. U mě je blbé, že se na to přišlo až po tom, co jsem otěhotněla.. Ale doufám, že to bylo ještě včas, aby to bojovníček zvládl. Uvidím, co mi řeknou příští týden na té genetice a endokrin. Snažím se věřit a myslet pozitivně.
To vis, ze to bude OK. Ja uz beru umelej tyroxin 2 roky (Euthyrox 50 1krat denne a Jodid 100 1krat denne). No a otehotnela jsem v pohode. A u ty stitny zlazy neni problem v tom, ze bys potratila - tam je pry problem v tom, ze kdyz je nelecena, tak nemuzes otehotnet - coz ty ses za vodou - a pak pri vyvoji mozku mimina, ze chybi ten tyroxin…, ale tim te nebudu strasit, rikala doktorka, ze to ma u nas v Cechach kazdej ctvrtej a spousta to ani nevi. Nooo, prosimte, a krece???na ty ja jsem expert, viz prispevky o stranky dale. A v utery videli srdce. Takze ty krece asi nic neznamenaji. Tak neplas a uvidi se.
Po vsech mych nervacich, 20ti pozitivnich testech, 4 dnech v nemocnici a ostatnich hysteriich jsem se rozhodla, ze na to kaslu, ze co nemuzu ovlivnit, neovlivnim. Nekourim, nepiju, zatim sexualne neziju (bohuzel pro manzela), jim zdrave a tak. Ale jestli je mimi zdravy, tak se udrzi, jestli ne, tak lepsi, vis co. Uvidime. Brichu zdar!
Nanci, mě na:,–(ili hned Euthyrox 100. Měla jsem nejhorší to a- TPO 215 (norma 0-9) a TSH 27 (norma 0,34-5,6) a pak free T3 a free T4 snížené. Tak ani nevím, zda mám hypo či hyperfunkci. Otěhotnět jsme nemohli přes 2 roky, teď se podařilo, tak doufám, že i mimi bude vpořádku.
PS: zkusila jsem vložit metřík, ale nějak mi to nejde. Najdu někde návod?
aurinko
tohle si prostuduj
https://www.emimino.cz/modules.php?…
hlavne si to pak dej do podpisu a zatrhni si v nastaveni zobrazovat podpis
holky
holt musime myslet pozitivne i kdyz sama muzu rict ze jen me nekde pichne tak uz v tom hledam to nejhorsi
![]()
A kdyz jdu na zachod tak se hrozim abych na tom „bilem“ toaletaku nemela nic naruzoveleho…No je to hruza ale dr mi dnes rekl ze pokud se budu stresovat tak o to prijdu takze uz se snazim myslet na neco jineho