červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
24.10.07 17:32

palonko je to divne.. :( jediny rozdilny detail je to P pred tim cislem, ktere je v tom puvodnim kodu male a ty ho tam mas velke.. tak zkus jeste tohle, ale jinak fakt nevim.. kdyztak si zkus udelat metrik nekde jinde.. baby-gaga atd. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 17:35

jo a ja ten metrik u evisky vidim normalne, jen u tebe ne… tak jestli to nemuze byt u tebe nastavenim pocitaci??? neco zakazaneho?? ale to by byt nemelo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 17:42

No, Pido, ty jsi hlavička moje největší!Už tam mám čičíka!! Mám z toho obrovskou radost, no, najedla jsem se a už to jde díky tobě!
Holky všem se omlouvám, že jsem tak zdržovala a děkuji za pomoc! s takovou doženeme i leden, protože když mi pořád něco nepůjde nastavit, tak se tu budu vyptávat donekonečka.

Pido, hezky se na ten zítřek vyspinkej, kdy jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.10.07 17:47

palonko to jsem moc rada.. takovy detail, co?? jestli myslis kdy jdu na kontrolu, tak ja az v listopadu.. ale brala bych jit uz zitra :lol: :wink: nejradeji bych pod ultrazvukem i spala :wink: nebo si jeden poridila domu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 17:49

ježiš PIdo promin, zítra jde Nikiki , já už ve vás holky mám guláš.

No ten ultrazvuk by byl doma dobrý, aspon bychom měly kontrolu, no a le ještě by to k tomu chtělo doktora, protože já jsem ráda, že se vyznám na tom obrázku aspon v něčem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 18:58

no vidis jaka jsi sikulka Palonko…Ja byla tak ubrecena ze jsem to prehlidla…

Aurinko tak co ta endoska?Jak to dopadlo?

Jinak holky Libor uz mi veze Amicku domu a pan rekl ze si nebudou hledat jineho pejska a ze kdybychom se nakonec prece jen rozhodli ji dat pryc tak ze se mame ozvat.

Pido ja jsem taky uvazovala o tom jak by bylo super mi utz doma..jenze pak bychom nedelaly nic jineho nez se kontrolovaly coz taky neni dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.10.07 19:02

Ahoj holky, zprávy z endokrinologie jsou tak průměrné - mám autoimunitní onemocnění - můj imnut. systém mi vlastně zničil štítnou žlízu, takže tam mám teď zánět a štítnice už nikdy nebude vyrábět hormony= doživotní léčba. Jmenuje se to hypothyreosa. A podle příznaků se na to ani nedalo moc přijít. I ten zánět prý mohl pomalu vznikat půl roku nebo taky jen měsíc.
Co se týká ohrožení - je to rizikové těhu s „vyšším rizikem pro neurologický vývoj plodu a vyší riziko genetických abnormalit. Ale s ohledem na včasný záchyt a láčbu se toto riziko snižuje.“ Paní dokrorka říkala, že se to zachytilo opravdu včas, ale riziko tam je. Pokud došlo k poškození, tak je pravděpodobnější potrat v 1. trimestru. Ale že nemám úplně zoufat, jako spíš počítat s nutností sledování. Prý mi víc řekne zítra ten gentetik, ale na doporučení přerušení těhu to nevidí (ufff). Takže beru léky a doufám. Jinak, Mudr. byla opravdu moc hodná a milá a snažila se být pzitivní.
Zítra jdu v 10 na genetiku a pokud nebudou žádné tragické zprávy, tak chci odpoledne odject mimo Prahu až do neděle. Kdybych se nestihla ozvat, tak napíšu víc v pondělí. Držte nám palečky. Budem to extrémně potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 19:03

Taminko, já a šikulka? No, už jsem to chtěla vzdát, ale vy jste mi pomohly, děkuji ještě jednou. no, myslím, že Eviška bude mít zítra se mně radost :wink:

Tak to je super, budeš mít Aminku doma a ten pán to je fakt machr, to se jen tak nevidí, to jste měli fakt štěstí a kdyby náhodou… tak víte, že je to solidní člověk u kterého by se popř. Amy měla dobře, i když by to ze začátku bolelo … tak bud eu vás veselo a slzičky už sis jistě utřela a už chci vidět jen takovýhle úúúsměvv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 19:07

Aurinko zítra budu moc držet palečky to víš že jo!! Budou tě teď hodně hlídat, ale hlavní je, že na to přišli tam brzy a vše se dá zachránit. Taky hodně udělá přístup doktorky a ta jak píšeš a i podle mně byla super a tak to má být, protože to pro tebe nebylo jednoduché. Tak se drž kočko a určitě napiš, posílám pusenku pro štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 19:10

Aurinko tak to jsou celkem dobry zpravy…Hlavni je byt pozitivni tak jako byla doktorka.Rizikac je v tvem pripade jasny.At to zitra dobre dopadne na genetice a pokud se nestihnes ozves tak ti preji hezky prodlouzeny vikend mamko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 19:12

Palonko taky jsem prekvapena..Ten pan rikal ze Amy u nich radi jako torpedo,manzelka je z ni nadsena,on se uci na jakesi zkousky a Aminka mu tam po tech papirech lita tak jsem si i rikala jestli jsem se ted nerozhodla spatne kdyz ona po nas ani neteskni.Oni navic maji zahradu coz my kteri bydlime v panelaku nemame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 19:17

Ale houby Taminko!Neudělala jsi špatně, Amy je pořád štěňátko a asi je to taková treperenda, že ji zajímá okolní svět a ani neměla čas o tom přemýšlet, že je pryč, protože se to zase změnilo během chvíle a ono jí je to asi jedno, jestli je v paneláku nebo na baráku, protože nejdůležitější je, jak se k ní páníčkové chovají, takže hlavu vzhůru, žádné výčitky a čas ukáže,ju? to jen vy nad tím přemýšlíte, uvidíš, až ji Libor doveze, tak se zblázní radostí, že tě zase vidí no a o tobě ani nemluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 19:25

jj to mas pravdu-ona je takova mala treperenda..Na smiluji ale pak ji Libor vezme do prace a jen se otevrou dvere a uz je u holek a nas si nevsima..Nevdecnice jedna mala..Ale stejne je to moje princezna.

http://i105.photobucket.com/…SC02829a.jpg

http://i105.photobucket.com/…DSC02824.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
24.10.07 19:30

Super fotky, no, je to takový výkuk, to jde hned vidět na očích! Já jsem spíš kočičí, ale to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.07 19:42

jo ona je poradnej vykuk!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak uz se jdu na tu moji raubirku nachystat…

Doufam ze zitrejsi kontrola dopadne pro Niki a Sheelle v pohode a genetika pro Aurinku taky..

A Palonko vidim ze uz jsi taky takovy emiminovsky zavislak,co? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital