Poradna duly
Jana Čurdová
Pida víš já jsem dost hubená, měla jsem 51kg, takže místečko si teda dělá pořádně:D už nosím o číslo větší kalhoty a navážili mi 57,5, ale to jsem nepřibrala tolik naráz, ale nějak postupně během půl roku co jsem papala vitamínky:)
Kubi no máme problémy, už jsem to psala jinde, je to na dlohý povídání:( zůstala jsem sama a budu bydlet u rodičů. Protože on nás nechce a já se mimi nevzdám kvůli němu. A není tam ani šance že by se situace zlepšila.
Dost negativismu, ted se musím soustředit na nás.. Holky letím na oběd, uvidíme se v úterý, to už si budu lebedit na neschopence:) paaa a pozdravujte bříška!
to KUBA: já jsem měla jen malinkatý opar, tak jsem ležela, jinak hledám právě inspiraci, co mám dělat atd.
Holky mám v tom zmatek. Kdy by mělo být vidět tlouct srdíčko? Od poslední ms a od ovu? Nemůžu se toho dohrabkat…
Holky, prosím dáte, mě taky do seznámku?
Míša10, svobodná, 1 miminko, 25 let, okolí Březnice/ TP 23.6.2008, další KO 19. 11.
Děkuju moc
Míša
Leni asi 7 tydnu od prvniho dne posledni ms..
Celti tak si uzij vikend a pa v utery..
Miso ahoj a vitej mezi nama tehulko.
JInak holky ten nas gauc i po nastrikani Vanishem stale smrdi a ja jsem z toho na umor.Libor teda prej nic neciti no ale ja mam nos jak vlcak takze citim vsechno.
Jak pisete o briskach-ja uz trosku vypoukle brisko mam ale nepribrala jsem jeste nic a to vazim 50kg.
Holky tabulku jsem upravila na strane 72 a v pondeli otisknu znovu,ju?
Ahojky kočky,
teda.. vás dočíst..
![]()
Nancy.. je mi moc líto.. a myslím na tebe, čím teď procházíš.. ale musíš se snažit myslet pozitivně.. kvůli tomu malému.. Aby se mu u tebe dobře dařilo!!!!
Celtico, mrzí mě, že jsi měla s partnerem takové trápení.. Ale pokud na to měl takový názor.. tak je zřejmě lepší, že jste se rozešli.. Tohle není pořádný chlap.. s takovými názory!! Těš se teď z rostoucího bříška!!! A neboj se, mimísek bude určitě v pořádku!!
Kacho.. kup si na rýmu vincentku, tu můžeš určitě!!!
Palonko, doufám, že už tě ta mrcha hnusná migrenózní přestane trápit!!
Kubo, koukej se pořádně vyležet.. věřím, že homeo zaberou!!
Vítám mezi námi novou těhulku.. Teda, ralelo, čtvrté miminko.. moc tě obdivuju.. jak to zvládáš se třemi divoškami?
Jinak mně dnes opět není moc dobře od žaludku.. Za chvíli jdu k našim na kuřátko.. snad to zvládnu.. a mám připravený těsto na vdolky, doufám, že vykyne.. ![]()
Jinak já vážím pořád stejně .. mám 55 kg..
Ahoj holčinky, dlouho jsem se neozvala, měla jsem toho tolik v práci, že jsem byla ráda, že jsem večer padla a usnula. Takže jsem si poručila až do devátého neschopenku, teď jsem se až do jedenácti vyspávala, byla jsem úplně hotová a konečně mám chvilinku vám napsat ![]()
Jinak u mě vše při starém, stále mívám ty šílené křeče a zdá se mi, že jsou čím dám tím horší. Dva gynekologové mi ovšem tvrdí, že to nic není, i když jednou byla křeč tak silná, že jsem bolestí ztratila vědomí. Až mi vyprší teď toho devátého nemocenská, tak si hodlám říct o rizikové, protože v práci bych se umořila. Případně podám prostě výpověď, protože je to fakt děs. Nemám vůbec čas myslet na to maličké, jsem pořád unavená a dost mě to trápí. Jinak už naštěstí nemám ty ublížené nálady, kdy se mi zdálo, že celý svět je proti mně, tak aspoň něco dobrého
Maličké se prý má dobře, sice jsem zhubla šest kilo, ale u mě to nevadí, pořád ještě mám 67, což je až moc (nikdy jsem nebyla hubená).
Jinak koukám, že se tu pěkně činíte, to je dobře
Sice to nestihnu všechno dočíst, ale snad budu teď stíhat číst nové. Všem vám držím palečky a novým co se k nám přidávají mooooc gratuluju ![]()
Sheelle fajn ze ses ozvala..Ja mam taky PN a kdyz jsem se ptala dr a sestricky na jak dlouho to mam tak oba rekli na jak dlouho chci-treba az do konce.
Pokud se necitis dobre tak te nikdo snad nemuze nutit chodit do prace,ne?
Ráda tě zase vidím Taminko ![]()
A mně teda do práce chodit nutí všichni. I teď když jsem doma na nemocenské, musím normálně dělat všechnu svou práci z domu ![]()
Ahoj holky, tak vás číst to se nedá!Budu si to muset přečíst všechno v klidu.
Tami a Eviško, už mě to přešlo, tak doufám, že zase nepřijde.Fakt nevím, co dnes je, ale mám přicho jak balon!!
Vítám naši novou raritu se 4. mimi v bříšku!Asi tě přejmenujeme na Raritu ![]()
Sheelle ja taky delam praci doma ale kdyz se mi nechce tak to proste nedelam.
Palonecko tak to jsem rada ty uplakanku..
Jinak ja taky obcas bulim kvuli nicemu. ![]()
Dobré poledne červnovky,
pardon že vám sem lezu, ale chtěla bych pogratulovat Tamince , Sheele , Celtice a Lencedavi k mimískům v bříšku! ![]()
Teda samozřejmě gratulace patří vám všem! Hezky si to užijte!
Zdeenja ze snažilek a ledna 2008
práce se musím přiznat, že mé pracovní nasazení klesá. Ale Sheelle, taky to znám. Ikdyž jsem byla těch pár dní doma, tak jsem řešila všechny úkoly. Ale kdybych to šéfovi řekla, tak věřím, že by mi polevil. No, dokud to půjde, tak neřeknu a budu makat.
cvičení včera večer mi kupodivu nebylo moc špatně, tak jsem se vydala na power jogu. A bylo to docela dobré. Takže, dokud to bude, nebo Dr. nedoporučí jinak, bych pokračovala. Do Vánoc, od Nového roku se přihlásím na gravijogu.
váha Koupila jsem si novou váhu. Ale stejně, když se pak zvážím někde jinde, tak mi to hapruje o několik kil - většinou nahoru
Ale říkám si, že když se budu vážit doma pořád na té samé, tak budu aspoň vidět přírůstek. Zatím mám tedy kvůli těm nevolnostem úbytek. Ale to taky není od věci ![]()
A neuděláme si separé tabulku s váhou a obvodem bříška? Ale to taky asi počká až na leden, že? jak říkal můj Dr. zatím není důvod přibývat.