Poradna duly
Jana Čurdová
No Taminko, když jsem doma oznámila, že jsem těhotná, tak prosazoval potrat a to i přesto, že jsem mu říkala, že bych pak nejspíš děti už nikdy mít nemohla… tu oběť byl ON ochoten podstoupit… pak jsme to řekli jeho rodičům a ti byli nadšeni a po pár dnech začal to malé chtít i on. Jak těžkých bylo těch pár dní kdy mě nutil k tomu potratu, to si asi umíte představit. Musela jsem bránit to malé před jeho vlastním otcem. Ale pak už to bylo v pořádku a byl teď hrozně moc fajn. Až do teď. A ano, přiznal se mi pod tíhou důkazů, že se s tou ženou opět začal vídat, ale prý se jen procházeli s její dcerkou (asi pět let) a nic mezi nimi nebylo, což mu i věřím. Ale stejně. Se mnou nemohl jít v pátek k lékaři, ač mi bylo hodně špatně a několikrát jsem omdlela, protože měl moc práce a zpětně jsem včera zjistila, že byl s tou svou bývalou. Dneska za ní jel znovu. Když jsem ho konfrontovala se skutečností, že o tom prostě vím, tak na mě začal hnusně křičet, že blázním, že jsem hysterka a mám se starat o sebe. Bouchl dveřmi a odešel. Pak jsme to dlouho řešili přes ICQ. Stále prosazuje svou, že ta zlá jsem tu já a nemám se starat o to co on dělá ve svém volném čase a bude klid.
Víte, nemyslím si, že bych byla nějak extra žárlivá, ale prostě představa, že se prochází se svou bývalou a její dcerkou mi na klidu nedodává. Navíc jsem si jista, že ona nemá o mé existenci ani potuchy. Ale přítele miluju a je pro mě důležitější než cokoliv jiného. Jenže je to cholerik, navíc introvertní a je těžké s ním vycházet ![]()
Teda Nancy to jsi me fakt prekvapila s tou segrou a s jeji malem operaci kyly…
Jinak ja jsem asi natvrdla ze mi to MGN nedoslo
![]()
Ja uz s hafanem venku byla a to pocasi je hruuuuuuuuuuuza
Jo Sheelle lasce neporucis…Je ale smutne ze tvuj pritel travi volny cas s byvalou pritelkyni a s tebou ani nezajde k dr kdyz na tom nejsi nejlip.
Je jasny ze to pro tebe muselo byt tezky branit miminko pred jeho otcem-no ale nekteri se tak bohuzel zachovaji kdyz jim zena oznami ze je tehu.
Nevim co ti poradit-hlavne at se setris ale ono to nejde se nestresovat.
A hele-co to je at se staras sama o sebe???????????vzdyt uz to neni jen o TOBE ale o tobe a miminku!!!!!!!
ahoji tak ja se k vam snad taky pridam i kdyz k doktorce jdu az ve ctvrtek.preji hodne zdravi a trpelivosti.
ja jsem zato nervozni jak das ![]()
Ahoj holky, tak já se bohužel přidávám se špatnými zprávami! Na UTZ není vidět v děloze žádný plod! Takže čekáme na krev,jestli potvrdí přítomnost HCG, jedná se o mimoděložní těhotenství a jestli ne,tak to bude nějaká hormonální porucha, protože dělohu mám zbytnělou jako v těhotenství a MS jen 2 dny, což jsem nikdy předtím neměla!!!
TAkže budu doufat, že je to jen hormonální porucha a že bude vše v pořáku. Opravdu nerada bych přišla o jeden vejcovod!!!
Sheello, moc mě mrzí, co píšeš, je opravdu na zváženou, zda opravdu chceš s tímto mužem žít celý zbytek svého života a snášet jeho projevy i na dítě… Vím, že ho miluješ, o to je to těžší, chápu… TAk hodně síly a ať jsou miminka zdravá!!! ![]()
Holčičky, nejde mi se z domova přihlásit, nevím proč..
Jsem tu jen na skok.
Sheelle.. já vůbec nevím, co napsat.. Hrozně mě mrzí, že máš takové trápení.. upřímně.. myslím, že bys měla hodně popřemýšlet o tom, jestli je to ten „pravý“.. Pokud zjistíš, že ne, tak od něj rychle pryč..
A pokud zjistíš, že ano.. tak se budeš muset obrnit velkou trpělivostí a tolerantností!
Toť můj názor!
Nikiki.. vítej mezi námi.. ![]()
Onko.. co to tady čtu??
Je mi to moc líto.. ale doufám, že to tedy bude „jen“ nějaká hormonální porucha..
Nepřihlášená Eviška
Jinak tady je ten recept na chorvatskou buchtu:
4 žloutky, 10 lžic pol. mouky, 10 lžic cukru, 1 dcl mléka, 1 dcl oleje, 1 pr. do peč. - z toho udělat těsto, přidat sníh a pak do půlky přidat 3 lžíce kakaa.
První tmavá placka se upeče (nelekněte se, je to málo těsta, ale ve výsledku to stojí zato, taky je to hned upečený) - dejte to na malej pekáč..
Mezitím si uděláte krém.. Svaříte 1/2 l mléka s 12 lžícemi cukru a 100 g kokosu.. Když se to začne vařit, přidáte cca 3 lžíce pol. mouky (možná o něco víc, uvidíte jak to bude houstnout.. mělo by to mít konzistenci jako pudink).
Hned to nalejete na tu hnědou placku, přelijete to světlým těstem a dopečete.
