červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
29.10.07 08:49

Ahoooj Míšo10 no to víš, že jo!! A zase je nás víc! to je bezva! Tak nám o sobě něco napiš, jestli chceš, jak prožíváš volnosti nevolnosti… :D
Mimochodem, krásný metřík!

Eviško, já jak jsem ted doma, tak pořád nosím tyto vytahance, ale pak si dám jeans a necítím se, pásky už jsem všechny vyházel z gatí. Vážila jsem se a přibrala jsem asi půl kila, spíš jde o to, že to bříško je trochu nafouklé. Už taky počítám,abych byla aspon ve 12. Vidím, že ty jsi v 10- a neboj se… jééé vytáhnout pytlík z čajíku šmarjááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
29.10.07 08:59

Míšo.. vítej mezi námi, těhulko.. :D Jakpak se cítíš?

Palonko.. taky mám nafouklé břicho.. Ráno to jde, ale večer mám břicho jak balón.. :D jinak jsem zatím snad ani nepřibrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.10.07 09:00

Jééé, tak to jsem ráda. Jmenuju se Michala a je mi 25 let, zatím jsem nebudu chodit moc často, víceméně mě to tady zařídila ségra, která je tu už pečená vařená a já se tady musím trošku zorientovat a hlavně mě musí naučit ségra zacházet s PC. Brzo se přestěhuju k přítelovi (teda zatím jsem svobodná, ale možná bude brzo svatba :lol: ) do takové malé vesničky, takže pak asi budete jediné mé kamarádky široko daleko…
Už jsem byla na KO, takže je to oficiální, že čekáme mimi. Další KO mám dneska, pak napíšu, jak to dopadlo. Hlavně si jdu pro neschopenku, pracuju jako servírka a v tom zahuleným prostředí atd. by to mě ani mimískovi moc nesvědčilo. Žaludek mám jako na vodě…ale doktorka mi dala ty zázvorový lízátka, tak snad pomůžou. Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
29.10.07 09:02

Už je ti líp Eviško? V práci jsi to tedy řekla jedné kolegyňce? A myslíš, že to ostatní tuší? tak já mám zprávy z práce, že se pomalu uzavírají sázky jestli jsem nebo nejsem těhu.
No, ale u nás se to dalo čekat. svatbu jsme měli v r. 2005 a rok jsme opravovali no a ted už chybí ten malý mišáček..Tak jsme zvědavá, co bude v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
29.10.07 09:06

To je bezva Míšo! Myslím, že i na té vesnici si najdeš brzy kamarádky!! Dnes na tebe budu myslet u dr, to už by jsi mohla možná vidět srdíčko!
Jo a s tím seznámením s pc!! No tak já dělala blbý metřík půl dne a to už ze mě musely být holky na větvi, že mi to nejde, ale nakonec jsem to díky holkám zvládla!
No tak v hospodě a těhotná to neexistuje, to je jasné, bude ti dobře někde na čerstvém vzduchu!
co se týče těch lízátek, tak jsem si pro změnu dala to mentolové a myslela jsem, že to nerozdýchám, pro mě jsou hrozně silné, lízala jsem ho fakt postupně.. ale nejlepší je si ho vrazit do pusy, když děláte nějaké jídlo, co vám zrovna nevoní… jako já včera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
29.10.07 09:18

Palonko, trošku se snažím na to nemyslet.. pracuju :wink: .. ale už se to blíží..
Já myslím, že jinak v práci nikdo nic netuší.. Jsem tajemná jak hrad v karpatech.. :D

My se brali v r. 2003.. tak se to asi taky tak nějak předpokládá.. ale nikdo nic netuší..

Míšo.. s počítačem to určitě brzo zvládneš.. A neboj.. i na vesnici určitě budou nějaké kamarádky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
29.10.07 09:25

Eviško, tak hlavu vzhůru a ať už jsi zpět s krásnýma zprávičkama!! Moc na tebe myslím!
Já to s tím, e se to od nás čeká psala proto, že jedna má kolegyně v očích šéfů s nikým nechodila, bydlela v podnájmu a nakonec došla s tím, že je těhotná, tak od ní to teda nečekali.
Jinak už se mažu.
Zdá se mit o nebo se holky dnes nějak zasekly? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
29.10.07 09:27

Palonko.. je hnusně, tak asi spinkaj.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.10.07 09:31

Eviško, drž se holka naše. Vím jak se cítíš a jak tě hlodá pochybnost. Když jsem začala krvácet, celá jsem se zhroutila a den se z toho dostávala. A nikomu jsem tím neprospěla. Ba naopak. Ale nedokázala jsem si pomoc. Takže ti posílám hodně síly a odvahy. Držíme palečky a myslíme na tebe.

Míšo, vítej v červňátkách. Hodně pohody na dnešní kontrole a napiš nové zprávičky. Ty budeš v neschopnosti? Tak to se s počítačem rychle skamarádíš .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
29.10.07 09:45

Berunky moje, za chvíli vyrážím.. tak na mě prosím myslete!! Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.10.07 09:46

Palonko, já trpím na migrény od dvanácti let a nikdy jsem to s doktorem neřešila. Bylo to hrozné, celý den v mátohách, neschopná čehokoli, jen zvracení a ležení. Byla jsem vysušená, protože jsem do sebe nedostala ani kapku tekutin, natož jídla. A když jsem se z toho snažila vyspat, tak jsem se za chvíli příšernou bolestí vzbudila. A tak jsem si dva roky zpátky řekla, že to budu řešit, jelikož jsem chtěla otěhotnět. Byla jsem v ambulanci pro bolesti hlavy, doktorka mi napsala léky, které mi skvěle zabíraly a já byla schopna práce a nemusela celý den odbíhat na WC. Dala mi i léky, které můžu brát i v těhotenství a netrápit sebe a mimíska bolestí. Říkala, že dělali i studie, když těhotné braly léky a když ne a žádný rozdíl v tom nebyl.

Nikiki, kdopak ti hlídá mazlíčky, když jsi pryč? A jak jsi zvládla cestu autobusem?

Onko, jsme rády, že nám dáváš o sobě vědět. Je fajn, že oslava vyšla a už se těším na další pěkné zprávičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
29.10.07 09:50

Eviško, drž seeee!!!!

Luckáčku, jojo, ty mgrény jsou potvory. Dřív jsem z toho byla úplně vyšinutá, připadlo mi, že se mi snad ta vada řeči nespraví nebo že mi třeba ochrne tvář, no děs. Teď jsem ji neměla min, rok a půl, ale asi jak se mění hormony, tak se zase objevila. |Jinak myslím, že když jsem brala antikonc. tak to bylo horší. ale víš, že asi zavolám neuroložce a poptám se jí co a jak, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
29.10.07 10:17

ahoj holcicky…
predne moc a moc myslim na evisku , kterou prave asi vysetruje pan doktor a uz ji asi zrovna rika, ze vse je ok.. :wink: drzim palecky a tesim se na zpravy…
palonko,luckacku az do ted jsem zila v predstave, ze migrena je jen silna bolest hlavy a vy me uplne sokujete, jak to muze probihat a jak pri tom chudinky trpite :( me obcas pul dne silne boli hlava a ja vsem tvrdim, ze mam silnou migrenu.. tak to rychle tvrdit prestanu..
Miso moc te tady vitam a blahopreju k tehu :D jinak se neboj, s pc to pujde samo, v tehu budes hledat spoustu info na webu a klabosit tu s nami a za chvili budes psat vsema deseti a surfit jako profik :D jinak drzim palce na vysetreni.. :wink:
onko moc rada o tobe slysim a moc te zdravim!!
niki copak je s tvym potkankem?? at se ti brzo uzdravi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
29.10.07 10:28

Pido, no myslím, že ze zebe nechceme s Luckáčkem dělat chudáky, ale kdo to nezažije, tak neví…No, to je právě to, když někde řeknu, že trpím na migrény, tak no jo, to má každá ženská, ale já to mám třeba tak, že když přestanu vidět, mlluvit atd, tak hlava nebolí a když začíná šíleně bolet, že bys hlavou rozbila zeď, tak už je to známka, že ten stav brnění a tak odchází, tak já říkám za sebe, až už mě JENOM bolí ta hlava, tak mám způlky vyhráno, člověk hodně chodí na záchod a má zimnici. Volala jsem pro jistotu neuroložce a ta mi řekla, že opravdu nic nemůžeme… ale dá se to vydržet, akorát když se to třeba opakuje čtyřikrát během pěti hodin, tak je člověk totál vyčerpaný. ale zase mě potěšíla, že jak se nám budou zvedat hormony, tak bychom na migrény trpět neměly aspon v těhu.ale fuj fuj, už pryč od té potvory.
No, já posunuju očima hodiny a už si říkám, že by měla jít aspon z ordinace a jistě s úsměvem!!!

Jinak moc myslím na Nancy a jeji rodinu. Nancy drž se kočičko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.10.07 10:32

Tak jsem na neschopence a mám fotečku z UTZ a bije už nám srdíčko!!!!!!!!! :lol:

Všem děkuju za přivítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital