červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
20.10.07 18:45

Tami VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!! :srdce:
Doufám, že si dnešek užíváš a nic Tě nezlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.10.07 20:42

taky preju tamince vsechno nejlepsi k narozeninam.. at se ti splni vsechna prani (a myslim, ze se jedno prave plni :D )
luckacku urcite to bude v poradku.. hlavne myslet pozitivne :wink:
taky jsem moc zvedava jak dopadla nancy .. snad brzy napise…
ja jsem se celou noc budila a mela spatne sny, ten nejhorsi byl: byla jsem na UTZ a rekli mi, ze jsem tehotna vubec nebyla :( 8O no hruza.. bala jsem se pak usnout :( dnes jsme si s manzilkem udelali opravdu nadherny lenosici den.. nakonec jsme k jidlu upekli srnci kytu na vine s knedlickem a proste mnam nam dobrota :-)
uzivejte si dal vikend a mejte se krasne :) tehotne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
21.10.07 00:15

Caues damy,
tak na kontrole moooc dobry. Ultrazvuk OK, mimi 7mm, srdce tluce. Dostala jsem Utrogestan, ze pry by to mohlo pomoci proti potratu, tak uvidime. A taky nechtel mudr. slyset ani slovo o tom, ze pujdu znovu do prace. Rikal, kolikrat budete tehotna za zivot?? pracovat budete asi az do 70ti, tak si to uzijte. A mezi bacily a nevrle reditelky vas posilat nebudu. Ale ja FAKT chtela jit pracovat. Nu coz, smirim se s tim snadno a rada. Budu si cist, delat posleze vanocni vyzdobu a tak. Ja uz se zabavim.

Ohledne me stitne zlazy, k Dr. ted budu jezdit jednou za 3 mesice, a jodid mi nechala, i euthyrox. Ze jod je i v mamavitu apod. takze proc ho prestat brat, ne?

A na dalsi kontrolu k mudrovi jedu az 29.11. za 5 tydnu!!!!!!!!!fnuk, fnuk. A to mi pry daji prukazku. Za tak dlouho… :roll: Brichu zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.10.07 11:23

nancy moc gratuluju k srdicku… :D tak rada uz bych to taky mela za sebou.. musi to byt skvely pocit!!! doma hezky odpocivej a relaxuj 8) doktor ma pravdu: kolikrat budeme tehotne: 2× - 3× ?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.10.07 13:16

Tami, taky se připojuji k narozeninové gratulaci!!!! :srdce:
No a Nancy samozřejmě gratuluji k UTZ, je to paráda, taky se na nej moc těším!!! Sice jen za týden, ale nemůžu se dočakt :-D
Jo jo, moc závidím tu pohodu prvního těhotenství, já jsem sice doma, ale s dvouletou dcerou a tak to zas taková pohodička není, ale je fakt, že je to mnohem lepší, než chodit do háku, to zas jo!!! :oops:
Tak si všechny moc užívejte a mějte se! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.10.07 19:06

Ahoj holky

stokvet,pido a onko moc dekuji za gratulace a narozky jsem si opravdu uzila…Dneska jsem se uplne prejedla a to budu slavit jeste pristi nedeli s celou rodinou..chjo..

Teda jinak koukam ze me nejaka „ukecana“ duse praskla v podzimnich snazilkach…Tak ktera z vas to byla? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.10.07 19:22

Taminko, také gratuluji k narozeninám :srdce:
Nancy, gratuluji ke kontrole. A užívej si toho, že jsi doma… u mě můj gyndr nějak neviděl důvod. zatím. Pozval mě taky na kontrolu až skoro za 5 týdnů. Ale čeká mě ještě příští týden ta endokrinologie a genetik v Podlí, tak uvidím, jak se domluvím s nima. já tedy doufám, že bude vše Ok, takže jakoby nebude důvod být doma. V práci to říct nechci hodně dlouho. Maximálně bych to zkusila přes obvoďačku a štítnou žlázu. Je fakt, že mi nijak zvlášť špatně není, jen jsem hrozně unavená. A taky dělám ve školství (SOU) což je docela stresové a plné nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.10.07 20:26

Aurinko taky moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.10.07 07:48

Ahojky holčičky,
nějak nemám teď ráno náladu reagovat..
Jen v rychlosti.. Taminko, tobě dodatečně vše nejlepší k narozeninám.. :-)

Nancy, tobě mooooc gratuluju k srdíčku! :dance:

A vítám mezi námi Onku.. :-)

Holky na půl devátou mám být u doktora.. Straaaaaašně se bojím.. Vím, že jsem říkala, že budu myslet pozitivně.. ale ono to nejde.. fakt mám hrozný strach.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.10.07 08:36

Ahoj holky.
Eviško úplně tě chápu. Já začala v sobotu večer krvácet, takže dnes jdu na kontrolu a chtěla bych být silná a schopná přijmout vše v klidu a nenechat se ovlivnit hormony. Chce se mi brečet a jen těžko se to ovládá, když vím co můžu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
22.10.07 08:47

Tak děvčata, dlouho jsem se neozvala, ale čtu, čtu, nebojte :) Jsem moc ráda, že jsem tu zahlédla Onku, takže vítej Onko, doufám, že se teď budeme potkávat tady ;)
Jinak u mě pořád stejné. Stále lehce krvácím, narvala jsem se k jedné lékařce co přebírá pacienty po Mudr. Mazánkové, tak doufám, že bude stejně dobrá a ve čtvrtek jdu k ní na kontrolu a utz. a musíme mrknout co je s tím krvácením. Předchozí lékař řekl, že je to normální a ani se na mě nepodíval, takže mě moc neuklidnil. Těhu příznaky mám jen mírné (bolestivá prsa, lehká nevolnost, velká únava) a vzhledem k tomu, že mám hrozně moc práce v práci, tak nemám naštěstí ani čas lámat si hlavu s tím zda je mimi v pořádku. Sice se samozřejmě strachuju, ale snažím se na to nemyslet. Určitě se vám ozvu nejpozději ve čtvrtek s (doufám dobrýma) novinkama.
Tak hezky těhotněte, pěkně si to užívejte, budu vám (nám) všem držet palečky ;)

Edit:

Eviško, držím moc palce, uvidíš že bude vše v pořádku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.10.07 09:43

držím palečky

Luskačku a Eviško, držím vám moc palce, ať se vrátíte s dobrými zprávami… a o tom nervování mi něco povídejte. Už teď se bojí, co se dozvím u genetika… a na KO ke svému Mudr. mám jít až 20.11. To mi připadá nekonečné. Věřím, že vaše zprávy budou dobré a vy tu v pokojíčku pěkně zůstanete až do června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.07 09:52

Ahojte holky, všem vám moc držím palečky a myslím na vás!!! Všřím, že to všecko společně zvládneme!!!!! Vyrážíme na celý den, tak se večer těším na dobré zprávy!!!
Krádný den všem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.10.07 10:45

Máme srdíčko!!!!

Holčičky moje, já jsem šťastná jako blecha.. Pan doktor mi udělal cytologii, prohlédl mě, udělal mi ultrazvuk.. Viděla jsem naše mímo a i srdíčko.. Mudr říkal, že vypadá všechno v pořádku a pro jistotu mi napsal utrogestan.. Mám ho začít brát hned a asi až do 13. - 14. týdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 11:08

ahoj.. tak se pridavam k evisce (ktere timto moc blahopreju) k oznameni o pozitivni srdecni aktivite :D :D :D bylo to takove nepatrne pulzovani, ale proste nadhera.. velikosti ale pry odpovida 5+5 podle merene ovu mi vychazi 6+2 a podle posledni MS asi 6+3 tak nevim, ale je to celkem jedno.. doktorka mi tam nasla ale mensi hematom, tak pokracuju dal v utrogestanu a mam byt spis v klidu.. taky porad lezet na brise, protoze deloha je stale zaklonena… cestou domu jsem si koupila zazvorova lizatka a tehotensky cajik, tak si ho jdu uvarit..
dalsi KO a UTZ mam 5.11.
za chvili nafotim fotecku a dam do galerky..
mejte se zatim krasne a moc pozdravu pro luckacka.. drz se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí