Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky moje, zdravím vás z práce!
Všem, kdo jdete dnes na kontrolu přeji hodně pevné nervy a enbojte se, všechno dobře dopadne!!
Celtica - ten hlad mě už přechází, ale je to tím, že jím častěji a v noci už se tak bebečkama necpu.
Monix, to mě mrzí, že je ti tak zle!Chce to fakt zalehnout…
Jinak mě je líp, ale to víte, jsem jak přaštěná po hlavě, dnes jsem tu sama bez kolegyně - mí dovču, tak jsem tu od 6 a musím tu do 16 vydržet.. no to bude něco.Jinak mám dnes břicho ja balon, ještěže mám volné kalhoty a přes to halenu, jsem jak v pátém! Manžel mi říkal, že se mi už trochu zvětšil zadek, no tak asi se začínáme rozrůstat nějak brzo, jak jste na tom vy? Já mám normálně 173cm a 58kg, sportovní postava…
Kubo, já byla taky na začátku mnohem víc unavená, ale lepší se to
Ahojky můžu se k vám přidat? Jsem dnes 7 tt a termín porodu mám asi 20.6.2008. Je to moje již 4-té těhu(což asi mezi vámi budu rarita), ale my jsme 4 děti vždycky chtěli. A doma máme tři princezny, tak by jsme si přáli i toho prince
(ale holka vadit taky nebude). Jsem z Opavska a ročník 1978. U lékaře jsem zatím ještě nebyla, chtěla jsem jít příští pondělí, ale mám zánět hrtanu a beru ATB tak to možná ještě odložím. Uvidím jak mi v pondělí bude.
Palonko ja mam rano brisko normalni ale do vecera ho mam poradne velke
no a prsa mam snad o dve cisla vetsi.zadek mam asi porad stejny ![]()
ralelo no ahoj
doted jsem byla rarita ja ze uz jedno dite mam ale ted jsi me tromfla ![]()
¨Dobré ráno těhulky, všechny vás zdravím a těm, co jdou dnes na kO přeji jen a jen dobré zprávy. Nevím,kolik se dnes zdržím, tak případně i hezký víkend.
zdarec kočky, tak jsme spátky z kontroly, všechno jak má být, i srdíčko, mám i fotečku, pokusím se ji vložit. no a jsme o 2 dny starší, tak jsme upravila TP na 20.6.2008, taminko prosím jak budeš mít čas tak mi to změn: Celtica / 1978 / Olomouc /7+0tt / 20.6.08 / – / svobodna PO 23.11.
dalčí kontro mám 23.11. holky četla jsme kolik toho platíte u dr, já chodím taky k soukromé a zaplatila jsem jen vstupní registrační poplatek 200kč a to už před 13 rokama co k ní chodím, a jen ted se platí za plastový zrcadla 30kč a za fotečku jsem platila 50kč.
Celtico, gratuluji.....
Holky kdo jste doma na rizikáči? Co celý den děláte?
dobre rano devcatka..
teda timto tempem budeme jeste pred porodem nejvetsi diskuze tady na emiminu
ale to je moc dobre, jen tak dal.. cetla jsem vse jen v rychlosti, ale tem ktere jdou dnes jeste na kontrolu drzim palce.. vsem, ktere jsou nemocne, preju rychle uzdraveni a ty z vas, ktere mate nevolnosti, at je lip ![]()
celtice blahopreju k prohlidce a co se tveho ex-pritele tyce: je to urcite tezke, ale myslim, ze bez nej ti bude lip
urcite vse skvele zvladnes, budes uzasna mama a nejaky ten skvely novy tatinek se casem urcite najde sam
a o vsechny radosti a strasti s tehu se budeme moc radi delit s tebou ![]()
ja jsem nadsena, ze je uz patek a v pondeli jdu na kontrolu
![]()
jo a jeste moc vitam rolelo
pido taky se na pondělí těším. Naštěstí jdu hned ráno. Takže vydržet dnešek v práci a víkend u mužových rodičů
Snad mi nebylo moc blivno, jak jsem psala, nechceme to ještě říkat. Takže budu muset mlžit ![]()
stokvitku ja jdu v pondeli v 9:40, takze taky dobry.. jinak vikend mi vzdycky utece strasne rychle.. pripada mi, ze cas o vikendu utika trikrat rychlejc nez ve vsedni den
a ty kdyztak muzes o vikendu rict, ze je to nejaka strevni viroza.. ted je toho vsude spoustu
jinak to pro vase rodice bude opravdu skvely darek pod stromek
ja jsem ale takova slepice, ze bych to nevydrzela tak dlouho nerict ![]()
tu je fotečka. a jo chlap už je mi ukradenej, stále jen nadává a je hnusnej, to já nepotřebuju, ono se mu to vrátí všechno a bude dolejzat, ale to ho pošlem někam…
o víkendu mám poslední směnu a od pondělka jsem na neschopence, nejhorší bude stěhování, moc toho není, ale i pár kousků nábytku, tak musím sehnat siláky, on mi nepomůže ![]()
Leni já jsem doma na rizikovém. Zatím marodím,tekže mám bohužel o zábavu postaráno
Co pak děláš ty?
Ralelo vítám a docela tě obdivuju,že to všechno zvládáš.Je to hezký ![]()
Celtico to je dobrá zpráva,blahopřeju ![]()
Polanko děkuji za pozitivní zprávu ![]()
Niki zdravím,tak jsme se tu sešly,viď
Tak aby jsme to i dobře dočkaly,co ![]()
Kači prosím tě co jsi užívala za homeop.? Mě teď přinesl Honza Oscillococcinum,máš s tím zkušenost?Díky
Celtico teď jsem nějak nepochopila tvojí poslední zprávičku
Ty máš problémy s přítelem? Teda nechci být vlezlá a zvědavá!
celtice krasny utz.. kam se budes stehovat, k rodicum?? kazdopadne ti moc drzim palce at to zvladnes a vse je ok.
jinak jsem koukala do galerky a to tvoje brisko je roztomile
na mne jeste neni nic videt, ale jestli je ta tvoje fotka uz ze 4tt, tak to je teda co rict
mimi si dela mistecko ![]()
Ahoj holky
teeeeeeeeeeeeeeda vy jste ukecany!!!!!!!!!!!!
Ralelo moc te mezi nama vitam a obdivuju!!!
Kubo do seznamku te dopisu ale nejake info?Jo a celtica psala o svem priteli asi 4-5stranek dozadu.
Palonecko tak co?Uz je lepe?Uz si se vyplakala?
Celtico mooc hezka fotecka a vidis-uz je i srdicko!!!!!!!!info upravim.Jinak na neho se vyprdni,ted si budes o vsem rozhodeovat hezky sama a nikdo ti do toho nebude kecat.
Leni ja jsem taky doma kvuli tlaku-stane se mi ze se obcas vybulim.A co delam?No kdyz Libor odejde do prace tak jdu jeste spinkat
potom delam obed a ctu co jste vsechno napsaly a pak delam faktury a ostatni veci do jedne firmy.
Niki tak uz to tvoje mimi neni nejmladsi,co?