Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holk,y hlásím se z víkendu mimo Prahu. Byla sjem u mamky a fakt jsem si to užila. Jen na mě opět leze viroza… a jsem děsně ospalá.od zítřka jdu do práce, tak uvidím, jak to budu zvládat.
Snažila jsem se dočíst - krémy jsem zatím neřešila, možná zakoupím ten Esastk Q či co.
Sheele, četla jsem o tvé mudr. No, nevím, já měla z mého taky takový divný pocit (objdnal mě taky skoro za 5 týdnů, na udržení tedy dal utrogestan a fotečku mimíska až se srdíčkem - poprvé odmítl). měla jsem z něj divný pocti, ale teď na genetice i endokrinologii my oba lékaři řekli, že mého Mudr. znají a je to poctivý doktor - a když jsem jim řekla o pochybnosti a KO za tak dlouho, tak mi potvrdili, e není důvod dřív, pokud nemám extra problémy- prý je riziko potratu velká - takže tam mimi prý buď bude a vpořádku nebo doje k zamlklému potratu a to může kdykoliv. Tak nevím. Snažím se to vidět tak, že prostě jsem těhotná a vše je OK. Na NT screening jsem objednaná do Podolí.
Ahoj holky, všecny vás moc zdravím a přeju krásné ráno! Teda myslím, že ty nevolnosti vám nazávidím, ještě si to živě pamatuju!!! ![]()
My jsme si perfektně užili oslavu narozenin a návštěvu mojí mámy u nás! ![]()
Sheelle možná bych se objednala znovu k paní doktorce na co nejdřívější termína všechny tyhle tvoje pocity bych s ní vyřešila- včetně toho, že chápeš, že má moc práce, ale ty jsi těhotná poprvé a všecko prožíváš a že máš pochybnosti kvůli krvácení a že bys přeci jen byla klidnější s nějakým podpůrným lékem a že tedy chápeš, že riziko potratu je vysoké a proto jestli by ti nedala neschopenku alespoň dočasně, než se všecko přehoupne přes ten 12tt a že bys od ní ráda odcházela s úsměvem , přesto, že procentuální realita je nepříznivá!
No prstě udělat si takový pohovor a podle toho, jak na tozareaguje a co ti řekne, bych asi zvolilka jiného lékaře… A kde bydlíš? Tedy já chodila do Gyncentra, mají v praze 2 v Hloubětíně a na Chodově a já byla v Hloubětíně moooc spokojená!!! Přestěhovali jsme se a tak mám teď nového a po tom nezdaru jsem poprosila dr, který mi dělal ten UTZ, jestli bych nemohla k němu a on mi řekl , že ano a taky jsem byla u tam toho jenom vlastně 3×… A žádný problém…
NO tak nevim, myslím, že si dr zaslouží ještě jednu šanci, ale šla bych tam co nejdříve a nečekala bych do prosince, protože myslím, že by to určitě ten Utrogestan chtělo!!! Tedy nejsem lékařka, ale jenom tak bych to krvácení nenechala!!!
No nic, tak semějte hoky hezky a přeji nám všem, ať zdárně přejdeme těch 5 týdnů, páš vám přejdou ty zvracecí dny a já MOŽNÁ ( doufám)
budu taky těhule ![]()
Tak zatím ahojte!!! ![]()
Krásné ránko čičinky! Doufám, že jste měly krásný víkend a odpočívaly jste, hlavně vy, co chodíte do práce!!
Já jsem tu jen na chvilku, nasnídám se a jdu na kontrolu k obvodní, tak uvidím, jestli už budu muset jít zítra do práce…
Onko, jsem moc ráda, že jsi na nás večer mrkla a moc ti přeji, aby jsi brzo hlásila tu nejzdravější fazolku!!
Já měla víkend odpočívací, včera u nás byla rodina z manželovy strany na čučku, jaké to u nás máme po té rekonstrukci, tak jsem ráno chystala chlebíčky asi ze dvou vek atd no a ouha, dostala jsem migrénu. Mám ji od třinácti a vždy přijde v nepravý čas, tentokrát jsem si nemohla dát Relpax, takže dost blbé. Neviděla jsem, nemohla mluvit, vzpomenout si jak se jmenuju, brnělo mě v krku, nemohla dýchat, no klasika… Nějak jsem to přežila, hlava jak střep, návštěvu jsme nakonec neodvolali. Navíc mi bývá fakt někdy blbě, nezvracím ale lítám tam.
Tak vám přeji krásný den a já se určitě ozvu a povím, jak jsem dopadla zatím papa ![]()
dobre rano,tak jsem zpatky.tak zbezne jsem vas precetla,jste hodne ze jste toho nenapsali moc ![]()
vcera jsme se vratili az po osme a hned jak jsem ulozila natali jsem si sla taky lehnout.byla jsem uplne ko.a dnes me ceka vyrizovani na pojistovne a mozna i na cizinecke policii takze supr den.jeste pak musim najit noveho veterinare protoze ten nas ma ted mesic volno a ja musim s potkankem,chudacek ![]()
preji vam hezky den ![]()
Ahojky berunky
já nemám moc dobré zprávy.. Včera a v noci mě hodně bolelo bříško.. Tak jsem byla u doktora.. ale on tam nebyl, sestřičky mi jen nabrali krev a mám přijít v deset.. Moc se bojím, že je něco s mimískem..
![]()
Eviško, neboj se, všechno dobře dopadne!!! Mě taky občas bolí bříško, určitě si tam mimi dělá místečko nebo ses napapkala víc, špinila jsi? Věřím, že bude všechno v pořádku, myslím na tebe!!!
Palonko, jsi moc hodná.. Nee, žádný špinění.. ale břicho mě bolelo faaakt hodně.. Tak nevím.. ![]()
Tak to by mělo být v pořádku Eviško. Určitě bude!! uvař si nějaký dobrý čajík a zkus se aspon malinko uklidnit. Držím palce a neboooj haloooo volám ze Zlína, tak doufám, že to na tu dááálku slyšíííš
Eviško to snad bude dobry.taky me poboliva brisko skoro porad a obcas hodne,hlavne v noci nebo kdyz me neco rozrusi.udelej si cajik,lehni si k televizi jestli muzes a to se zklidni ![]()
No jo, holky, když já jsem v práci.. Jela jsem hned ráno, že půjdu k doktorovi.. ale byly tam jen sestřičky.. Takže musím vydržet v práci do těch deseti.. Přijela jsem totiž autobusem.. ![]()
No, já jsem si myslela, že jsi asi v práci a že nebudeš mít takové pohodlíčko jako doma, ale ten čajík si udělej!Nebo víš co? já si dám na dálku s tebou? Tak jaký si dáme? Tak mám tady těhotenský, černý rybíz, višňový..... ![]()
Hmm, dobrá volba, ten tě uklidní! Já mám uvařený těhotenský, tak nám bude hned lépe chutnat!!
Tak jsem volala té obvoděčce a říkala, že mám dojít až ve středu na ukončení neschopenky, tak jsem ráda. Ted jsem si udělala pedikuru, protože jsem teda zanedbaná hrůza a zítra jdu ve vycházku ke kadeřnici, protože už jsem tam byla obj. před nemocí a nevyšlo to… Tak aspon nebudu chodit jak nějaká lúúúca a ještě k tomu v těch vytahaných teplácích, ale které jsou tááák pohodlné ![]()
Palonko, vytahaný tepláky s vyboulenejma kolenama jsou nejlepší! ![]()
Budeš do práce krásná! ![]()