Poradna duly
Jana Čurdová
TAMULINKO, prosím neplakej!!! Posílám pohlazení, však se budete jistě vídat,žejo. Myslím na tebe a děkuji moc za kontakt
Niki nebudu protoze by me to asi rvalo srdce…
Ale verim tomu ze se tam bude mit moc dobre..Muzu ale rict ze kdyz pan zvonil tak jsem mu ale vubec nechtela otevrit jak mi ji bylo lito a jak smutne na me koukala.
tak to chapu
achjo to je strasne,taky se bojim ze bych se nekdy musela svych milacku vzdat.drzim palce at to zvladnes
taminko hlavu vzhuru.. hlvne se ted nestresuj a neplakej.. ono to breboli.. ani se nenadejes a budete mit mimi
zdravi je dulezitejsi!! proste se to tak muselo stat!!
kdyz jsem byla mala, mela nase fenka pudla tri nadherna stenatka, strasne jsme si na ne vsichni zvykli a bezmezne je zboznovali.. jednoho dne jsme prisly ze skoly a stenata nikde.. mamca je prodala a my myslely, ze to bude konec sveta.. to same kdyz jsme pak milovanou pudlici musely nechat utratit kvuli vazne nemoci.. vim, ze je to hodne tezke, ale ted se nemuzes stresovat.. ![]()
Taminko.. mooooc mě mrzí, že jste museli vašeho pejsánka dát pryč! ![]()
Já si to vůbec nedokážu představit..
Ale zkus to brát tak, že se ani nenaděješ, a narodí se ti mimísek a ten ti určitě všechno tisíckrát vynahradí..
A klíďo to oplakej.. alespoň se ti trochu uleví!
Posílám sluníčko..
http://sirmi.ic.cz/slunce/48.gif
Taminko, prosim neplakej a snaz se nebyt smutna, ja vim, ze jsi Aminku milovala a skvele ses o ni starala.Snaz se videt v tom to, ze za chvilku budes mit mimi a bude zase vse dobre.
holky moc vam dekuji za podporu..Fakt to hodne pomaha
Ponevadz jsem cita a hodne takove veci prozivam tak jsem z toho dostala horecku.Liborovi jsem rekla ze to risknu ale at mi Amy doveze zpatky a tak volal tomu panovi a domluvil se s nim ze pokud chceme tak ze si ji muzete vzit zpatky.
Ono je hrozne se rozloucit s takovou princeznou kterou jsem si vypiplala a je to takove moje druhe „miminko“.
Takze si teda Aminku vezmes zpatky????? Tak to je super, ja bych to bez nasi Maniny (to je sarpejka a nekdy pekne prastena) taky nevydrzela. A ty mas konkretne alergii na co? Asi bych se snazila na gynde zjistit, jak treba prasky na alergii ovlivnuji mimi a pokud by to nebylo jasne prokazany, tak bych si hafika na 100% nechala. ![]()
Tami, já ti psala, že je to jistě jako tvoje dítě, hafuška malá, ale nevím, když chceš, tak to riskni, ale já bych se bála o mimi, víš, myslím, že mimi je přednější i když máš s Amy silné pouto.
Teda, ten pán je teda solidní… držím palce, však čas ukáže ![]()
Jinak jsem mrkala do květňátek a my jsme teda v tom klábosení daleko dopředu
ver mi Jen ze uz tam zitra valim..My mame sice Aminku teprve ctyri mesice ale uz je to clen rodiny a ne jenom hracka.Amy je taky prastena a lita jako torpedo a obcas nas strasne se.e ale ja uz to be zni nevydrzim.
Pan rekl ze nam nebude delat zadne problemy ale at si to dobre rozmyslime no a ja pro to udelam cokoliv abych ji mela doma
Palonko jinak ja se divam ze my jsme tady drbny ukecane.Vzdyt uz dohanime i duben2008.
Jinak ta alegrie-mno zacal jsem mit vyrazky ktere jsem nemela a konzultovala to s dr a ten mi rekl ze to muze byt tim ze ponevadz se mi meni hormony tak je to ten pejsek.Ale muze se to samozdrejme ustalit.
tak to je fajn.drzim palce.ja jsem se ptala na gyn.ale rekli mi ze se mam zeptat u sveho alergologa.tam mi napsali claritin pry je z tech vsech leku nejvhodnejsi v tehotenstvi.nastesti to ale zatim zvladam bez neho jen s kapkami do nosa.tak pozdravuj pesana at te moc nealergizuje ![]()
jeeee Niki dekuji za radu,hned se na to zeptam.
Jinak doufam ze endokrinologie dopadla Aurince dobre a moc myslim na Sheelle a doufam ze ji jeji zitrejsi kontrola taky dopadne dobre a ze ji doprovodi budouci tatinek.A samozdrejme i na NIkiki ktera ma KO zitra.
Taminko, takze zitra uz bude Aminka pekne s tebou, to je moc dobre. Tak ji ode me pozdravuj a pohlad, je uplne jasne, ze je to tvuj mazlinek.
Taminko, já taky brala Claritin, ale v dětství. Já jsem alergická na prach, roztoče, což je všude a taky na ty kočičí chlupy, ale neberu nic, kočky máme na té chatě a to jsou venku a když jsme ji kdysi vzali v zimě do tepla dovnitř, tak jsem si lupla Zodac a hotovo.
Šmarjá my fakt doháníme i duben? No to jsem se nedívala. No, však mě to skončí, až budu zase chodit do práce, ale ještě týden budu čumákovat doma, tak se na mě ještě těšte!No, ale je pravda, že se ze mě stala závislačka, je to fajn
Jo, chtěla jsem se zeptat…zase…
Na pondělní kontrole mi změřili mimi na 16mm a dr říkala, že je to v normě, ale čučela jsem do chytré knížky a tam psali snad něco o 3cm, no asi je to v pořádku, protože bylo krásně vidět všechno a taky mě objednala až za měsíc…
Tak zítra napiš, jak to dopadlo s hafuškou no to bude přivítání, ale ten pán je teda borec, ale je pravda, že si to pořádně musíte rozmyslet, aby jste ji zase ze zdrav. důvodů nevraceli…
Holky, vy jste teda ukecaný.. a já dneska vůbec nestíhám.. ![]()
Palonko.. na tabulky se vykašli.. každý dítě je originál a ne podle nějaké tabulky! ![]()