Poradna duly
Jana Čurdová
Leni , urcite to nic neni, ale jestli byla jasna krev, tak to chce urcite zkontrolovat.. necekej a doktorovi zavolej, uvidis, ze ti rekne at prijdes.. drzim palce..
Jen , ty nevolnosti jsou zpusobeny hormony, je to pry vysoke mnozstvi tehotenskeho hormonu, coz je na druhou stranu dobre a symbolizuje to prosperujici tehotenstvi.. me dnes gyndr predepsala nejake cipky, ktere pry zabiraji na nevolnosti.. budu je uzivat jen v hodne aktivnich dnech nebo pred nejakou cestou.. zbytek pretrpim, uz to k tomu patri.. ![]()
ralelo moje mamca je z dvojcat a vsichni mi predvidali taky dvojcatka, ale ted jsem rada, ze je drobecek jen jeden
i tak to bude urcite zahul
a treba prijdou jeste pri druhym tehu nebo moji sestre ![]()
Zdravím vás holčiny.
To jsou ale osudy. Život je opravdu boj.
Leni, pokud jsi krvácela, určitě zavolej doktorovi nebo rovno k němu jeď. Mám s tím už mnoho zkušeností a tak není na co čekat. Je potřeba na:,–(it léky a udělat kontrolu. Může to být i tím, že by jsi teď měla mít menstruaci. Já krvácela dva týdny zpátky a od té doby stále špiním bez zjevného důvodu. Je to náročné na psychiku, ale musíme to zvládnout. Mám rizikové a jsem doma v klidu. Nemám nic dělat, jen odpočívat. A jde mi to skvěle. Jsem tak unavená, že stejně nejsem schopna něco dělat a hlavně se bojím, abych tím neublížila kaštánkovi. Takže budu raději v klidu než si později něco vyčítat. A vůbec se nenudím. Jen bych spala… Držím moc palečky a zvládněte to.
Na tvojí otázku, kdy by mělo být vidět srdíčko, tak podle poslední MS od šestého týdne nebo čtyři týdny od ovulace.
Takže já tu jsem mezi modelkama? Samé pěkné míry a váhy.
Pido, moc gratuluji ke kontrole. Je to fajn, že je vše v pořádku. Člověk se stále strachuje a ty naše miminka tak úžasně bojují. Snad ti čípky proti nevolnostem pomohou a bude ti lépe. Kolegyně je také brala pro neustálé zvracení a teď má krásnou čtyřměsíční holčičku.
Stokvěte, skvělé zprávičky. Úplně to s tebou prožívám. Já minulý týden viděla na UZ kopající nožičku a pokaždé, když jsem si na to vzpomněla, tak jsem se usmívala. Hlavně před spaním. A také jsem viděla žloutkový váček. A jaký byl víkend u manželových rodičů? Utajili jste tvé těhotenství nebo už to rodiče vědí?
Palonko - to je mi tě fakt líto. Ale je fajn, že už víš, čím to je a začne se s tím něco dělat. A neschopenkou taky nic nezkazíš. Nicméně - přístup tvých kolegů je podivný. Já když jsem svým kolegyním oznámila tu zprávu, tak se mi všechny vrhly kolem krku a moc mi gratulovaly. Je to jen o lidech…
Niki - moje neteřinka (2r) má taky šelest. Ségra s ní byla u dětského kardiologa. Zatím s tím nic nebudou dělat, ale musí se to sledovat. Navíc my máme v rodině vrozenou srdeční vadu (na kterou moje maminka i umřela) a tak je potřeba dvojnásobnou opatrnost.
Taminko - depky jsou potvory. Zvláště na podzim. Udělej si něčím radost a zkus s ní zabojovat. ![]()
No - já zase běžím něco popracovat a musím zvládnout ještě jedno jednání. Navečer procházka s naším hafanem a pak už si doma odpočinu (doufám) ![]()
Luckacku - ty ses musela přehlídnout !!
