červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
25.10.07 13:52

tami mel to byt odkaz a fakt koukam, ze nefunguje.. ale ano, to je ono.. zavirani je fakt jednoduche maximalne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.07 13:53

btw pido moc hezka fotecka male pidalky :D

no to je prave to zavirani co ja chci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.07 14:00

tami jestli myslis ted tu druhou 5+5 tak dekuji.. foto neni sice nejkvalitnejsi, ale uz je tam vevnitr trosicku videt i mini-kulicka - nase mala pidalka :lol: a to kousek vlevo nahoru vedle pidalky (3 malicke cerne fleky) to je ten hematomek.. ono to je vlastne vzhuru nohama, ale ta poloha je dobra, ze je to pod mimi a muze to vklidu odejit a mimi neuskodit.. ja teda doufam, ze uz je to pryc, ze se to nejak vstrebalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.07 14:02

pido ja kdyz byla minule pondeli na utz tak mi dr nasel hematom..je to i videt na me fotecce v galerce..no ja z toho byla na prasky ale v patek kdyz jsem tam vlitla znovu tak uz tam hematom nebyl..Tak jsem si oddechla.

Jo a myslela jsem tu novejsi fotecku..hele btw a co kdyz to bude malej pidalek a ne mala pidalka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
25.10.07 14:06

Jen.. nic mi nepřišlo.. ale tobě jsem posílala 2 SZ .. a mám je odeslané, ale nedoručené.. vypadá, to, že sis je zatím nepřečetla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.07 14:08

vis tami my hrajeme s manzelem takovu hru, on tvrdi, ze to bude stoprocentne chlapecek a mam pocit, ze by ho mozna i vic chtel, tak ja mu vehementne tvrdim, ze je to urcite holcicka a uz s tim nic nenadela :lol: me je to po pravde receno uplne jedno, hlavne aby mimi vubec bylo a bylo zdrave.. :D ale uz jsem si tak nejak zvykla mluvit o mimi jako o niiii :P
ja si to kazdopadne necham rict.. jeste nevim jestli to pak nekomu reknu, ale jsem strasna zvedavka a nevydrzela bych to.. co vy? nechate se prekvapit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.07 14:11

me je to taky jedno hlavne aby to bylo zdrave a v poradku..

A s tim jestli si to necham rict?No protoze nemam rada prekvapeni tak si to necham rict…A jinak tajne snim o holcicce.. :D

Jo a co porod a vas partner u toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.07 14:14

ja jsem manzelovi oznamila, ze tam bude se mnou a on, ze jo!! sice na me urcite nebude nejlepsi pohled, ale nemyslim si, ze by to na nem melo zanechat nejake nasledky a ta chvile bude tak jedinecna, ze by mel byt u toho.. krom toho budu mit komu nadavat, drtit mu ruku a nechat se od nej utesovat.. jo a pak taky mimi ohlida aby nam ho nevymenili jako tem rodinam ted… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
25.10.07 14:16

ja si to rict urcite necham.s mou netrpelivou povahou bych to nevydrzela.musim mit vzdy hned jasno :lol: a manzela u porodu chci ale kdyz jsem cekal natali tak jsem partnera nechtela a stejne by neprisel.michal totiz neni natalcin tata takze tohle je takove moje druhe poprve a jeho prvni vlastni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.10.07 14:17

ahoj holky
tak jsem si zase zavarila. Sice na nemocenske, ale dopo jsem pracovala. Protoze jsem chtela mit tu praci hotovou, tak jsem zapomnela jist a ted mi je tak blbe, ze nemam uz silu si jit uvarit :( Jsem hrozna. Ale mela jsem tu celozrn. rohlik, tak jsem si dala ten. Na chvilku si odpocinu a pak jdu napravit to vareni…
Jinak ja mam stary papinak a pouzivam ho jen na vareni gulase, ale je to fakt super. Taky je pro me dulezita uspora casu. Rada bych se naucila ho pouzivat vic, ale zatim to nejak nemam „v ruce“.
Ja ted momentalne resim, kde sezenu husu. Protoze jsem loni zavedla tradici „Martinske husy“ (pritel je Martin). Jenze vsude maji maximalne kachnu :( Tak mam 2 tydny na hledani. Snad se to povede.
Hezky den a nezapomente jist :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
25.10.07 14:23

jinak niki natalka je krasne jmeno :D sice si zatim zakazuju jmena vymyslet, ale tohle se mi fakt libi a vubec tvoje natalka je takova mala princeznicka roztomila… :) chtela bys jeste jednu nebo spis chlapecka??
kolik chcete jinak holky celkem deti?? dve, tri?? vic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.10.07 14:26

pohlavi asi bych radeji holcicku, ale v za:,–(e je to jedno. Rict si to necham. Ale taky nevim, jestli to budeme rikat dal.
porod Ja se uvaham o tomhle a i o vyberu jmena zatim branim… Asi je to zbytecne, ale tak nejak si rikam, ze na vsechno tohle bude casu dost, az po tech 12 tt - vite co myslim
Ale chtela bych, aby byl pritel u me. A on neni nijak proti. Navic mame tady v Pm novou porodnici, kde je na pokoji pry i internet - tak proc by nesel, ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
25.10.07 14:27

s tou natalkou mam takovou veselou prihodu z porodnice.kazdy si ji pletl s nikolkou,i mamce sestricka rekla ze nikolka a mamka se musela sama dovtipit ze to asi spletla.a pak jsem se potkala s jednou holkou v jidelne a ona rika tak ty mas malou nikolu ze?a ja „jojo“ :lol: az zachvilku jsem si to uvedomila :lol:
ja bych mozna radsi holku ale michal chce samozrejme chlapecka a ja mam pro kluka jmeno vymyslene uz od detstvi tak uvidime.
deti bych chtela asi max 3 a michal se zatim drzi dvou no tak uvidime.az tak dopredu neplanuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
25.10.07 14:29

Stokvet-o 12 tt nechci nic slyset. :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.10.07 14:30

Ahoj holky, taj já jenom na skok, výskedky z krve potvrdily, že těhotenství zkončilo dřív, než začalo– tedy zbytkové hcg, ale vlastně zanedbatelné… ve vejcovodech rozhodně nic není, což je velmi dobrá zapráva a tak ještě pro jistotu zkontroluje hladinu hormonů, ale zdá se, že by mělo být vše v pořádku. TAkže zase od začátku :roll:
ALe jsem ráda, že to není mimoděložní!!!
Každopádně měním lékaře a to tak že HNED!!!
Takové repeté si rozhodně už nedám!!! :?

Moc vás všechny zdravím a posílám vám kousek narozeninové pohody a sladkého dortového pozdravení :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí