Poradna duly
Jana Čurdová
ja uz teda nevim co mam pit NIki protoze uz jsem snad vsech caju prepita.Ale minule jsem se bavila s dr a ten mi rikal ze kdyz jsem prestala pit kavu tak at si obcas udelam silny cerny caj(na tlak).
K tem lizatkam-urcite by se jich nemelo spotrebovat 12 za den ![]()
Palonko teda ty budes kocka!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Jinak ja si jdu zitra ukoncit nemocenskou a asi si reknu o prohlidku protoze me celou noc bolelo bricho a chtela jsem jit uz dneska ale sestricka mi volala ze dr dnes neprijde.
Jo stokvitku teda vy jste to jeste nikomu nerekli?Tak to jste dobri!!Ja jsem nejdriv uvazovala ze bych mamce k vanocum dala fotecku miminka ale vykecala jsem ji to hned po prvnim testiku
![]()
Ahoj holčiny.
Také vítám nové těhulinky.
Tami, děkuju za přání štěstíčka na kontrole. Jsem už od rána na trní a nervozita pracuje. Stále špiním, tak jsem zvědavá, jak dopadneme na kontrole. Ještě včera jsem byla v klidu a usínala v pohodě, ale ráno jsem se vzbudila nervozitou. Ale co bude to bude…
Ahojky sluníčka, jakpak se vede?
Vítám mezi námi Monix a Petru.. ![]()
Palonko.. připojení internetu mi funguje, jen se nemůžu přihlásit do diskuse tady.. nevím proč.. ![]()
Holky, byla jsem si v lékárně pro to magnézium, co mi předepsal doktor a ptala jsem se na bonbónky pro těhulky a paní lékárnice říkala, že nic takového nemají a ani o ničem takovém neví… Jen lízátka..
Eviška
Ahoj Eviško.
Jakpak ti je? A jak je doma? A jak jsi se vyspinkala bez budíku?
Dobré dopoledne holky! Děkuji za přivítání. Palonka - to mikádo vůbec není pracný účes - já jsem se, shodou okolností, před 14 dny nechala z polodlouhých vlasů ostříhat na mikádo a je to prima, fakt s tím moc práce není. Tak ať ti ten účes dobře dopadne.
Aurinko - u tvého povolání je fakt hlas důležitý
tak jsi brzy v pořádku!
Dnes mám odpoledne kontrolu u svého gyn dr. - tak jsem zvědavá co mi hezkého řekne
Doufám, že všechno je v pořádku…
Jo a to žehlední včera neproběhlo - já jsem zase byla tak děsně unavená…
Tak fakt už musím dneska !!
Taminko jojo, zatím se držíme. Možná je to i tím, že oboje rodiče žijí v jiných městech, takže se vidíme tak 1× za měsíc. Teď teda jedeme k přitelovým rodičům, tak doufám, že mi nebude moc blbě. Ale asi to vydržíme.
Ale občas mám chuť to někomu říct. Alespoň, že se můžu vypovídat tady s vámi, holky!
Držím palce, ať je dnešek pro všechny příjemný.
Taminko - prosím o doplnění do seznámku:
Monix/ 1969 / Brno / 8+3tt / cerven08 / – / vdana PO 30.10 (NT screening 21.11)
Děkuji!
Moni, v kolik máš kontrolu? Budu na tebe noc myslet. Alespoň v tom nebudu sama. Držíme palečky.
AHOJ holky, hlásím se zase zde!
Moni a Luckáčku, přeji hodně štěstíčka na kontrole, hlavně, aby bylo všechno v pořádku!!!
Tak mé úplně blond vlasy jsou skoro tmavě hnědé. Mám to promelírované tmavě hnědá a blond, ofinka krátká a mikádo mám taky, není to to klasické, s vyholeným krkem, na to bych si jiště netroufla. No, místo na skoro 27 vypadám na 15, takže jsem fakt mladá nastávající máma
ahoj holciny..
tem, ktere jdou dnes na kontrolu moc drzim palecky a tesim se na same dobre zpravicky..
evisce je doufam uz lepe a doma hezky odpociva..
jinak zehleni jsem taky odlozila.. ta hromada uz me desi, ale fakt se mi tak moc nechtelo ![]()
jinak je mi uz od rana tradicne spatne a jen zvracim
snad to brzy prejde..
mejte se zatim krasne.. pa
Holky, děkuji za podporu. Je to fajn číst.
Palonko, pošleš fotečky před a po ostříhání? Moc by mě to zajímalo.
Pido, to mě mrzí, že jsi špatenka!! Určitě to brzy přejde!! Holt to musíme vydržet!
No, Luckáčku, zkoušela jsem se vyfotit, ale na té fotce to vypadá úplně jinak než ve zkutečnosti, tak to nemá smysl, ale nebojte holky, myslím, že se brzo budeme s pupíkama vídat v galerce… no myslím, že dát tam nějakou fotku bude pro mě ještě větší kumšt, než vytvořit metřík…
Eviško, jsem ráda, že se připojíš aspon tak!! Jak je ti?
Holčičky, musela jsem si změnit nick.. jinak to nešlo.. teď pro změnu bojuju s metříkem.. mám to nějaký rozbitý.. ![]()
Je mi lépe.. Teď jsem byla u našich na obídku a jdu koukat na telku, dávají Sama doma .. o miminkách.. ![]()
Luci a Moni.. držím palečky na dnešní kontrole!
Luckacku - kontrolu mám v 16,15h. - takže zprávičky podám asi až zítra. A samozřejmě i tobě držím palečky!
Pida - je mě tě líto, že je ti špatně. Já jsem vážně ještě nezvracela - jen je mi občas „šoufl“ a to taky ne pořád. Třeba dneska jsem úplně v pohodě. Otázkou však je, zda je to tak dobře ![]()
Tak pádím zase něco popracovat a pak kmitnu k p. Dr. Zatím pa.
Eviško, já taky jedla mamčinu zeleninkovou polívečku a taky čučím na porody!! Ty jo, je to úplně jiné, než když jsem se na to dívala předtím, teď se mě to už i týká!
Ten metřík zvládneš,jsi šikulka. Řekli jste to vašim?? Jsem zvědavá na holky, jak pochodily
Evi, vy bydlíte s rodiči v baráku? My bydlíme s mýma, každý máme svůj byt, je to dvougenerační barák, všechno máme zvlášť, rozhodnutí jsem nechala na manželovi. Je to tak i u vás?