Poradna duly
Jana Čurdová
Tami nejsi
4.5.1983 ![]()
ja jsem si lehla.mala spala a ja jsem posledni dobou uplne ko a navic mi je porad zima.ted jeste napul spim a natali potaji ujida kostkovy cukr
je holt po mamince ![]()
no a bydleni…my bydlime zatim v podbajmu a v brne nemame zadnou rodinu.moji rodice jsou na slovensku a michalovi v havirove.bydlela jsem s malou u nasich kdyz se narodila ale uz bych do toho sla jen v nejkrajnejsi nouzi.ale ona zas maji jen tripokojac a bydli s nima i vsech mych mladsich 5 sourozencu takze to bylo moc.ale treba s tchyni bych taky nebydlela.ona je fajn kdyz prijdeme na navsteve,rozumime si temer ve vsem krome poradku a zvirat v domacnosti
to jsou temata na ktere se vzdy temer pohadame ![]()
Monix a Luckacku tak jak jste holky dopadly????????Uz jsem cela netrpeliva…
Ahoj holky, jak to s váma vypadá? Určitě napište, budu vyhlížet! Já jsem si dala koprovku se čtyřma a usnula.
Jo a kdyby jste chtěly vědět, jestli se manželovi líbil účes, takže nelíbil. Prý vypadám jak Kleopatra. No byla jsem na trní, než přišel, ale dalo se to čekat.. no, bude si muset zvyknout. Naši už mě taky viděli a líbilo se jim to, ale je jasné, že jsem skoro o deset let omládla…
Tak holky pište, pište!!
tak taky porad nakukuju az holky daji vedet co bylo na prohlidce a oni nas potvurky napinaji ![]()
taminko jsi sikulka, koukala jsem na doplneny seznamek a moc hezky ![]()
palonko urcite ti to moc slusi, chlapi si na to musi vzdycky zvyknout.. nemaji asi tak radi zmeny.. az si zvykne, urcite mu to bude pripadat dokonale ![]()
šmarjáá holky, já si přijdu jako závislák tady na té diskuzi! No, ještě zítra a pak budu vypisovat vždy až odpoledne, protože v práci si to rozbalit nemůžu ![]()
Míšovi by se líbilo, abych měla blond vlasy úplně, až skoro bílé a hlavně rovné nebo naopak úplně černé, tož takové extremy…Ale já mám zelené oči a tmavé obočí a řasy, takže úplně blond není to pravé. Jo zvykne si, ale to víte, že mě to trochu mrzí…
Štěstíčka moje. Bylo to dneska náročné.
Vešla jsem do ordinace a šla rovnou na UZ. Dívala jsem se na monitor a když jsem zahlédla srdíčko, ulevilo se mi, ale jen na chvíli. Doktorka stále nic neříkala a jen zkoumala ultrazvukem našeho kaštánka. Po pár minutách jsem to nevydržela a zeptala se, co je ta druhá kulička pod mimi. Řekla, že je to žloutkový váček a zase ticho. Už jsem to jednou zažila a vím, že to neznamená nic dobrého. Po dalších dlouhých minutách jsem se zeptala, zda je všechno v pořádku. A doktorka se rozpovídala. Ukázala na hlavičku, že se jí tam nelíbí ta dutinka, co tam je. Zeptala jsem se co to je. To že nedokáže říci, že je ještě moc malinký, že to může být cokoli. V tu chvíli jsem si přála, aby už to dál nezkoumala, že s tím stejně v tuto chvíli nic neuděláme,ale ze sebe jsem v tu chvíli nedostala ani slovo. Honilo se mi hlavou, že když je srdíčko v pořádku, tak zase je něco jiného v nepořádku. Ale v duchu jsem si říkala, že to kaštánek zvládne a že to bude dobré. Potom doktorka zkoušela jiné polohy a stále vyšetřovala hlavičku. Holky, to bylo nekonečné. A najednou říká, " no konečně jsem se k němu dostala z té správné polohy a je všechno úplně v pořádku." V tu chvíli jsem tomu nemohla uvěřit. Doktorka mi úplně všechno ukázala a popsala a já byla tak šťastná, že jsem jí chtěla obejmout.
Chudák manžel v čekárně. Čekal půl hodiny, než jsem vyšla rozzářená z ordinace.
Jelikož mám vrozenou vadu dělohy, tak to vyšetření bylo náročnější. Trvalo to tak strašně dlouho, ale jsem moc ráda, že to doktorka nevzdala a že vše dotáhla do skvělého konce. Jinak bych se trápila pochybnostmi a užírala něčím, co není. Za tři týdny jdu do těhotenské poradny. Vím, že doktorka byla spokojená s výsledkem, protože jinak mě zvala na kontroly po týdnu až čtrnácti dnech.
Teď mě bolí bříško jako před menstruací. To asi z toho dlouhého vyšetřování. Ale stálo to za to. Snad se to do zítřka zklidní a bude vše OK.
Holčinky moje. Jsem tak šťastná i když vím, že ještě nemáme vyhráno. Ale musíme bojovat. Stojí to za to.
