Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky,
blbne nám poslední tři nebo čtyři dny internet.. A vy píšete jak o život.. kdo to má dočíst. ![]()
Jen.. moc na vás myslím a držím tatínkovi palečky, aby vše dopadlo dobře!!
A neboj.. homeopatika určitě můžeme! Jsem informovaná od zkušenějších maminek! ![]()
Tami.. to tě lituju.. takové sousedy..
Jak to dopadlo? Nesmíš se moc stresovat, aby mimísek byl v pohodě!!!
Jak já děkuju, že bydlíme v domečku!
Palonko, Pido.. jakpak vám je??? Doufám, že už dobře??
Niki.. jak dopadla kontrola?
Stokvítku, tobě moooc gratuluju k srdíčku! Jen víc takových zpráviček! ![]()
Moni, tak pěkně odpočívej a užívej si klidu..
My jsme v sobotu byli doma a lenošili a v neděli jsem odpoledne v divadle. Pořádáme tady takovou mini loutkářskou přehlídku, tak jsem se byla podívat na představení a pak jsme museli nachystat nějaké občerstvení a pak jsem zas mazala domů, protože u nás byla má nejlepší kamarádka (taky těhulka) s rodinou.. tak jsme jim to řekli.. že dva měsíce po ní bude ze mě taky maminka.. ![]()
Pido.. moooc ti gratuluju k srdíčku!!!!
A neboj, mimísek bude určitě v pořádku!!
Ahoj holky
tak se vam hlasim po probrecene noci-nejak na me sedla depka a bylo to desne
![]()
Stokvitecku a pido-tak to jsou krasne zpravy a moooooooooc gratuluji!!
Palonecko no teda-ty mas ale trapeni kuratko..Tak snad se ti co nejdriv ulevi.Ja taky jednu dobu nosila limec a chodila na injekce do krku a muzu rict ze to byla hruza.
Pido to mensi spineni opravdu zpusobuje hematom ale ty se opravdu vetsinou vstrebavaji.
Stokvitku diky za info ohledne toho krouzku-jsem se chystala na to ze se ve stredu zeptam.
Kubo ty mas ale zvlastni metrik
..normalne to jde do treba 6+6 a pak 7+0..Zkus si ho udelat jeste jednou a uvidis.
Onko moc vam preji at se vam co nejdriv zadari.
Taminko.. s depkama rychle pryč! Honem si dej nějakou baštu.. koukni ven, svítí sluníčko a raduj se s Amynkou a těš se na mimíska!!
Holky, tak hlava mě bolí jako střep a vystřeluje to jakoby do páteře, odpoledne zavolám ten gyndr a domluvím se co a jak.Jako jsem ze sebe taková znehucená a v té práci mě teda taky pěkně vytočili…člověk se snaží, aby jim vyšel vstříc a pak mu ani nepogratulují nebo tak něco.
Taminko, ach jo, zase splín, no, musíme to holky vydržet!
Teda Pido, to je poskok, ten roste jako z vody. Já když jsem byla minule na utz tak js byla v 8.týdnu a byli jsme velcí 16mm tak doufám, že to bylo ok, jinak gratuluju!!
Ahojky těhulky
Tak taky jsem byla u gyndr. Byl překvapený že jsem otěhotněla tak brzo po vysazení antikoncepce, vyšetřil mě říkal že je vše v pořádku, že mám akorát na 8-mý týden větší dělohu, ale že to bude tím že už jsem 3× rodila. (Já nevím, mám takové tušení aby tam nebyly 2, nám to jednou bylo předpovězeno, ale já bych radši jen to jedno). Příští ponděli mám přijít na odběry a udělá mi UTZ a dostanu průkazku.
Taminko to je mi líto že máš depku. No já ji měla v sobotu, jsme teď přecitlivělé. Ale po dnešní kontrole je mi fajn ![]()
Palonko tak aspoň už víš co tu tvou migrénu způsobuje. Přeji ti aby se ti brzo ulevilo ![]()
Palonko.. achjo.. takové trápení.. Doufám, že s tebou něco udělají.. a budeš se cítit lépe!!
Ralelo.. že by dva mimísci??
Ale já myslím, že už by to doktor viděl, ne? Jo, moment.. on ti nedělal ještě ultrazvuk?
no kontrola dopadla dobre akorat dotorka rikala ze ji slysi na srdicku nejaky selest tak uvudime co bude dal.za dva tydny jdeme na krevni obraz a pak na triletou prohlidku.
no a se sebou jdu na kontrolu ve ctvrtek tak jsem zvedava ![]()
Eviško on tam normálně UTZ nemá. On je tam jen 2× týdně, je to zástupce prymáře v Opavské porodnici. Čekala jsem že mě pozve na UTZ
do porodnice, ale říkal že ho bude mít příští týden v ordinaci. Tak uvidíme až příští pondělí…
ralelo-no konecne nejsem sama koho doktor nema v ordinaci utz.pokud me neposle ve ctvrtek tak si ho nekde zaplatim ![]()
ach jo holky, když slyším ty krásné zprávičky, tak vám gratuluji…
u mě špatné, trochu jsem začala špinit a hrozně jsem se toho polekala, prva to byla jasná krev a teď už je to lepší…skoro nic, ale mám strach.
Niki, Ralelo.. tak doufám, že příště už uvidíte na utz srdíčka! ![]()
Leni.. jestli máš strach (já bych taky měla).. tak zavolej svému doktorovi nebo si k němu rovnou dojdi.. jen pro jistotu..
Ahoj holky, zdravim vsechny. Tak koukam, ze tenhle vikend opravdu nebyl nic moc. Ja byla cele dva dny v postleli, zrovna dvakrat dobre mi nebylo. Homeopatika nastesti zabrala skoro hned, ale byla jsem takova cela znicena. Jinak dneska jsem fakt mela v praci dobry start. Dorazila jsem kolem 8 a v 9 uz jsem objimala zachodovou misu. No, prolitla jsem tou nasi chodbou jako rizena strela, kolegyne co byla na chodbe si asi chtela jen tak pokecat, ale ja se prosmykla a myslela jsem, ze to snad nestihnu. Ted mam nevolnosti nejaky hodne silny, no hruza. Holky nevite z jakeho duvodu vlastne ty nevolnosti jsou? To tak vyvadi mimco, nebo nejake hormony?
Ja fakt nevim. ![]()
Jinak Taminko, ta sousedka je opravdu MAGOR. ![]()
Jak se ptala Kuba ohledne toho srdicka, tak ja ho take jeste neslysela, moje dr. ma pry nejaky horsi utz, tak snad toho21.11. se srdicka dockam. Stokvitku a vsem co byly na prohlidce velikaaaanska gratulace.
![]()
Leni, rychle zavolej doktorovi a určitě tě hned vezme!! Měla jsi tam jasnou krev?