červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
5.11.07 11:24

Ahojky těhulky,
blbne nám poslední tři nebo čtyři dny internet.. A vy píšete jak o život.. kdo to má dočíst. :D

Jen.. moc na vás myslím a držím tatínkovi palečky, aby vše dopadlo dobře!!
A neboj.. homeopatika určitě můžeme! Jsem informovaná od zkušenějších maminek! :wink:

Tami.. to tě lituju.. takové sousedy.. :? Jak to dopadlo? Nesmíš se moc stresovat, aby mimísek byl v pohodě!!!
Jak já děkuju, že bydlíme v domečku!

Palonko, Pido.. jakpak vám je??? Doufám, že už dobře??

Niki.. jak dopadla kontrola?

Stokvítku, tobě moooc gratuluju k srdíčku! Jen víc takových zpráviček! :D

Moni, tak pěkně odpočívej a užívej si klidu..

My jsme v sobotu byli doma a lenošili a v neděli jsem odpoledne v divadle. Pořádáme tady takovou mini loutkářskou přehlídku, tak jsem se byla podívat na představení a pak jsme museli nachystat nějaké občerstvení a pak jsem zas mazala domů, protože u nás byla má nejlepší kamarádka (taky těhulka) s rodinou.. tak jsme jim to řekli.. že dva měsíce po ní bude ze mě taky maminka.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 11:26

Pido.. moooc ti gratuluju k srdíčku!!!!
A neboj, mimísek bude určitě v pořádku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.11.07 11:28

Ahoj holky

tak se vam hlasim po probrecene noci-nejak na me sedla depka a bylo to desne :cry: :cry:

Stokvitecku a pido-tak to jsou krasne zpravy a moooooooooc gratuluji!!

Palonecko no teda-ty mas ale trapeni kuratko..Tak snad se ti co nejdriv ulevi.Ja taky jednu dobu nosila limec a chodila na injekce do krku a muzu rict ze to byla hruza.

Pido to mensi spineni opravdu zpusobuje hematom ale ty se opravdu vetsinou vstrebavaji.

Stokvitku diky za info ohledne toho krouzku-jsem se chystala na to ze se ve stredu zeptam.

Kubo ty mas ale zvlastni metrik :wink: :lol: ..normalne to jde do treba 6+6 a pak 7+0..Zkus si ho udelat jeste jednou a uvidis.

Onko moc vam preji at se vam co nejdriv zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 11:36

Taminko.. s depkama rychle pryč! Honem si dej nějakou baštu.. koukni ven, svítí sluníčko a raduj se s Amynkou a těš se na mimíska!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.11.07 11:37

Holky, tak hlava mě bolí jako střep a vystřeluje to jakoby do páteře, odpoledne zavolám ten gyndr a domluvím se co a jak.Jako jsem ze sebe taková znehucená a v té práci mě teda taky pěkně vytočili…člověk se snaží, aby jim vyšel vstříc a pak mu ani nepogratulují nebo tak něco.

Taminko, ach jo, zase splín, no, musíme to holky vydržet!

Teda Pido, to je poskok, ten roste jako z vody. Já když jsem byla minule na utz tak js byla v 8.týdnu a byli jsme velcí 16mm tak doufám, že to bylo ok, jinak gratuluju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.11.07 11:38

Ahojky těhulky

Tak taky jsem byla u gyndr. Byl překvapený že jsem otěhotněla tak brzo po vysazení antikoncepce, vyšetřil mě říkal že je vše v pořádku, že mám akorát na 8-mý týden větší dělohu, ale že to bude tím že už jsem 3× rodila. (Já nevím, mám takové tušení aby tam nebyly 2, nám to jednou bylo předpovězeno, ale já bych radši jen to jedno). Příští ponděli mám přijít na odběry a udělá mi UTZ a dostanu průkazku.

Taminko to je mi líto že máš depku. No já ji měla v sobotu, jsme teď přecitlivělé. Ale po dnešní kontrole je mi fajn :D

Palonko tak aspoň už víš co tu tvou migrénu způsobuje. Přeji ti aby se ti brzo ulevilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 11:42

Palonko.. achjo.. takové trápení.. Doufám, že s tebou něco udělají.. a budeš se cítit lépe!!

Ralelo.. že by dva mimísci?? :lol: Ale já myslím, že už by to doktor viděl, ne? Jo, moment.. on ti nedělal ještě ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.11.07 11:50

no kontrola dopadla dobre akorat dotorka rikala ze ji slysi na srdicku nejaky selest tak uvudime co bude dal.za dva tydny jdeme na krevni obraz a pak na triletou prohlidku.
no a se sebou jdu na kontrolu ve ctvrtek tak jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
5.11.07 11:52

Eviško on tam normálně UTZ nemá. On je tam jen 2× týdně, je to zástupce prymáře v Opavské porodnici. Čekala jsem že mě pozve na UTZ
do porodnice, ale říkal že ho bude mít příští týden v ordinaci. Tak uvidíme až příští pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.11.07 11:54

ralelo-no konecne nejsem sama koho doktor nema v ordinaci utz.pokud me neposle ve ctvrtek tak si ho nekde zaplatim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.11.07 12:10

ach jo holky, když slyším ty krásné zprávičky, tak vám gratuluji…
u mě špatné, trochu jsem začala špinit a hrozně jsem se toho polekala, prva to byla jasná krev a teď už je to lepší…skoro nic, ale mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 12:20

Niki, Ralelo.. tak doufám, že příště už uvidíte na utz srdíčka! :wink:

Leni.. jestli máš strach (já bych taky měla).. tak zavolej svému doktorovi nebo si k němu rovnou dojdi.. jen pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.11.07 12:22

Ahoj holky, zdravim vsechny. Tak koukam, ze tenhle vikend opravdu nebyl nic moc. Ja byla cele dva dny v postleli, zrovna dvakrat dobre mi nebylo. Homeopatika nastesti zabrala skoro hned, ale byla jsem takova cela znicena. Jinak dneska jsem fakt mela v praci dobry start. Dorazila jsem kolem 8 a v 9 uz jsem objimala zachodovou misu. No, prolitla jsem tou nasi chodbou jako rizena strela, kolegyne co byla na chodbe si asi chtela jen tak pokecat, ale ja se prosmykla a myslela jsem, ze to snad nestihnu. Ted mam nevolnosti nejaky hodne silny, no hruza. Holky nevite z jakeho duvodu vlastne ty nevolnosti jsou? To tak vyvadi mimco, nebo nejake hormony?
Ja fakt nevim. :?:
Jinak Taminko, ta sousedka je opravdu MAGOR. :twisted:
Jak se ptala Kuba ohledne toho srdicka, tak ja ho take jeste neslysela, moje dr. ma pry nejaky horsi utz, tak snad toho21.11. se srdicka dockam. Stokvitku a vsem co byly na prohlidce velikaaaanska gratulace. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
5.11.07 12:23

Leni, rychle zavolej doktorovi a určitě tě hned vezme!! Měla jsi tam jasnou krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
5.11.07 12:23

Jdu žehlit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie