Poradna duly
Jana Čurdová
Aurinko, nesmíme takhle myslet!!! Neboj se, všechno bude v pořádku, ty dva týdny jsou dlouhá doba, já vím, já měla čekat ještě tři týdny, ty intervaly mezi kontrolama jsou hrozně dlouhé. Těště se na mimíska a snaž se být hlavně v klidu a manžela jen nech, ať tě opatruje! Uvidíš, bude dobře. Tak dnes jsem nezvracela, tak jdu zase něco pohodit za žebřík. A taky do toho žehlení bych se měla pustit. Tak tady už sněží dost hustě nééééé kde je lééétoooo
Ahojky berunky,
já se ráno probudila a bílo.. no hnus a pořád chumelí.. Jj, to jsou ty nevýhody, když bydlíte v podkrkonoší..
Palonko .. náááádhernej mimísek..
A jak se manža tvářil u utz.. Nebyl nervózní z toho, že se utz dělá vnitřní a ne ten přes břicho?
Ahoj holky,
Tak ja musim rict, ze u nas teda po snehu ani pamatky, je teda zatazeno, ale na snih to zatim nevypada, coz je dobre, byl by z toho urcite hned brecka. ![]()
Uplne Vas holky chapu, ze se bojite o mimi, ja mam taky nekdy takove pitome nalady, kdy si rikam, jestli je vsechno v poradku, nastesti to celkem rychle prejde. Tak dnes to vypada, ze snad zvracet nebudu, zaludek mam sice jako na vode, ale zda se mi, ze se to uklidnuje. K obedu jsem si pripravila rybi pomazanku, tak ji snad i snim. K veceri si chceme dat palacinky Dan dela uplne skvele, tak snad mi bude dobre. ![]()
Jinak moc gratuluji Palonce ke kontrole, uplne souhlasim, ze to obdobi mezi kontrolama se silene vlece, ja jeste 14 dnu, to se tak taaaaaahne.
k te zaklonene deloze, ja ji mam taky, ale prijde mi, ze brisko, teda spis mini-brisko uz mam, tak se treba deloha uz zacala predklanet. Je pravda, ze spim za:,–(ne na brise, tak se to treba srovnalo tim. No uvidim,co mi rekne Dr. na kontrole. ![]()
Ahoj Aurinko ,to jsem ráda,že nejsem sama,kdo se takle strachuje.Taky je to asi tím,že mám teď v okolí 2 kamarádky,co přišly v 7 týdnu o mimi a já si to nějak moc beru.Taky na mě padla nějaká depka,že jsem ještě neviděla to srdíčko a že až tam v pondělí půjdeme s Honzou,takže ho ani neuvidíme.Nějak na to menůžu přestat myslet.Taky jsem zjistila že jsem tu asi nejmíň těhotná,že jo ![]()
jj kubo jsi nejmin tehotna ale jsem v tesnem zavesu ![]()
taky jsem cekala dva tydny na kontrolu,nastesti ctvrtek uz se blizi ![]()
normalne mam z toho snehu vanocni naladu,asi zacnu delat predvanocni uklid ![]()
Nikiki, ty jsi blázen! Vánoční úklid. Tady teda sype dost, ale hned to taje a kupodivu není ani břečka!
Eviško, myslím, že nervozní nebyl, aspon to nedával najevo a věděl, že se utz dělá vnitřně, Však jsme si z toho dělali kolikrát srandu, že mi tam dr. strčila pendrek a ukazovala mi to a tamto a já hleděla jak vyoraná myš - promin Niki
snad jsem se nedotkla tvým myšátek ![]()
Jak je tobě Eviško? Už ti nebývá špatně? Kdy jdeš na kontrolu? Holky, jak to máte vůbec s neschopenkama? Já včera na sestru čučela, že to mám až do konce těhu, to jsem ani nechtěla!!V práci jsem nahlásila, že jdu na kontrolu koncem měsíce, ale to, že mám neschpenku až do konce samo neví
Palonko, já to zkusím manžovi navrhnout, že bych se na někdy objednala na odpol. aby mohl se mnou.. ![]()
Špatně mi bývá.. ale už je to mnohem lepší než dřív.. Nejhorší je to dopoledne.. pak už to jde.. občas večer.. ale oproti dřív už je to nádhera!
Na kontrolu jdu 12. 11.. takže příští pondělí. Moc se těším.. musím si vyškemrat fotečku!
S neschopenkou nevím.. Uvidíme.. na jednu stranu je fajn být doma.. ale nedovedu si představit, že budu doma až do jara.. ![]()
Takhle to u nás dnes vypadá: 
A tohle je můj dnešní pupík po snídani..

Eviško, tak u vás je jako v pohádce! A copak se ti to tam rýsuje? Tak nějak se mi bříško zvedá taky, ale ty jsi opravdu drobůšek!Dožehlila jsem a jsem hotová
Teda Eviško, to je krása. Oboje
Vždyť to pořád říkám, že jste tu samé modelky a teď navíc modelky s krásnýma fazolkama v bříšku
A ta fotka zasněžené vesničky. Skoro jsem si poplakala. Pocházím taky z malé krásné vesničky na Vysočině, ale přistěhovala jsem se za přítelem do Prahy a pořád si tu nemůžu zvyknout. U nás je krásně, za domem les, v zimě ráno o víkendu honem se psem do lesa, tak na hodinku, vrátit se domů, dát si horký čaj a sedět s knížkou a čajem pěkně v teple a dívat se jak za oknem padá sníh. A tady? Tady rozměklá břečka, spěchající lidi, přeplněné hypermarkety. Ach jo, tohle není pro mě
Jenže když jedu domů, tak maximálně tak na víkend jednou za pár měsíců a to si člověk nic moc neužije, je to hned pryč. Jenže přítel by z Prahy nešel, nemluvě o tom kde by asi tak sehnal u nás práci, stejně jako já. Takže musím zatnout zuby a užívat si jednou za čas ten víkend. Ale mooooc závidím všem co bydlí na vesnici. Sice je pravda, že to má i řadu nevýhod, ale pro mě budou vždy ty výhody převažovat.
Holky a to ráno je ten pupík menší.. večer mi připadá, jako bych snědla celej meloun.. ![]()
Sheelle.. naše město má asi 6 tis. obyv. .. klíďo bych trošku větší město brala.. ale do Prahy bych asi taky nechtěla.. ![]()
ahoj tehulky
teda palonko moooooooooc velka gratulace a mimi je nadherne.
S tou nemocenskou-ja ji mam taky az do konce a zalezi jen na me zda ji budu chtit ukoncit nebo ne.Ty to mas fajn ze si v klidu zajdes na rehabky.JInak vychazky mam taky celej den krome 12-13.
Evisko teda to je jako v pohadce..
Kubo teda ten metrik je fakt dobrej..No ale ja kdyz jsem vzdycky upravovala seznamek tak jsem ti ty dny v tt posunovala a mas tam teda uz 7tt.Takze jsi fakt teprve v 6tt?
Niki, taky máte teda pěkně bílo.. A já teď musím jít nakoupit a vůbec se mi do toho nechce..