Poradna duly
Jana Čurdová
Tami VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!! ![]()
Doufám, že si dnešek užíváš a nic Tě nezlobí.
taky preju tamince vsechno nejlepsi k narozeninam.. at se ti splni vsechna prani (a myslim, ze se jedno prave plni
)
luckacku urcite to bude v poradku.. hlavne myslet pozitivne ![]()
taky jsem moc zvedava jak dopadla nancy .. snad brzy napise…
ja jsem se celou noc budila a mela spatne sny, ten nejhorsi byl: byla jsem na UTZ a rekli mi, ze jsem tehotna vubec nebyla
no hruza.. bala jsem se pak usnout
dnes jsme si s manzilkem udelali opravdu nadherny lenosici den.. nakonec jsme k jidlu upekli srnci kytu na vine s knedlickem a proste mnam nam dobrota ![]()
uzivejte si dal vikend a mejte se krasne
tehotne ![]()
Caues damy,
tak na kontrole moooc dobry. Ultrazvuk OK, mimi 7mm, srdce tluce. Dostala jsem Utrogestan, ze pry by to mohlo pomoci proti potratu, tak uvidime. A taky nechtel mudr. slyset ani slovo o tom, ze pujdu znovu do prace. Rikal, kolikrat budete tehotna za zivot?? pracovat budete asi az do 70ti, tak si to uzijte. A mezi bacily a nevrle reditelky vas posilat nebudu. Ale ja FAKT chtela jit pracovat. Nu coz, smirim se s tim snadno a rada. Budu si cist, delat posleze vanocni vyzdobu a tak. Ja uz se zabavim.
Ohledne me stitne zlazy, k Dr. ted budu jezdit jednou za 3 mesice, a jodid mi nechala, i euthyrox. Ze jod je i v mamavitu apod. takze proc ho prestat brat, ne?
A na dalsi kontrolu k mudrovi jedu az 29.11. za 5 tydnu!!!!!!!!!fnuk, fnuk. A to mi pry daji prukazku. Za tak dlouho…
Brichu zdar!
nancy moc gratuluju k srdicku…
tak rada uz bych to taky mela za sebou.. musi to byt skvely pocit!!! doma hezky odpocivej a relaxuj
doktor ma pravdu: kolikrat budeme tehotne: 2× - 3× ?? ![]()
Tami, taky se připojuji k narozeninové gratulaci!!!! ![]()
No a Nancy samozřejmě gratuluji k UTZ, je to paráda, taky se na nej moc těším!!! Sice jen za týden, ale nemůžu se dočakt ![]()
Jo jo, moc závidím tu pohodu prvního těhotenství, já jsem sice doma, ale s dvouletou dcerou a tak to zas taková pohodička není, ale je fakt, že je to mnohem lepší, než chodit do háku, to zas jo!!! ![]()
Tak si všechny moc užívejte a mějte se! ![]()
Ahoj holky
stokvet,pido a onko moc dekuji za gratulace a narozky jsem si opravdu uzila…Dneska jsem se uplne prejedla a to budu slavit jeste pristi nedeli s celou rodinou..chjo..
Teda jinak koukam ze me nejaka „ukecana“ duse praskla v podzimnich snazilkach…Tak ktera z vas to byla? ![]()
Taminko, také gratuluji k narozeninám ![]()
Nancy, gratuluji ke kontrole. A užívej si toho, že jsi doma… u mě můj gyndr nějak neviděl důvod. zatím. Pozval mě taky na kontrolu až skoro za 5 týdnů. Ale čeká mě ještě příští týden ta endokrinologie a genetik v Podlí, tak uvidím, jak se domluvím s nima. já tedy doufám, že bude vše Ok, takže jakoby nebude důvod být doma. V práci to říct nechci hodně dlouho. Maximálně bych to zkusila přes obvoďačku a štítnou žlázu. Je fakt, že mi nijak zvlášť špatně není, jen jsem hrozně unavená. A taky dělám ve školství (SOU) což je docela stresové a plné nemocí.
