Poradna duly
Jana Čurdová
jojo jmenuje a je moc fajn.stve me jen to objednavani ale zas kdyz mam vazny problem tak me vezme hned
mozna jsi mela spatny prvni dojem ale to je o vkusu.ja chlapa beztak nechci jen v nejnutnejsim pripade ![]()
no ja mam stale jen chlapa..zenske primo nesnesu.mam tak spatne zkusenosti ze uz to proste neprekonam.
ja mam spatne zkusenosti s chlapama,hlavne s mladyma.fuj tajbl
mela jsem zatim dve doktorky a byla jsem spokojena akorat ta jedna mela protivnou mladou sestricku.tahle je ale fakt v poho i sestricka,vzdy mi pohlida malou kdyz jsem tam a tak ![]()
no ja teda vzdycky kdyz se nekam pristehuju tak jdu k doktorum pouze kdyz slysim ze jsou dobri.Domluvim si schuzku,pokecam s nim,necham se prohlidnout a pak se rozhodnu.
Vzdycky jsem mela doktory po ctyricitce a fakt bezva.
tuhle mi taky doporucila ma znama a vymenila jsem ji jen kdyz jsem musela na cas odjet zpatky na slovensko.a rodila me taky doktorka a byla super a pred ni me prohlizeli asi dva nebo tri doktori a pripadala jsem si tam jak zvire na porazku ![]()
Holky, každé z nás vyhovuje něco jiného,já teda taky raději volím ženskou,ale taky jak míše Taminka, musím mít o ní nejaké doporučení. Nyní chodím u nás ve Zl na Kliniku asis. reprogukce a gynekologii a tam je krásné prostředí, polstrovaná růžová koza vymalované naoranžovo, prostě jako domeček pro panenky a tam chodím k paní asistentce a jsem spokojená. Taky jsem si říkala, že kdyby to nááhodou nešlo, tak už mě dr bude znát a můžu pokračovat na té reprodukci, ale naštěstí se to povedlo, tak veříme, že bude vše ok.No, ale myslím, že až budeme za nějakou dobu v porodnici, tak nám bude jedno, jestli tam bude chlap, ženská nebo deset mediků… i když to bych je asi seřvala aby vypadli ![]()
Ahoj holčinky, dlouho jsem tu nebyla a nezvládnu všechno přečíst, mám teď jen pár minut, takže aspoň to co mi leží na srdci. S přítelem je to vše ok, udělala jsem zase s komára velblouda. Nikdy jsem taková nebyla, ale pronásledují mě šílené nálady, takže jsem jeho dvě schůzky s bývalkou a její dcerkou, kdy je šel doprovodit do nemocnice a chtěl s ní promluvit o tom, že bude také otec, zveličila do rozměrů skoro nevěry. Sama se teď nechápu, ale strach o to malé dělá s nervíky divy a rozbrečí mě teď i to, když na mě v práci někdo nepočká s obědem. Občas se už musím sama sobě usmát
snad to brzy přejde ![]()
No, dneska jsem byla na utz, fazolka tam byla, byla krásná a všechno by mělo být v pořádku ![]()
Jinak co jsem tak postřehla - Onko , nevím jestli sem ještě nakukuješ, ale i když jsem ti to už psala, tak znovu hrozně moc mě to mrzí, je těžké na to něco říct, ale snad ta bolest brzy přeje a vy se budete moct znovu začít snažit. Budu na tebe moc myslet.
Všem ostatním držím moc palečky a doufám, že jde vše tak jak má jít.
Ahoj Sheelle,
no to jsem ráda, že jsi se ozvala!! Gratuluju k fazolce, je to krásné to vidět,že? Jak jsem tady jižpsala, tekly mi slzy…to jsem celá já, když jsem to viděla
Taky jsem ráda, že se věci ohl. přítele osvětlili.
Budu držet palce, aby jste byli šŤastní a těšili se na mimiško, ale přece jen mě zaráží, že chtěl, aby jsi šla na potrat, asi nějaký zkrat, možná nějaká obava, ale to by se nemělo stávat.ale už je to pryč.
No, já jsem citlivá i normálně, takže mi ani nepřijde, že bych byla citlivější, spíš jsem na tom pořád stejně a taky mě třeba ted zamrzelo, že jsem napsala příspěvek a už tu nikdo nebyl a neodepisoval.
Dnes tu byla kamarádka s malým a úplně mě přepadl strach, jestli budu zvládat starání se o malé… Taky jsem ho držela v náručí už poněkolíkáté, ale už je to malý hádek, tak mi to kolikrát moc nešlo, tak mě to vyvedlo z míry.. no ale snad se to spraví, nic jiného nám nezbyde ![]()
Palonko to urco zvladnes.taky jsem si sebe nedokazala predstavit jako mamu ale to se nejak do cloveka dostane rovnou s porodem.proste jsem nemela problem.a jak jsem se bala prvniho koupani a strihani nehtiku…no proste vsechno ale asi je v lidech nejky spinac co se zapne kdyz je potreba vse jde hladce od ruky ![]()
Sheelle-sice se jeste nezname ale je fajn ze se vse na dobre obratilo ![]()
Jo, asi jo, bude to tak, ale to víš já pořád všechno řeším a nimrám se v tom a pak to tak dopadá…
Jo, holky, ještě jsem se chtěla zeptat.. kamarádka mi dala tělový krém k prevenci strií, tak nevím, jestli už ho mám používat třeba ted na prsa a tak.. není to brzo? Natíráte se už? ![]()
Tak holky, máme za sebou další den, tak nám ty metříky hezky přibývají. chtěla jsem vám popřát krásnou dobrou noc a zítra se tady zase uvidíme papa
Sheelle tak mooooooooooooooc velka gratulace.....
Uz jsem se o tebe zacinala bat jestli je vsechno v poradku.A jinak kazda zena je behem tehu citlivejsi a tim padem ma i jine mysleni..Ale je moc fajn ze se to s pritelem vyresilo.
Btw kdy mas dalsi kontrolu at to muzu upravit v seznamku.
Palonko ja mam z minula nejake kremy(napr.weleda) a vsude se pise pouzivat jiz od zacatku tehu aby si pokozka zvykla a byla dobre promazavana.
Jinak jsi me ted pobavila tim ze te zamrzelo ze jsi neco napsala a nikdo ti neodpovedel..Ty nase chudatko…
![]()
Jo jinak ohledne te citlivosti-no ja mam teda slzicky v ocich i pri naprostych kravinach a pamatuju si ze kdyz jsem jeste byla v lednatkach2008 tak tam jedna holka psala ze bulela u Kobry11 coz jeji manzel povazoval za absolutni zvrhlost..
Ahojky holčinky,
nezlobte se, že nebudu teď moc reagovat, je mi strašně zlee.. musím to nějak rozdýchat.. ![]()
Ale jinak vás po ránu moc zdravím.. ![]()
Tak náladovka Sheelle se opět hlásí
Další kontrolu mám až 6.12. což mi připadá šíleně dlouhý. Navíc jsem nedostala ani těhu průkazku, prý proto, že je ještě poměrně velká pravděpodobnost potratu - mám velmi upřímnou paní doktorku
Mimochodem chodím k Dr. Janové, která otvírá teď novou ordinaci a přebrala část pacientek po Dr. Mazánkové. Byla jsem tam včera poprvé a byla úžasná. Hrozně moc milá, hodná, jen měla bohužel hrozné fofry, tak bylo vidět, že dost pospíchala. Musela jsem se ptát já, nedala mi ani fotku fazolky, sice ji pořídila, ale prý mi ji dá až příště, jestli se mimi udrží. Jsem z toho tak trochu pesimistického přístupu poněkud zmatena, ale říkám si, že fazolka byla, tak snad bude i příště. Přemýšlela jsem, že bych jí řekla o neschopenku, protože jsem z práce opravdu hodně unavená a vynerovaná, ale v tom spěchu jsem se toho neodvážila. Vím, že by to bylo pro mimi nejlepší a tak trochu jsem doufala, že mi to třeba navrhne, když občas krvácím a mívám i dost křeče a nebývá mi zrovna nejlépe, ale ne klasicky těhotensky, ale připadá mi, že dost patologicky. Nedostala jsem ani nic na to krvácení, prý když bych začala krávcet hodně, tak je potrat již v průběhu a nic s tím nikdo nenadělá, takže mám doufat, že se to nestane. No, tak nevím co s tím. Asi to budu muset zvládnout jak já, tak mimi.
A ještě jsem zapomněla… krásné ráno vám přeji, děvčátka ![]()
Sheelle.. nevím, nevím, holka, jestli bys neměla paní doktorku vyměnit.. Ten její přístup se mi vůbec nelíbí.. myslím, že by měla být pozitivní..
A kontrola až 6. 12.?
![]()
Vždyť je to za strašně dlouho..
Jinak, jsem ráda, že se to u tebe doma srovnalo!