Já mám do modelky asi tak daleko jako z Prahy na Jižní pól
![]()
Tak holky, po čtvrté hodině máme přijet ke gyndr.V té prodnici mi dali paralenové čípky a čípky Torecan proti zvracení , ale zatím jsem si nedala žádné. Taky mi na to špinění v porodnici poradili Ascorutin. Když jsem ted mluvila s dr. tak říkala, že pokud už nešpiním, tak si nemám nic dávat, protě nevím co to včera vlastně bylo.A abych byla klidná, tak mi udělá ultrazvuk.Tak se mnou manžel půjde, tak si taky maloška omrkne. doufám, že bude všechno v pořádku, jsou to nervy, to je děs!
Ralelo, to by teda byla sranda, kdyby jste měli dvojčátka!My taky máme předpovězené dvojčata, ale zatím to protentokrát nevypadá na dvě.
Leni, tak co, volala jsi té doktorce? \určitě napiš!!
Celtico, tak jak jsi na tom se stěhováním. Přeji, ať to je rychlé a nenáročné a ať jsi brzy u rodičů v klidu a v pohodě. Budeš asi celé těhu na neschopence, tak si pěkně odpočineš a pěkně si všechno zařídíš. A to tvoje bříško na fotce je opravdu těhotenské
.
Evviku, jsem ráda, že dáváš o sobě vědět. Teď budete chvíli pobíhat po doktorech a to zabere hodně času. Ani se nenadějete a budete moci se snažit o mimi. Hodně síly a optimismu.
Jenifer, operace někoho blízkého je vždy nápor na psychiku, ale vše dopadne dobře. Táta to zvládne a bude v pořádku. Uvidíš. A jak psala Pida, tak nevolnosti jsou způsobené těhu hormony. Jak jejich hladina stoupá, tak se objevují nevolnosti a zvracení. A samozřejmě vyjímky potvrzují pravidlo
.
Palonko to by teda byla fakt sranda, k těm mojím třem princeznám…
Ahoj holky, nenápadně se přidávám, poslední MS byla 6.9., předtím 46dní cyklus. 9.10. byl vidět gestační váček na UTZ, radši nechci nic zakřiknout, na další kontrolu se objednávám tento týden,tak držte palečky, dám vědět.
Zelenoočka
Luci.. houby modelky.. jsem totiž zapomněla napsat že na těch mých 55 kg měřím jen 161.. takže to takovej zázrak není.. ![]()
Palonko.. tobě moc držím pěstičky a dej vědět, co mimísek na ultrazvuku..
Holky dělali některé z vás už ultrazvuk přes břicho nebo jen ten vnitřní??
Zelenoočko.. moc držím pěstiičky na kontrolu! Určitě bude vše ok.. ![]()
ja chci byt taky modelka
…159/49(tech 49 to teda bylo asi tak pred mesicem ale myslim ze se to jeste moc nezmenilo.musim si koupit vahu) ![]()
Moni , alespoň někdo krev a mlíko.
Palonko , úplně chápu jak se cítíš. Já jsem tak ráda, že mi neuroložka doporučila léky i těhotenství, protože ty migrény jsou nesnesitelné. Vůbec se neboj o mimi. Ono to zvládne. Jsou to naši bojovníčci a jen tak se něčeho nezaleknou. A to špinění se snad už nebude opakovat. A přidávám se k tobě i se zablokovanou páteří. V srpnu jsem si zablokovala krční páteř tak, že jsem se nehnula a musela na opichy, které mimochodem šíleně bolely. A nejhorší bylo, že mi nezabraly. Dostala jsem límec a léky a čekala, až to povolí. A od té doby mám stále problémy. A na rehabilitaci mi docent řekl, že mám zablokovanou celou páteř a vytahané páteřní svaly. Takže mám velký sklon k zablokování, proto bych měla neustále cvičit a posilovat. Jenže teď to není možné, takže si to občas užívám, ale límec a teplo pomáhá. Nemáme to lehké, ale zvládneme to. Myslím na tebe a to těhotenství si nakonec pěkně užijeme, jo???
Zelenoočko , vítám tě v červňátkách. A kdy ti máme držet palečky? kdypak máš kontrolu?
Evi , začínala jsem se bát, že tu jsou jen modelky. Nakonec tu jste i vy holky normálních velikostí a vah. Hned se cítím lépe.
Jinak Uz mám zatím jen vnitřní, ale u tebe by už mohli dělat vnější. Asi také záleží na doktorovi a jeho UZ citlivosti.