Poradna duly
Jana Čurdová
taminko , to je naaaaaaaaaaaadhera
uz aby bylo pondeli a ja sla taky na utz.. moc blahopreju k takhle krasne fazolce ![]()
Pido dekuji…jsem stastna jako bleska a tatinek samozdrejme taky!!!!
A neboj pondeli se taky dockas..Jo a ve stredu uz dostanu prukazku
![]()
Tami
to je krajna fotka! A ten malej clovicicek je proste nadhernej!
lenko S tím počítáním je to matoucí. Já byla na UTZ v 6+2tt podle MS a byla vidět jen černá dutinka. A to by normálně měla být vidět bílá kulička. K oplodnění totiž došlo o 19 dní později (OVU), takže je malé vlastně o 2,5 týdně mladší.
Neboj, bude to dobré.
tami krásná fotka. A prosimtě, co je ten kroužek nad mimi?
Tami… to je nááádhera!!! Krásnej mimísek!!! Už se těším, až vám taky budu moct ukázat fotečku!
Leni.. vítej mezi námi a vůbec se nestresuj.. uvidíš.. že bude všechno v pořádku!!!!
Jinak k těm aromalampám.. mám dojem, že jsem kdysi někde četla, že do třetího měsíce se žádná aromaterapie nedoporučuje!! Ale moc o tom nevím..
A změna.. manža přijede dřív z práce.. tak mě vezme k doktorovi a do práce autíkem.. Jsem ráda! ![]()
holky dekuji ze sdilite mou radost se mnou…
Stokvitku no ja nevim co je ten krouzek ale mozna bych rekla ze pupecni snura?Ale fakt si nejsem jista ale jak pujdu na krev ve stredu tak se zeptam.
Ja totiz byla tak nadsena z „zive gravidity“ jak rekl dr ze jsem na to zapomnela.
Taminko , nemyslis, ze by si tvoje „ziva gravidita“ zaslouzila nejaky krasny vlastni metrik?!
![]()
AHOJ HOLKY, V RYCHLOSTI Z PRÁCE, NEVYDRŽELA JSEM TO! TAMIII GRATULUJUUUUUUUU TO JE NÁDHERA!JÁ SE TOHO SVÉHO 22.11. SNAD NEDOČKÁM!!!
ZDRAVÍM NOVOU TĚHULKU, NESTÍHÁM, TAK SE NEZLOBTE, PÍSNU Z DOMU PAPA A MÁM VELKOU RADOST A SLZU V OKU ![]()
uz ho ma ale ja jsem to nechtela zakriknout…Minule jsem ho pak musela mazat a to jsem tentokrat nechtela ![]()
No a ja to mam presne obracene! Predtim jsem byla hrozne opatrna, vsech vysledku jsem se bala a jak to dopadlo!
![]()
Takze tentokrat hodlam toho kulihraska totalne predavkovat optimismem, aby ho ani ve snu nenapadlo nejak zlobit! ![]()
teda tak ted jsem zmatena…v minulem prispevku metrik nemas proto jsem se zeptala kde ho mas a ted uz tam zase je..Me asi hrabe..
Jinak ja chtela cekat az do 12-13tt a pak si teprve ten metrik udelat..Ale kazda z vas uz ho ma a ja doufam ze nam to vsem tentokrat vyjde!!!!
A asi kazda z nas si tady zazila ty negativni vysledky takze tentokrat se to proste musi obratit.