Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Evisko tak uz je ti aspon trochu lip?
Sheelle souhlasim s Eviskou-taky se mi pristup tve doktorky absolutne nelibi!!!Ma pravdu ze do 13 tt je velky vyskyt samovolnych potratu ale snad ti to nemusi oznamovat.A to ze ti ani neda fotecku-pouze pokud se mimi udrzi no tak to je hruza..
Navic 6.12. uz budes skoro ve 13tt a musi se udelat utz kolem 10tt.
Ach jo, holky, mám na doktory asi holt smůlu nebo nevím. Ještě mi řekněte, někdo tu kdysi psal, že mám právo vyměnit gynekologa jen jednou za tři měsíce, je to pravda? Protože tohle byla už moje výměna a dalšího bych si tedy stejně nemohla vzít.
Sheelle, já o těch třech měsících nic nevím.. zdá se m i to jako kravina.. Přece to záleží na tobě. Když ti doktor nevyhovuje, tak k němu přece nebudeš chodit tři měsíce..
Tami.. je to slabota.. dnes mi je fakt mizerně.. A to musím v deset ven na jednání.. doufám, že se to do té doby zlepší.. Ještě že jdu dnes dřív domů..
Odpol. jedeme s mým kolem na garanční prohlídku. ![]()
ano to jsem psala ja a navic to mas napsane zezadu na takovem tom prihlasovacim papiru co ti kazdej dr da.
Ale muzes doktora vymenit pokud k tomu mas zavazne duvody-u ktere pojistovny jsi?
Ja jsem u VZP a taky jsem to tak udelala po potratu kdy jsem prisla k byvalemu dr a sestricka tam prede vsema vykladala o mem stavu a me se to absolutne nelibilo.
Ale stava se ze pojistovna to potom zjistuje a nemusi ti to proplatit!!!Tak na to bacha.
Ale pokud si nekoho najdes(myslim ze uz drive ti holky radily k jakym dr jit) tak bych tam zavolala,domluvila se se sestrickou,rekla ze to teda jeste neni tri mesice od zmeny dr ale ze tam absolutne nejsi spokojena(klidne rekni jak te dr strasila) a uvidis.
A Evisko opravdu to kravina neni-je to tak ze zakona.
Tami.. tak to je teda blbý.. že to takhle funguje.. Ale doufám, že se tedy Sheelle.. někde jinde dohodne.. Aby už k téhle divné doktorce nemusela..
ja se tenkrat taky dohodla-proste mi to nevyhovovalo a basta.Sestricka mi jen rekla at o tom nemluvim s doktorem a bylo to.Ale vim ze kdyz me registrovala tak to pocitac nejak nechtel prijmout..
No, žádný papír jsem nedostala, odcházela jsem s úplně prázdnýma rukama. Ale lékařka byla opravdu moc milá a hodná, nebylo to ani tak strašení, jako spíš tak nějak neurčité vyčkávání, všichni ostatní jsou s ní hrozně moc spokojeni, pokud vím. Jen jsem prostě čekala větší zájem a snahu. Jsem prozatím objednaná ještě u jednoho lékaře z Vinohradské polikliniky, ale u toho se mi zase moc nelíbí, že za těhotenství bere 3000Kč, i když je pravda, že ten by byl asi důkladnější. Mám k němu jít tuším 2.11., tak tam možná i zkusím zajít.
Shelle tak tam bez ale pouze s tim ze si chces omrknout doktora a nevis zda tam zustanes..Jinak registracni listek treba nekdo ani nikdy nedostane,ale pokud uz si te sestra zapsala tak to hned odesle dna tvou pojistovnu.
Tami, ale já jsem ten registrační list musela podepsat.. to asi nejde to jen tak odeslat, nebo jo? Tohle papírování je na mě nějaký složitý.. ![]()
No, tahle paní doktorka sestru neměla, vše si psala sama a jen do notebooku.
ahoj holcicky ![]()
evisko doufam, ze ti je uz lip.. ja mam ted zaludek taky jako na vode..
taminko s tou vymenou doktoru mi to taky rikali, ze tri mesice, ale rekli: nemela byste vymenit, coz vymenu pripousti.. takze mas naprostou pravdu ![]()
sheelle to co jsi napsala o tve dr. se mi taky nezda, jestli u ni chces zustat, budes muset byt asi vic prubojnejsi, na vse se ptat a rict si o tu neschopenku sama a myslim, ze bys ji dostat urcite mela.. zvazila bych vsak toho doktora a jestli jsou ty tri tisice pro vas (tim myslim hlavne tveho pritele, at se zapoji
) unosne, ale nebudes muset na prohlidku cekat 5 tydnu, doktor na tebe bude mit mnohem vic casu, fotecky urcite dostanes atd… no je to na zvazeni… ![]()
zdravim i vsechny ostatni.. doufam, ze se mate fajn ![]()
sheelle taky se mi ta tvoje dr vubec nelibi.bych 5 tydnu nespala kdyby mi tohle rekla.me akorat rekla ze mam byt opatrna a papat vitaminy a sla jsem od ni mnohem spokojenejsi nez k ni.jeste kdyz jsem vesla do ordinace tak rika"vy jste porad tak zelena?"
drzim ti palce at mas brzo fotecku ![]()
ja jsem si dnes koupila vitaminy calibrum pro prvni trimestr…znate je,jsou dobre?
niki ja je beru taky a doktorka rikala, ze dobre jsou.. nemaji se ale uzivat dyl nez jen prvni triestr, mimi by bylo obrik
myslim, ze psala i eviska, ze je bere.. uz jsme tu vitaminky jednou probirali a nekdo psal i jine.. ale kdyz jsi si je uz koupila, urcite je ber ![]()
ja je brat budu jen se ptam ze zajimavosti na zkusenosti.
pak si koupim ty co jsou pro dalsi mesice. pri natali jsem uzivala gravital a obrik nebyla.nastesti ![]()
Ahoj holčiny!
Já se hlásím až ted, jsem ostuda, ale dnes jsme spali až do půl deváté a ted nestíháme. Naštěstí už mám v troubě obídek a ještě jsem nachystala na šnečky s listového těsta se sýrem a šunkou.
Eviško, teda s tebou to cloumá chudinko! Doufám, že to jednání proběhlo v rámci možností dobře. Snad tě to přešlo.
Sheele ta kontrola v prosinci je šílená!!Já jdu 22. a 26. ale už to mi přijde nekonečné. Některé doktorky jsou asi takové pesimistické, protože ví, že je tolik potratu v prvním třrimestru. Mě moje doktorka taky neměla moc chuti dávat první fotku bez srdíčka, které nebylo ještě vidět asi proto, abych se na to moc neupnula, kdyby to pak dobře neprosperovalo, jak říkají, ale nakonec mi ji dala a až půjdu na screening a bude to ok, tak si fotku vynutím. Z pondělní kontroly ji nemám.
Jinak ohl. výměny dr a 3 měsících jsem nic neslyšela, když jsem nebyla těhotná, tak jsem na gynek. chodila max 2× do roka