Děkuji za všechnu podporu. Určitě nám to pomohlo. Moc si toho vážím.
Evi, Tami, také beru magnézium. Od té doby, co jsem začala krvácet a pomohlo mi od křečí. Takže si ho chválím. A kolik ho holky berete?
Eviško, jak budeš dlouho na neschopence?
Tami, info do pěkné tabulenky. 23.11.- STŘELEC
luckacku mam ohromnou radost za tebe!!!
verim, ze to musely byt nervy, ale stalo to za to
ted si hezky odpocin a nech se hyckat stastnym nastavajicim tatinkem ![]()
Pido, děkuju. Bylo to dost náročné, ale musíme být silné. Už nejde jen o nás. Nastávající tatínek se stará o celou domácnost a o nás samozřejmě také. A vozí nás na kontroly. Je to má podpora.
luckacek-tak to je faj ze to nakonec dobre dopadlo.mela jsem strach jak jsem to cetla ![]()
Nikiki a jaký já měla strach. Díky za účast. Snad další kontroly už budou klidnější.
Ahojky Luckáčku! Teda mám slzy v očích, už jsem se ale polekala, mě by se krve nedořezali!! Je to krááása, moc gratuluju!
Manžel ted nakrájel ananásek tak jdeme baštit
teda luckacku uplne mi zatrnulo kdyz jsem zacala cist ale srdicko tam bylo takze moc moc moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!..Mela jsem hroznej strach za tebe..Ale vsechny jsme bojovnice a budeme bojovat za ty nase mrnousky v briskach.
Me taky Libor vozi na kazdou kontrolu a je mi velkou podporou..
Ted jsem snedla tri chleby s kedlubnou-ta byla tak dobra a vzpomnela jsem si u toho na tebe Palonko.
To magnesko pry se ma brat dle potreby i 3× denne,ja teda 1× denne pri vetsich potizich i 2×.
Ahojte,
vy jsem se zase rozpovídaly ![]()
Mně je dneska šíleně. Asi proto, abych si poslední den neschopenky užila! Bolest hlavy, žaludku a podbřišku dohromady. Jsem zvědavá, jak to zvládnu v práci. Ale nějak to jít musí.
narozeniny 10.5.1978, tedy býk. Můj brácha má narozky 25.12. a musím říct, že mamka mu vždycky upekla dort a ten se vždy snědl - dokonce si ho občas objedná i v dospělosti. A vždycky dostával dárky zvlášt. Takže žádné ošizení.
bydlení bydlíme v pronajatým bytě. moc hezký a levný, takže žádný tlak se stěhovat. Ikdyž vlastní je vlastní. Jen oboje rodiče jsou desítky kilometrů daleko, takže nebudou žádné hlídací babičky. Holt to zvládneme jinak.
luckacku super, dobrých zpráv není nikdy dost
Jdu si lehnout, dnešek byl fakt vyčerpávající, ani mi nešlo spát přes den, jen jsem tak ležela a čučela do stropu…
Dobrou noc, všem.
Krásné ránko všem! dnes jsem opět ranní ptáče, musím se nasnídat a valím k dr na ukončení neshopenky. Na snídani jsem si chtěla dát chleba s máslem a medem , mám ráda ten zcukernatělý a kakaem, ale mám hroznou žízen, tak jsem si uvařila půl litru pigi čaje s citronem a cukrem, no bude to vydatná snídaně, doufám, že mi u dr nebude blbě. Včera jsem s chutí snědla tu koprovku a pak mi bylo dost blbě, mlela mě zima a šli jsme před devátou spát, taky jsem lítala že budu zvracet a nic, no nic moc.Ten nerv u lopatky mám stále skříplý, takže nekterý pohyb to je děs.
Taminko, ty jdeš dnes k dr,že? Tak se drž a ten ultrazvuk si vyžádej pro kl id duše. Tos mě pobavila, že sis dala do souvislosti mě a kedlubnu, no jo, já jsem taky takový smraďoch ![]()
Monix, jak jsi dopadla??
Stokvěte, dnes jdeš do práce, tak držím palce, aby ti bylo dobře a uteklo ti to, mě to čeká zítra…už ted začínám být nerozní.Tak se holky držte a já se pak ještě ozvu.
Dnes musím vyžehlit, setřít podlahy a taky mám vyhozené maso na sekanou, tak udělám plněnou, ale jak jsem psala, minule mi syrové maso nedělalo dobře, myslím mleté, tak uvidím..kdyžtak vrazím do huby lízátko, opatrujte se, to jsem se zase rozepsala papa teta Palona
Dobre rano ![]()
Palonko ty se teda umis zamestnat.to ja se setrim co to jde.jakmile dyl neco delam,treba vyluxuju byt,tak me zacne bolet brisko.takze to si vzdy pro jistotu na chvilku lehnu.a dnes mi bylo v noci tak spatne…ja mesicky a jeste krece v nohach
jake ze to papate magnesium.jdu s malou na kontrolu tak se stavim v lekarne.a pry se k tomu musi calcium?
jinac vsem preji hezky pohodovy den ![]()