Ahojky holčičky,
nějak nemám teď ráno náladu reagovat..
Jen v rychlosti.. Taminko, tobě dodatečně vše nejlepší k narozeninám.. ![]()
Nancy, tobě mooooc gratuluju k srdíčku! ![]()
A vítám mezi námi Onku.. ![]()
Holky na půl devátou mám být u doktora.. Straaaaaašně se bojím.. Vím, že jsem říkala, že budu myslet pozitivně.. ale ono to nejde.. fakt mám hrozný strach.. ![]()
Ahoj holky.
Eviško úplně tě chápu. Já začala v sobotu večer krvácet, takže dnes jdu na kontrolu a chtěla bych být silná a schopná přijmout vše v klidu a nenechat se ovlivnit hormony. Chce se mi brečet a jen těžko se to ovládá, když vím co můžu čekat.
Tak děvčata, dlouho jsem se neozvala, ale čtu, čtu, nebojte
Jsem moc ráda, že jsem tu zahlédla Onku, takže vítej Onko, doufám, že se teď budeme potkávat tady ![]()
Jinak u mě pořád stejné. Stále lehce krvácím, narvala jsem se k jedné lékařce co přebírá pacienty po Mudr. Mazánkové, tak doufám, že bude stejně dobrá a ve čtvrtek jdu k ní na kontrolu a utz. a musíme mrknout co je s tím krvácením. Předchozí lékař řekl, že je to normální a ani se na mě nepodíval, takže mě moc neuklidnil. Těhu příznaky mám jen mírné (bolestivá prsa, lehká nevolnost, velká únava) a vzhledem k tomu, že mám hrozně moc práce v práci, tak nemám naštěstí ani čas lámat si hlavu s tím zda je mimi v pořádku. Sice se samozřejmě strachuju, ale snažím se na to nemyslet. Určitě se vám ozvu nejpozději ve čtvrtek s (doufám dobrýma) novinkama.
Tak hezky těhotněte, pěkně si to užívejte, budu vám (nám) všem držet palečky ![]()
Edit:
Eviško, držím moc palce, uvidíš že bude vše v pořádku… ![]()
Luskačku a Eviško, držím vám moc palce, ať se vrátíte s dobrými zprávami… a o tom nervování mi něco povídejte. Už teď se bojí, co se dozvím u genetika… a na KO ke svému Mudr. mám jít až 20.11. To mi připadá nekonečné. Věřím, že vaše zprávy budou dobré a vy tu v pokojíčku pěkně zůstanete až do června.
Ahojte holky, všem vám moc držím palečky a myslím na vás!!! Všřím, že to všecko společně zvládneme!!!!! Vyrážíme na celý den, tak se večer těším na dobré zprávy!!!
Krádný den všem! ![]()
Máme srdíčko!!!!
Holčičky moje, já jsem šťastná jako blecha.. Pan doktor mi udělal cytologii, prohlédl mě, udělal mi ultrazvuk.. Viděla jsem naše mímo a i srdíčko.. Mudr říkal, že vypadá všechno v pořádku a pro jistotu mi napsal utrogestan.. Mám ho začít brát hned a asi až do 13. - 14. týdne..
ahoj.. tak se pridavam k evisce (ktere timto moc blahopreju) k oznameni o pozitivni srdecni aktivite
bylo to takove nepatrne pulzovani, ale proste nadhera.. velikosti ale pry odpovida 5+5 podle merene ovu mi vychazi 6+2 a podle posledni MS asi 6+3 tak nevim, ale je to celkem jedno.. doktorka mi tam nasla ale mensi hematom, tak pokracuju dal v utrogestanu a mam byt spis v klidu.. taky porad lezet na brise, protoze deloha je stale zaklonena… cestou domu jsem si koupila zazvorova lizatka a tehotensky cajik, tak si ho jdu uvarit..
dalsi KO a UTZ mam 5.11.
za chvili nafotim fotecku a dam do galerky..
mejte se zatim krasne a moc pozdravu pro luckacka.. drz se!!!