Na závěr to polévám čokoládovou polevou a když to trochu zatuhne, tak posypu kokosem..
Dobrou chuť.. Je to fakt bašta! ![]()
Nepřihlášená Eviška
Ahoj holky!
Tak vás už nějakou dobu sleduji a pokud můžu přidávám se k vám. Všem přeji hodně hodně sil a pevné nervy
Já jsem byla včera na kontrole a jsem v 8 plus 1. Termín máme 1.6. tak doufám, že nám to čekání na naše mišáčky spolu krásně uteče
ahoj holky, ted jsme dorazili s manzilkem z vecere a tady se toho zase udalo ![]()
predevsim onko moc moc me to mrzi..
bud moc silna a doufam, ze to bude v ramci moznosti v poradku.. nastesti mas svoji malou johanku a radosti s ni ti to snad pomuzou lepe prekonat… myslim na tebe a drzim palce!!!!
sheelle ty to teda chudacku nemas vubec jednoduche.. jak pritele popisujes, je to podle me pekny bazilisek
jak se k tobe muze takhle chovat hnup?? ja chapu, ze ho moc milujes a obzvlast ted ho moc potrebujes, ale jestli tohle dela uz ted, co bude treba delat pozdeji?? treba je jen tak zmateny z toho tehu a ma ted jen spatne obdobi, ale skoro bych mu dala ultimatum: bud ja a mimi nebo jdi!! mozna lepsi ted nez pozdeji.. ale sama si tuto situaci ani neumim predstavit: s manzelem jsme spolu 9 let a vzajemne jsme byli svoje prvni vazne znamosti.. (jsem tak stastna, ze ten muj poklad mam
)
MGN jednak mi taky tva (nyni logicka) zkratka nedosla, ale co jsi popisovala o sve sestre je taky dost hrozny.. ty chlapi umeji byt pekny „svine“
a jinak i za techto dramatickych okolnosti mezi nami moc vitam nikiki a palonku a blahopreju k tehu!!!!
ahoj holky
tak jsme se pomilovali,ja potom snedla 4 rohliky se sunkou
a ted se mrkla sem a zasnu..
Onko tak to me moc mrzi a preji hodne sily at je vsechno v poradku.Doufam,ze je to "jen' hormonalni porucha a ne nic horsiho.Jak ale psala pida mas nastesti svou Johanku a s ni se ti to urcite bude lepe prekonavat.Moc na tebe myslim.
Jinak mezi nama vitam Niki a palonku a blahopreji k tehu.
Niki ja jsem cetla ve snazilkach ze se stresujes tak to prosim nedelej protoze to ti rozhodne neprospiva.
Pokud holky chcete do seznamku tak prosim o info.
dekuji za privitani ![]()
Taminka-jsem prisne sledovana?
ja uz tolik nestresuju,ted jsem spis netrpeliva a nemuzu se dockat ctvrtecni prohlidky.a hlavne jsem porad, ale fakt porad desne hladova
![]()
Děkujeme!
Pido, to musela být super večeřka, tak doufám, že sis nechala pořádně naložit!
Sheele, moc mě mrzí, co se u tebe děje, musíš být silná hlavně kvůli mimisku, ale to víš, jsem na tvého přítele nazlobená, co ti to dělá!
Onko, snad bude vše v pořádku!!!
Eviiku, přeji hodně sil, mrzí mě to…
Taminko, to je krááása!!! zároveň bych tě poprosila o zařazení do seznámku
Palonka/1981/1.6.08/vdaná
Včera jsem byla na druhém ultrazvuku a všechno jsem viděla, hlavičku, ručičky, bříško, nožičky a hlavně srdíčko, bilo jako zvon! Jsme 16mm velcí, tak už je to o něco lepší, než minule, kdy jsme měli jen 0,45
22.11 ¨na manželovy narozeniny jdu na screening,no jasně, bojím se a pak 26.11 na gynek.
Přeji vám krásnou dobrou noc a držte se kočičky!
Jo, ještě jste se některá z vás ptala, jestli brali krev. Tak mě brali včera a moč mám nosit pokaždé, co pujdu ke dr a nemusí být ranní.
Nikiki taky jsem pořád hladová, dokonce i v noci si něco zajím, protože už se mi stalo, že mi bylo hrozně špatně z hladu v noci a manžel mi podstrkoval makový závin. ![]()
takze do seznamku uz si te pisu..jinak jsi teda 8+1tt a mas deti?A na KO jdes teda toho 26.11. a utz 22.11.?a neboj-screening je v pohode..
Jinak teda velka gratulace k tomu utz-to je krasa videt hlavicku,nozicky,telicko a rucicky ze?a hlavne to nadherne malinke srdicko!!!
Nikiki neboj nejsi sledovana ale jako asi kazda z nas tady procitam ostatni diskuze.
Ohledne te moci-ta je proto aby se zjistilo zda tam nejsou bilkoviny atd..
Děti nemám, je to naše první, dnes bych měla být v 8+2tt, na kontrolu jdu 26. a na screening 22.11.
No to víš, že je to krásné!To srdce jsem viděla tak krásně, je to jakoby se čeřila hladina, tak mi to přišlo obrovské.Slza mi stékala po tváři a dr říkala tady je to a ono a já jojo a pak- jak jste to říkala, no viděla, že jsem dojatá, tak mi řekla, že mi vše ještě jednou zopakuje až se převlíknu.
Taminko, ty jsi taková naše vědma. Pro mě je to všechno nové, jsem tehotná poprvé.
Ještě přidám nevolnosti. Zatím jsem zvracela 2×, celkem to šlo ![]()