červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
22.10.07 13:00

Pido, teda ten metrik je fakt peknej. :lol:
Luckacku, ja jsem na tom stejne, taky je tahle diskuse moje nejoblibenejsi. Je moc fajn, jak si vzajemne pomahame a podporujeme se. Takovouhle podporu nemam ani doma. Jsem hrozne moc rada, ze jsem se takhle sesly. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.10.07 13:00

Luckacku, ja jsem na tom stejne, taky je tahle diskuse moje nejoblibenejsi. Je moc fajn, jak si vzajemne pomahame a podporujeme se. Takovouhle podporu nemam ani doma. Jsem hrozne moc rada, ze jsem se takhle sesly. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.10.07 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
22.10.07 13:03

Holky, omlouvam se, ze se ta moje zprava poslala TRIKRAT, asi se mi zblaznil pocitac, nejdriv to neslo odeslat vubec a ted tohle. Takze jeste jednou prominte :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.10.07 13:04

Lucinko, tak to je super!!! Pěkně odpočívej a nic nedělej, ať se u tebe mimískovi daří..

Aurinko, Jen.. jste nám tady rozmnožily příspěvky.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
22.10.07 13:21

Holky, všem srdíčkovým moooooc gratuluju, jsou to krásné zprávičky :) a Jenifer, na nějaký karty se vykašli, jsou to jen kraviny a lidi tím z tebe jen tahají peníze. Buď ráda, že máš v sobě mimíska a věnuj se jemu a ne kartám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.10.07 13:42

Omlouvám se, ale mě se to taky neodesílalo… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 13:42

luckacku to je uzasne :D :D moc gratuluju!!!! hezky basti vsechny leky a moc a moc se opatruj.. hezky odpocivej at tvuj kastanek hezky prosperuje (to mi vzdycky pise dr na dalsi prohlidku: kontrola prosperity :P )
jinak moc dekuji za pochvalu metriku… taky se mi libi!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 14:30

holky, nevite v kolik mela jit na kontrolu dnes evvik?? moc na ni myslim a potichu doufam, ze by mohlo jeste zazracne vse dobre dopadnout.. uvidime jestli nam da vedet… :( posilam moc pozdravu a silu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.10.07 16:50

Pido, taky celý den myslím na Evvika. Třeba se nám ozve. EVVIKU, DRŽ SE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.10.07 16:56

Pido, taky jsem viděla ten dokument o tom páru, co nemohli mít děti a nakonec jich měli osm mladších tří let a ještě plánovali další.
Holčinky zlaté, děkuju za gratulace. Ještě nás čeká hodně dlouhá cesta, tak se musíme držet.
Tami, hezky se tu rozrůstáme. Už se těším na nový seznámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.07 17:12

Ahojte maminy, tak to jsem za vás taky mooooc šťastná! :D
A blahopřeju a tiše závidím! Já dnes tedy taky byla nečekaně u dr, protže kdybych nebyla těhu, tak bych dnes měla mít menzes a tak mě odpoledne začalo bolet bříško a začala jsem špinit… Takže okamžitě k dr a jelikož ten můj dr je starší a už se s UTZ nekamarádí, tak mě jenom vyšetřil a řekl mi, že je to běžné a že se nemám trápit. Dostala jsem taky utrogestan a mám brát 3×1 tbl. o zavádění do pochvy neadla ani zmínka, tak mě to překvapilo. Měla jsem si jednu vzít hned a pěkně to se mnou zamávalo… Na lačno jsem byla jak v rauši - mírněj moták… :-D to měla se mnou Johanka pěknou legraci.. trochu se mi i motal JAZYK, NO BEZVA A JÁ PO NÁKUPECH, VĚČNĚ JSEM NĚKDE něco zapomínala, no sranda… TAkže mě zavádění do pochvy, jak tu píšete, docela překvapilko, myslíte, že bych to měla taky na noc zkusit?
Nocméně jsem doufala, že mi udělá utz, aby mimiška zkountroloval, ale bohužel… On tam na to má specilalistu, který chodí 2× týdně dělat pro něj jenom Utz a protože ve čtvrtek už má narváno, musím fakt počkat do pondělí. :( ach jo, trochu jsem doufala, že mimčo zkoukne…
No nic ale hlavně mě hned přešly bolesti a jen trochu teda špiním, bohužel, tak snad bude vše ok. Zatím to mám předepsáno na 10 dní, tak pak uvidíme…

Takže Sheello, držím moc palce i všem, co se bojíte a máte problémky, myslím, že všechno bude v pořádku, modlím se za nás a věřím , že to bude dobrý!!! :srdce:

Moc mi pomáhá, že můžu s někým sdílet moje starosti a trápení, radost i štastné chvíle, holky, sice se osobně neznáme, ale věřím, že společně projdeme nejen devíti měsíci trěhotenství, ale i potom si budem hlavně psychycky pomáhat! (Tedy zní to trochu jako klišé, ale opravdu to tak cítím, že bych byla přehormonovaná, no nevim… :oops: )

Ten , kdo vymyslel tyhle diskuse, by měl dostat metál!!! :-)
Tak krásný večer a miminkům zdar :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.10.07 17:40

taky jsem rada, ze vas tu mam :wink:
onko urcite to bude v poradku.. ja jsem dnes po tom utrogestanu prospala cely den.. :) koukam, ze budete mit velkou oslavu :-) kdy presne ma Johanka narozeninky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.07 17:53

Johanka 24.10. Ty metříky mají den zpoždění. nevímproč, nějak to nedokážu nastavit tak, aby byl čas správnej. Asi je to americkoj servr a mají tam jiný čas a rak to ujazuje ten jejicha ne ten náš… nebo já nevím. … Takže mocná oslava bude až ve čtvrtek, přijede i moje mamka z moravy, tak se Johanka už na babičku těší. Dostane blikací koloběžku, tak jsem na ni zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.10.07 17:57

No a Piďo, prosím tě, už několikrát jsem na tom servru, co máš ty mětřík, hledala nějakej zajímavej, ale takový, co máš ty, jsem tam žádný nenašla… Říkala jsem si, že bych zvolila trochu jiný, abychom neměly všechny stejný, ale nemůžu to tam nikde objevit…
Můžeš mi nějak pomoct? :-D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital