Poradna duly
Jana Čurdová
palonko je to divne..
jediny rozdilny detail je to P pred tim cislem, ktere je v tom puvodnim kodu male a ty ho tam mas velke.. tak zkus jeste tohle, ale jinak fakt nevim.. kdyztak si zkus udelat metrik nekde jinde.. baby-gaga atd. ![]()
jo a ja ten metrik u evisky vidim normalne, jen u tebe ne… tak jestli to nemuze byt u tebe nastavenim pocitaci??? neco zakazaneho?? ale to by byt nemelo!!
No, Pido, ty jsi hlavička moje největší!Už tam mám čičíka!! Mám z toho obrovskou radost, no, najedla jsem se a už to jde díky tobě!
Holky všem se omlouvám, že jsem tak zdržovala a děkuji za pomoc! s takovou doženeme i leden, protože když mi pořád něco nepůjde nastavit, tak se tu budu vyptávat donekonečka.
Pido, hezky se na ten zítřek vyspinkej, kdy jdeš?
palonko to jsem moc rada.. takovy detail, co?? jestli myslis kdy jdu na kontrolu, tak ja az v listopadu.. ale brala bych jit uz zitra
nejradeji bych pod ultrazvukem i spala
nebo si jeden poridila domu ![]()
ježiš PIdo promin, zítra jde Nikiki , já už ve vás holky mám guláš.
No ten ultrazvuk by byl doma dobrý, aspon bychom měly kontrolu, no a le ještě by to k tomu chtělo doktora, protože já jsem ráda, že se vyznám na tom obrázku aspon v něčem…
no vidis jaka jsi sikulka Palonko…Ja byla tak ubrecena ze jsem to prehlidla…
Aurinko tak co ta endoska?Jak to dopadlo?
Jinak holky Libor uz mi veze Amicku domu a pan rekl ze si nebudou hledat jineho pejska a ze kdybychom se nakonec prece jen rozhodli ji dat pryc tak ze se mame ozvat.
Pido ja jsem taky uvazovala o tom jak by bylo super mi utz doma..jenze pak bychom nedelaly nic jineho nez se kontrolovaly coz taky neni dobry.
Ahoj holky, zprávy z endokrinologie jsou tak průměrné - mám autoimunitní onemocnění - můj imnut. systém mi vlastně zničil štítnou žlízu, takže tam mám teď zánět a štítnice už nikdy nebude vyrábět hormony= doživotní léčba. Jmenuje se to hypothyreosa. A podle příznaků se na to ani nedalo moc přijít. I ten zánět prý mohl pomalu vznikat půl roku nebo taky jen měsíc.
Co se týká ohrožení - je to rizikové těhu s „vyšším rizikem pro neurologický vývoj plodu a vyší riziko genetických abnormalit. Ale s ohledem na včasný záchyt a láčbu se toto riziko snižuje.“ Paní dokrorka říkala, že se to zachytilo opravdu včas, ale riziko tam je. Pokud došlo k poškození, tak je pravděpodobnější potrat v 1. trimestru. Ale že nemám úplně zoufat, jako spíš počítat s nutností sledování. Prý mi víc řekne zítra ten gentetik, ale na doporučení přerušení těhu to nevidí (ufff). Takže beru léky a doufám. Jinak, Mudr. byla opravdu moc hodná a milá a snažila se být pzitivní.
Zítra jdu v 10 na genetiku a pokud nebudou žádné tragické zprávy, tak chci odpoledne odject mimo Prahu až do neděle. Kdybych se nestihla ozvat, tak napíšu víc v pondělí. Držte nám palečky. Budem to extrémně potřebovat.
Taminko, já a šikulka? No, už jsem to chtěla vzdát, ale vy jste mi pomohly, děkuji ještě jednou. no, myslím, že Eviška bude mít zítra se mně radost ![]()
Tak to je super, budeš mít Aminku doma a ten pán to je fakt machr, to se jen tak nevidí, to jste měli fakt štěstí a kdyby náhodou… tak víte, že je to solidní člověk u kterého by se popř. Amy měla dobře, i když by to ze začátku bolelo … tak bud eu vás veselo a slzičky už sis jistě utřela a už chci vidět jen takovýhle úúúsměvv ![]()
Aurinko zítra budu moc držet palečky to víš že jo!! Budou tě teď hodně hlídat, ale hlavní je, že na to přišli tam brzy a vše se dá zachránit. Taky hodně udělá přístup doktorky a ta jak píšeš a i podle mně byla super a tak to má být, protože to pro tebe nebylo jednoduché. Tak se drž kočko a určitě napiš, posílám pusenku pro štěstí ![]()
Aurinko tak to jsou celkem dobry zpravy…Hlavni je byt pozitivni tak jako byla doktorka.Rizikac je v tvem pripade jasny.At to zitra dobre dopadne na genetice a pokud se nestihnes ozves tak ti preji hezky prodlouzeny vikend mamko..
Palonko taky jsem prekvapena..Ten pan rikal ze Amy u nich radi jako torpedo,manzelka je z ni nadsena,on se uci na jakesi zkousky a Aminka mu tam po tech papirech lita tak jsem si i rikala jestli jsem se ted nerozhodla spatne kdyz ona po nas ani neteskni.Oni navic maji zahradu coz my kteri bydlime v panelaku nemame ![]()
Ale houby Taminko!Neudělala jsi špatně, Amy je pořád štěňátko a asi je to taková treperenda, že ji zajímá okolní svět a ani neměla čas o tom přemýšlet, že je pryč, protože se to zase změnilo během chvíle a ono jí je to asi jedno, jestli je v paneláku nebo na baráku, protože nejdůležitější je, jak se k ní páníčkové chovají, takže hlavu vzhůru, žádné výčitky a čas ukáže,ju? to jen vy nad tím přemýšlíte, uvidíš, až ji Libor doveze, tak se zblázní radostí, že tě zase vidí no a o tobě ani nemluvím
jj to mas pravdu-ona je takova mala treperenda..Na smiluji ale pak ji Libor vezme do prace a jen se otevrou dvere a uz je u holek a nas si nevsima..Nevdecnice jedna mala..Ale stejne je to moje princezna.
Super fotky, no, je to takový výkuk, to jde hned vidět na očích! Já jsem spíš kočičí, ale to nevadí
jo ona je poradnej vykuk!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak uz se jdu na tu moji raubirku nachystat…
Doufam ze zitrejsi kontrola dopadne pro Niki a Sheelle v pohode a genetika pro Aurinku taky..
A Palonko vidim ze uz jsi taky takovy emiminovsky zavislak,co?
![]()