Poradna duly
Jana Čurdová
Palonko já měla migrény u druhého těhu. Neboj mimču by to ublížit nebylo. U mě to způsoboval nízký tlak a já v té době vůbec nepila kafe, tak mi ho GynDr doporučil a celkem to zabralo. Ale taky to může způsobit vysoký tlak. Jinak máš skvělého manžu
že se tak stará…
Odpočívej, zdřímni si a bude líp uvidíš.
Já uklidila barák, ještě musím vytřít a nějak se mi do toho nechce. Měl se dnes stavit brácha co žije na slovensku, ale vzhledem tomu že já a mé dvě dcery máme angínu tak nepřijede, což mě velice mrzí a taky jsem to obrečela. Ale nedá se nic dělat a chápu ho, já bych k nim taky nejela…
Děkuji Ralelo!Já nepiju kafe nikdy a myslím, že můžu mít nižší tlak. V každém případě jsem volala do nemocnice, moje gyndr nemá sice směnu, ale mám si zavolat za hodinu, že se s ní zkusí spojit, tak uvidím, možná tam zajedem.
Tomu bráchovi se nediv, je všude plno nemocí, ale asi se často nevidíte. Chápu, že ti to přišlo líto a ted jsme extra citlivé, tak občas něco oplačeme,že?
U nás je pěkně škaredě, tma, fakt hnus.
Manžela mám hodného, to já vím!
ahoj ahoj.jen vas pozdravim vubec dnes nemam psaci naladu.byli jsme v obchodaku.o pul sedme jsem se vzbudila hlady a uz jsem nemohla usnout tak jsem dnes celkem presla.dala jsem malou spat tak si s muzickem lehnem k televizi.jinac delam pokroky…objevila jsem po trech tydnech konecne vec na kterou mam opravdu chut…syrove korbaciky
tak mam radost,protoze uz jsem byla fakt zoufala z toho meho nechutenstvi ke vsemu.
tak vasim migrenam vzkazuji at si daji odchod a preji vsem krasny vikend ![]()
Ahoj Palonko,
u někoho se v těhotenství skutečně můžou projevovat silné bolesti halvy a pokud máš sklony k migrénám, není to nic neobvyklého, jen hezky odpočívej a hodně pij a pokud nejsi zvyjklá na kafe, možná bys ho opravdu s mlékem mohla vyzkoušet…
Ale jinak pokud si to chceš skonzultovat s Dr, tak to jen vřele doporučuji!!!
Krásný víkend!
![]()
PS: Ralelo, všimla jsem si správně, že holky jsou všechny v březnu? To je dobrý, tose vám povedlo!!!
A na Utz si necháš říct co to bude, nebo se necháte překvapit?
Ahoj Onko!
Děkuji za podporu. Do nemocnice zavolám kolem druhé hod.
Na migrény trpím od 13 let, poslední rok a půl jsem žádnou neměla a ted se asi hormony bouří, tak se to vyrazilo takto.Když jsem brala antik. tak to bylo taky horší, pak jsem ji vy:,–(ila a měla jsem téměř pokoj. Vím musíme všechny odpočívat. Opatrujte se holčinky
Onko jo jo holky jsou březnové Sa je 21. Kl 10. a Ga 23(měla být 11 ale nějak se ji nechtělo na svět). U nás teď ještě nikdo neví že jsem těhu a můj brácha nedávno prohlásíl že těhu nebudu, že už by to bylo vidět, protože já prý rodím jedině v březnu
Tak jsme se s manžou na sebe jen po očku koukli a v duchu se tomu zasmáli…
Jo a já s manžou jsme oba srpnoví…
Palonko je dobré to probrat s Dr ona ti poradí, a jestli na ty migrény trpíš od dětství… No to ti vůbec nezávidím. Přeji ať tě to brzo přejde
![]()
tak vas taky chci pozdravit o vikendu..
palonko ja s migrenama vubec nemam zkusenosti, ale pevne verim, ze to mimi uskodit nemuze.. urcite bude vse v poradku
dej pak vedet co ti dr rekla, budu na tebe myslet.. jinak se shodneme s uzasnymi manzely, ten muj je taky zlaticko ![]()
ralelo preju tobe a tvym dcerkam rychle uzdraveni a musim rict, ze jsi uzasna jak to vsechno zvladas
jinak ti moc preju chlapecka ![]()
nikiki preju dobrou chut ke korbacikum, je fajn najit neco, co ti chutna ![]()
stokvitku taky si myslim, ze jsou vsechny holky strasne hubeny.. ja byla jeste nedavno taky, pak se to trochu zvrtlo a ted me vaha desi
doktorce nastesti staci hlasit prirustky vahy ![]()
ja jinak dnes nic moc
rano jsem se vzbudila v pet a vubec nemohla usnout, tak jsem se od sesti divala v televizi na kreslene pohadky
muj milovany manzilek pak udelal k snidani vyborne palacinky a jeli jsme po nakupech.. po prijezdu domu jsem ale zjistila, ze mam slabe spineni, tak me to dost vydesilo
zrovna vcera jsem dobrala posledni ascorutin a cca na toto obdobi by mi pripadala menstruace, tak doufam, ze to bude ok.. ted jsem zalezla pod dekou a manzilek poklizi a vari.. proste zlaticko
kdyby se to zhorsilo, tak mozna pojedu do nemocnice, ale doufam, ze to bude ok a v pondeli jsem objednana na kontrolu, tak to vydrzim.. snad se nezvetsil ten hematom a nic se nedeje ![]()
no nic, uzivejte si vikendu a kdyby neco, dam vedet.. pa
Ahoj Pido,
věřím, že bude vše v pořádku, když budeš odpočívat, tak to bude dobré!Držím palce.
Jinak holky píšu jak jsme dopadli my.
Tak jsme nakonec vyrazili do nemocnice, po cestě koupili sestře - ted už vím, že je to i porodní bába-čokoládu. _Změřila mi tlak a ten prý mám naprosto v pořádku no a pichla mi algifenovou injekci a taky mě vybavila paralenem a paralenovýma čípkama.Chvíli jsem tam poseděla i s manželem a pobavili jsme se, taky jsme se zasmáli. říkala, že na mimi to nemá vliv, jen já že se budu trápit, ale to mi nevadí. Už jsme si ze srandy říkali - Tak sraz v červnu. Odjeli jsme s dobrou náladou a než jsme během pěti minut přijeli do nemocnice, tak jsem migrenu dostala znovu..Tak jsem paní volala a ta mi říkala, že se to může stát, ale že jak mi dala tu injekci, mělo by se mi už ulevit a jestli to taky nemám od krční páteře. Ještě mi poradila dát si na krk plínku, prostě živočišné teplo, žádné nahřívání a tmu, čajik a klid. Takže si půjdu opět lehnout. Doufám, že se máte lip jak já. Ale hlavní je, že je mimi v pořádku a to, že se huntuju to není vůbec důležité
Přeji vám dobrou a klidnou noc.papa
Ahoj holky,zdravím o víkendu.
Polanko já taky občas trpím na migrény ale mám to spíš od Krční páteře.Nedavno jsem jí měla ob den dvakrát
Fuj
Koupila jsem si nejaké kapičky,na potírání čela.Jsou takový chladivý a malýmu neublížeji.Jinak zkus nějakou masáž.Mě to pomahá.
Ralelo můj manžel je v březnu,a vždycky chtěl březňáčka
Nakonec jsme rádi,že se to vůbec povedlo.Kdyby jsem tě znala dřív,tak by jsem si k tobě došla pro radu,jak se to dělá,aby to vyšlo na březen ![]()
Píďo toho krvácení se taky hrozně bojim.Už je to lepší? Myslím na tebe,dej vědět ![]()
Evuíku my se známe z podziních snažilek,že jo? Moc mě to mrzí,jak to dopadlo.Ale všechno bude zase O.K. a 1/2rok uteče jak voda!Mám 2 kamarádky,kreté potratily a taky se děsily toho čekání.No a tak ti to uteklo,že jedna už se snaží a druhá začne příští měsíc
Držím ti moc pěstičky ![]()
Jenifer já jsem taky pěkně nachcípaná.Od pátku beru homeop. a teď se mě drží pěkně rýma.Ale na to jsou prý taky homeopat.tak se zítra musím vydat do lekárny ![]()
Ještě jsem se vás chtěla zeptat,jestli je tu mezi vámi někdo,kdo ještě neslyšel srdíčko (jako já) ![]()
Tak se mějte krásně,krásný zbytek víkendu ![]()
Ahoj holky,
preji hezke nedelni rano a poslusne hlasim, ze svatbu jsem prezila, ostudu jsem nedela, saty jsem neveste nepoprskala a ze to vlastne bylo moc hezky.
A jupiii - kapicky od manzela zabraly, takze uz skoro nesmrkam.
Ahoj Kubo , promin, ze jsem nereagovala na ty homeo driv, ale nejak jsem nestihala. Ja jsem brala Paragrippe a Homeovox (na krk), musim rict, ze pomohly. Na rymu je Coryzalia, ale ta mi nezabrala, takze jsem na:,–(ila nezavadny kapicky Pinosol a za dva dny jsem mela pokoj. Takze vrele doporucuji!
Srdicko jsem taky jeste neslysela, bylo brzy, na kontrolu jdu 15. listopadu, verim, ze bude tlouct jako zvon!
Palonko , ty tvoje migreny, to je des, urcite to nenech jentak a nech si prohlednout tu krcni pater! Moc drzim palce, aby te ty mrchy nechaly na pokoji!
ahoj holky
jen jsem sem nakoukla a vidim jak jste se vcera rozjely..
Palonecko to me moc mrzi ty tvoje migreny ale vidim ze tva navsteva spitalu dopadla dobre..
Pido uz je vsechno v poradku??????????????
Kacho tak to je fajn ze jsi svatbu zvladla v pohode a nikoho-hlavne nevestu-nepokychala.
No ja se jeste dneska vzpamatovavam z patecniho rozcileni!U nas na patre jsou tri byty a moje sousedka si proste na chodbe udelala odpadkovy kos.Cokoliv sni tak je to hned za dverma,je to tam i 2-3dny,smrdi to tam-no humus.Vedle dveri ma zidli na kterou to vsechno dava a bohuzel tu zidli neustale strka pred me dvere.Takze ja vylezu z bytu a malem vletim do jejich odpadku.Uz jsem to snasela dele nez dva roky a rekla jsem si dost.tak jsem tu zidli dala na druhou stranu jejich dveri a ke svych jsem si dala krabibi od vetraku jako na vyhoz.No ne ze krabici dala primo pred me dvere s listkem „potrebuji vyhodit“..no v tu chvili mi totalne hnula zluci protoze v lete tam mela na chodbe konferencni stolek ktery jsem musela prelizat abych se dostala ze dveri a byl tam tri tydny.Tak jsem si tu krabici prehodila a s zidli jsem bouchla a zavolala ze to nepotrebuje byhodit.A to jsem ji o tom rikala den predem a jeste pak v patek dopoledne na ni zvonila ale neotvirala i kdyz jsem vedela ze je doma.Ta vyletela ze dveri,ten jeji kriminalnik taky a zacala tam hystercit,kopat do te krabice,nadavat a rvat jak tam ta zidel byla jeste predtim nez jsem se tam nastehovala,malem skopala i Amicku ktera se tam krcila na chodbe-no hruza.Ja rozklepana volala Liborovi na fotbal at prijede,tak jsme to poresili a ja zavolala domovnimu duvernikovi(ktery je muj kamarad) at to vyresi on.Ten mi rekl at tu zidli normalne vyhodima ja na to at to radeji udela on.Takze zitra se to vyresi.JInak ta souseda snad ceka za dverma az odejdem aby mi mohla tu mou krabici dat pred dvere a zidli zase posunout.No tak jsem se tak bala o tu moji fazolku holky.
Normalne jsem i brecela jak me pak bylo lito ze jsem se tak rozcilila a mohla uskodit miminku.
Tak vidim ze jsem napsala uplny roman..tak se omlouvam ale musela jsem to dostat ven.
Taminko no ta sousedka to je síla. To ti nezávidím. My naštěstí bydlíme v domku a rozčiluje mě občas akorád tchýně která bydlí pod námi. Ale naštěstí jen občas… No přeji pevné nervy, nemáš to vůbec jednoduché.
Taky ti děkuji za přidání do seznámku!!
Kubo patříme k těm šťastným ke kterým přicházejí miminka snadno. Jedinou Sandru jsme neplánovali, ta přišla hodně brzo (měli jsme s manžou 18 ), no a pak jsme 2× zatoužili po dalším miminku vždy v červnu a vždy se povedlo na poprvé. Teď jsme zatoužili v srpnu, ale to se hned nezadařilo. Chtěla jsem se snažit co nejblíž k ovulaci(měřila jsem si BT) až jsem ovulaci poprvé prošvihla.
Pido držím palečky ať je vše v pořádku!!! ![]()
Palonko doufám že ti je dnes líp ![]()
Ahojte holky,
chci vás jen pozdravit.
Kacho, děkuji za rady, snad už to bude dobré
Tami, ty máš teda sousedku, je asi vyšinutá ne? Někteří lidi fakt dokážou hnout žlučí. Věřím, že se to zítra vyřeší! Vím, musíme se v těch rozčileních ovládat, ale občas je to velmi těžké. Já jsem hysterčila, když sem měla jednu migrénu za druhou.
Včera mě to teda chytlo po nemocnici zase, ale nakonec jsem to nějak zaspala, spala jsem tak 12hod. Ráno mi bylo nějak divně, posnídala jsem dva rohlíky s máslem a marmeládou no a během deseti minut to šlo ze mě vrchem ven,takže dnešní ranní nevolnost byla drsná. Pak jsem šla na wc a lekla jsem se, protože jsem špinila, tak ted ležím a počkám, co bude dál. Holky to jsou nervy, si nedovedu přeestavit, že budu zítra fungovat v práci. Ta injekce mi určitě pomohla, tak uvidím, co bude dál.
Dnes jsme byli pozvaní ke tchánům na svíčkovou, kterou miluju, tak tam jel jen Míša a za chvili přijede a přiveze mi ji. Ted jsem sama doma.
Holky jak to vypadá s vaším trápením? Je to lepší? Napište!!