Poradna duly
Jana Čurdová
Jeee, holky tak moc dekuju za rady ohledne peceni, tak ja to teda o vikendu zkusim, v pondeli napisu, jak to dopadlo, sbnad to v mem podani bude k jidlu
Dan jede v sobotu dokacet ty stromy na chalupu, tak jsem si rikala, ze az se vrati, tak bude mit upecenou dobrutku.
Holky, nechci byt nejaka vlezla, ale docela by me zajimalo, co ktera delate zapraci. Prijde mi, ze se zname uz docela „dlouho“ pres net, tak ze bychom si o sobe mohly rict treba i tohle. Pokud nechcete, nic se nedeje, je to jen takovy navrh.
tak jsem doma.teda vy jste toho napsali ze se mi to ani nechce cist ![]()
takze dr rekla ze si mysli ze tehotna jsem,nicmne na utz me neposlala ze by stejne nebylo jeste nic videt.ze jestli chci mam si jit nechat udelat odbery na hcg tak jsem tam zasla a v jednu budu vedet vysledky.na kontrolu jdu 8.11. to budou zas dlouhe dva tydny ![]()
Nikiki, tak to je moooc dobre, ze budes mit vysledky hcg takhle brzo, podle nich se to potvrdi celkem jednoznacne ne? Dva tydny jsou jeste dobry, to se vydrzet da, utece to urcite rychle. A to ti uz pak budou delat UTZ, to budes teoreticky v jakem tydnu?
nevim jestli mi ho budou delat,ona ho na ambulaci nema.budu asi v sedmem ![]()
Niki, teda.. utz ti udělat mohla.. to by jí snad nic neudělalo.. Ale aspoň budeš mít výsledky z krve.. A ty určitě tvoje těhulkovství potvrdí. Držím palečky! ![]()
Jen.. určitě to zvládneš! Kdybys chtěla, můžu ti písnout do SZ svůj telefon.. a kdybys měla s pečením nějaký zádrhel.. tak můžeš zavolat! ![]()
Niki tak to uz ti urcite muzeme gratulovat…Na testiku ktery jsem videla ve snazilkach jasne //,ms v nedohlednu a test na hcg bude urco pozitivni.Ja si ho nechala udelat taky a mela jsem velmi vysoky vysledek.
A kontroly se dockas…ja jdu taky az 7.11.
Jinak je zvlastni ze tvoje dr nema v ordinaci utz..
Jenifer no doufam ze nejedes s Danem kacet ty stromy taky!!!!!!!
Ahoj těhulky,
ještě jednou sem lezu a pak už Vás nechám v klidu
.
Dovolila jsem si včera vyzkoušet tu Chorvatskou buchtu a je fakt výborná.
Ahoj
Jana s dvojčaty
navod na metrik..
https://www.emimino.cz/modules.php?…
pak zkopirujes ten BBCode a das to do podpisu..staci zkopirovat tu cast od
Jani ahooooooooooooj urcite sem „vlez“ zase.....rada te tady vidim
Holky vy ktere varite pouzivate tlakac???????Ja se porad nechci nechat prekecat k tomu abychom si ho poridili a navic jich je na trhu tolik ze bych ani nevedela ktery..Ja hlavne nemam rada to s tou gumou abych to tam pak musela 10 minut stelovat aby mi to sedelo.
Mate doma nektera nejaky?
Jinak Jenifer cetla jsem zes psala ze tva dr je s prohlidkama a se vsim hned hotova..No nekteri doktori jakmile vycerpaji „financni davku“ na rok tak uz se potom s nicim neparou a s pacienty jsou takhle rychle hotovy.
Ne, ne, ne, ja budu prave doma v Praze a Dan jede sam, nebo s nejakym kamaradem, potrebujeme skacet jeste 5 briz, jsou ale dost velky, takze na to budou muset byt asi dva. Evisko, vim, ze jsem asi slepa, ale ja ten tvuj receptik proste nemuzu najit, projela jsem si vsechny prispevky od Tebe, a nenasla jsem ho, mel by byt v rozmezi 19. az 21. rijna a tam proste neni.
ASi mi to peceni neni souzeny
![]()
Jestli by ti to teda Evi nevadilo, tak bych si telefon napsala, poslu ti SZ svuj. ![]()
Ne, ne, ne, ja budu prave doma v Praze a Dan jede sam, nebo s nejakym kamaradem, potrebujeme skacet jeste 5 briz, jsou ale dost velky, takze na to budou muset byt asi dva. Evisko, vim, ze jsem asi slepa, ale ja ten tvuj receptik proste nemuzu najit, projela jsem si vsechny prispevky od Tebe, a nenasla jsem ho, mel by byt v rozmezi 19. az 21. rijna a tam proste neni.
ASi mi to peceni neni souzeny
![]()
Jestli by ti to teda Evi nevadilo, tak bych si telefon napsala, poslu ti SZ svuj. ![]()
Niki hoď sem odkaz s tou stránkou, kde ten metřík máš..
JaSe.. jsem moc ráda, že buchta chutnala! ![]()
Tami.. já mám doma tescomu a dělám v ní snad všechny omáčky.. Je to úplně snadný zavřít a jsou tam jen dvě polohy, víc tlaku a míň tlaku.. míň tlaku je na zeleninu, ale tu já v tom nevařím..
Nedokážu si život bez tlakáče představit.. ![]()
tami my mame doma 2: velký na polevku, dusene maso atd a maly napr na brambory pro 2 a opravdu vrele vrele doporucuju.. mame nemecke wmf a jsou bezvadne, naprosto jednoduche, spolehlive a velice kvalitni.. brambory mas varene za 7 minut a maso mekke za pul hodinky.. zavirani je maximalne jednoduche takze vrele doporucuju.. davaji na to tusim hodne dlouhou zaruku, ale u nas v rodine pouze same dobre zkusenosti..
niki tak to jsou dobre zpravy, jen si myslim, ze ta doktorka te na utz poslat mohla.. videt by tam urcite neco bylo.. minimalne, ze je mimi v deloze a bije srdicko.. mozna ale vychazi z toho, ze uz jedno krasne zdrave ditko mas a vse bude opet ok..
koukam uz na hodiny kdy bude jedna, jako bych tam mela volat ja..
drzim palce a hned dej vedet.. ![]()