červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
31.10.07 19:40

Ahoj Kacho!!
Vítám tě mezi těhulkami, teda my se tak krásné rozrůstáme a přeji ti i za holky, aby za 14 dní to srdíčko bylo „skyšet“ široko daleko!

Tvůj sice krátký příběh je velmi smutný, ale tentokrát to určitě vyjde a my to všechno společně zvládneme. Já sama jsem strašně ráda, že holky mám, protože tu opravdu řešíme věci důležité a vážné, ale taky se kolikrát zasmějeme!!

jinak holčinky dnes už budu končit, přeji vám dobrou noc, před chvílí jsem si dala další porci knedla-zela, to je hrůza, dnes jím celý den zelí a bříško mám jako baloooon.

Zítra pište, at mám odpoledne co číst, posílám pusinky papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.10.07 19:43

ahoj kacho.taky netrpelive cekam na srdicko tak vim jak se citim.i kdyz ja se obavam ze me posle na utz az ve 12 tydnu kdyz ho nema v ordinaci.
palonko udelala jsi mi chut na knedlo zelo ale bez masa :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
31.10.07 19:54

Holky moc dekuju za privitani a pranicka.
Kdyz jsem v unoru prochazela tim smutnym obdobim, moc mi pomahalo popovidat si s podobne nestastnyma nemaminkama a proto jsem strasne rada, ze ted kdyz prislo to „stastne“ obdobi, mam se zase s kym radovat a resit spis ty veselejsi starosti.
Muj doktor ma UTZ v ordinaci, takze me na nej bere (tedy loni bral) pokazde, coz jsem vzdycky uvitala.
Ted v pondeli srdicko jeste netlouklo, taky mi rikal, ze je to asi o tyden mladsi, nez to vypada podle posledni MS, ale to bylo i poprve. Trosku me vydesil, protoze tam mam pidi hematom, ale nespinim ani nekrvacim, takze se snad nic hrozneho nedeje.
Akorat mame doma trosku „curbes“, protoze doktor naridil setrit se, takze nejaky velky vytirani, luxovani a lezeni po nabytku proste neprovadim. A to nase hafusa lina, takze tu vsude poletuji chlupy, ale pro toho kulihraska se to proste vydrzet musi no ne?!
Holky vy mi delate hrozny chute, asi se pujdu taky najist…mnam…dobrou chut a nekterym i dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.10.07 20:05

kacha taky mam bordel protoze mi velky uklid nedela dobre :wink:
ja mela u minuleho tehotenstvi hematom v devatem tydnu a dopadlo to dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.11.07 05:37

Krásné ránko všem!
Za deset minut musím vyjít z domu. V noci jsem skoro nepsala ach jo.Mějte se tady hezky, budu na vás myslet a odpoledne se přihlásím.

Krásný den holky!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.11.07 08:04

ahoj holky

nejdriv vitam mezi nama Kachu a moc ji gratuluji a preji at toho 15.1.. uz vidi to vytouzene srdicko.JInak ja musim rict ze kdyz jsem potratila letos v cervnu tak mi taky na ten smutek moc pomahalo povidat si tady na emiminu s holkama.Kacho ja mela ted taky hematom ale do tydne zmizel.

A ted vam napisu co se stalo vcera vecer.
Udelala jsem ty bramboraky a kdyz uz jsme kazdy meli posledni,tak jsme si zapli zpravy na Nove.Mame v obyvaku latkovou sedacku hezky do elka.Tak ja jsem donesla ty bramboraky,sedla si tak abych videla na Libora a tv,Amy vyskocila vedle neho,cupla si,cuci na me a zacala curat.NA SEDACKU!!!!!!!!!!!Sem myslela ze ji zabiju.Okamzite jsem ji shodila dolu,ty jeji curanky jsme se snazili vsaknout do papiru,ja to pak cistila vsim moznym ale NIC nepomaha.Takze mi sedacka smrdi pocuranym..Holky jak to mam vycistit?Ja ted mam cich jako vlcak a nejsem schopna si tam ani sednout natoz tak lehnout :cry: :cry: :cry:

Palonko urcite vezmi manzu na ten screening…Tam krasne uvidite oba miminko..A jinak diky za tu sekanou-ja teda delavam spis karbenatky ale plnenou sekanou si urco udelam.A diky zes to poslala 4×-jinak bych to urcite prehlidla :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.11.07 08:23

Ahoj Tami , diky za privitani! Chudinka Amy, to mela takovou chut na ty bramboracky? Anebo nesmi na sedacku az se strachy pocurala?
S tim cichem te chapu, mam to naprosto stejne. Uz si pripadam jako psychopat :lol: vzdycky neco doma zavetrim, pak cucham jak pes az me to dovede ke zdroji! :? Nedavno me to takhle dovedlo az ke kosi na pradlo! :lol: :lol: :lol:
K te sedacce, ja bych to zkusila asi vyprat nejakou treba penou na koberce nebo samponovou vodu (tim asi nic nezkazis), ale nevim jaky presne potah mate… No my jsme z donuceni poridili kozenou kvuli chlupum a takovymhle pripadnym nehodam. Nejdriv jsem byla hrozne proti, ale uz jsem si zvykla a je pravda, ze co do prakticnosti s nicim se to neda srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.11.07 08:30

Ahoj holky, prosim o zařazení do Vašeho seznámku.
1.4.1985 - beran, Kroměříž, 7+4tt, 16.6.2008, svobodna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.11.07 08:39

Ještě prosím o dopsání PO 8.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.11.07 08:42

Ahoj zimomřivky.
Abyste věděly, tak jsem včera usínala s elektrickou dečkou pod nohama :lol: a bylo to žůžo. Kdyby mě tak netížil žaludek, tak mi nic nechybí.
Dnešní ráno máme tady u nás zahalené do mlhy, která by se dala krájet.

Vítám nové těhulky a přeji jim, ať se jim tu líbí.
Jen se děsím toho, jak budu stíhat všechno číst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.07 08:43

tami-jejda tohle zvykl obcas udelat nas kocour na kupu vypraneho pradla :roll: no vycistit bych to zkusila nejdriv nejakym pracim prostredkem a kartacem nebo necim specielne na koberce a mozna by pomohl i ocet,ten nejdriv vysaje pachy a pak sam vycuchne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
1.11.07 08:47

Dobré ráno holky!
Vítám Kachu mezi námi a držím palečky - určo to teď vyjde! :lol:

Včera jsem dělala ty bramboráky - moccc jsme si pochutnali. Taky jsem konečně vyžehlila prádlo. No prostě byla jsem nezvykle šikovná. Zvláštní je, že některý den na mě padá děsná únava a nejsem schopná dělat vůbec nic a některý den je pohoda a zvládnu skoro všechno.
Co se týče oblečení - nosím jen ty největší kalhoty, které jsem našla a budu za chvíli asi muset něco koupit. Přece jen do práce v teplákách nemůžu ( :( ) a musím vypadat trochu k světu. Ale vyloženě těhu oblečení se mi ještě nosit nechce - zvlášť když ve firmě to ví jen úzký okruh lidí.

Palonko - s tou sekanou jsi mi na:,–(ila brouka do hlavy - přemýšlím, že v sobotu bych ji mohla udělat. S bramorovou kaší by to mohla být mňamka :)

Taminko - náš pesan, když náhodou někde ublinkne nebo něco podobného, tak to čistím sprejem Vanish na koberce - a nikdy nám žádný zápach nezůstal - tak to třeba zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.11.07 09:55

Ahojky těhulky,
jsem vás teď dočetla a nic si nepamatuju..

V první řadě vítám mezi námi Kachu a blahopřeju jí a věřím, že bude vše v pořádku a ty se budeš brzo těšit z toho malinkého uzlíčku štěstí v náručí!

Tami.. s tou sedačkou.. já bych zkusila Vanish.. jinak nevím.. :?

Dneska musím dojet autobusem k doktorovi pro novej lístek na peníze a stavit se s tím v práci.. měl mě odvézt manža, ale je v práci.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.07 09:56

holky jak se dnes citite?me se strasne mota hlava. :roll: a udelal se mi opar na rtu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.11.07 09:58

Niki ahojky, mně je zas dneska blivno.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie