Poradna duly
Jana Čurdová
MORE REC !
Neblaznis, jen jsem ho poprve nemela zaskrtnuty pri psani zpravy, tak jsem to potom opravila, abych nematla!
No koukam, ze jsem to pekne zmatlala!
Holky, musim bezet, jedu s nevestou jako spravna svedkyne vyzvednout saty! Urcite se vecer ukazu!
Hezky zbytek dne!
koukam koukam ze mam z vas snad nejmladsi minimimi. ![]()
tak nee, kuba ma mladsi
a kde se vlastne toula? ![]()
a copak vsechny delate?co jste dnes varili nebo budete varit?
ja jsem se ted dokopala dodelat kamosce stranky ale priznam se ze se mi vubec nechce.no ale kdyz jsem ji to slibila… ![]()
no ja si jdu ohrat obed ze vcerejska a pracuju na strankach nasi pocurane Aminky.
Ahoj holky, ja si vas prubezne ctu, ale nemam silu psat, potacim se v depresi. Aktualne to mam tak, ze uz se ani moc na mimi netesim, protoze jsem si jista, ze to dobre nedopadne na UTZ a pak i kdyz dopadne, tak stejne muze umrit.....takze chapete, ze vas nechci timhle zatezovat a kazit vam optimisticky pristup. Jestli se to zlepsi a 29.11. bude mimino jak ma byt, tak se ozvu. To ja jen, ze Taminka psala, ze jsem se dlouho neozvala..
Nancy a procpak mas takove deprese?proc by melo miminko umirat prosimte.vzdyt je mu u tebe dobre ne?
to neni dobre takhle se na to divat.ja jsem se taky prinutila nemyslet na hloupe statistiky ![]()
Nikiki, to kvuli tomu, co se stalo, pisu na strane 40. Nejhorsi je, ze si nemuzu porucit, ale trochu se to lepsi..
Nancy strach máme všichni, i já… musíme to překonat, protože teď je důležité aby se miminko dobře vyvíjelo musíme být v pohodě.....bude to ok… jsme s tebou
Nancy nojo,to jsem cetla.je to strasne a nejde na to nemyslet ale mozna by ti spis pomohlo kdybys tady s nama optimisticky povidala o tvem miminku.strach o dite nikdy neskonci.ja to vim,nekolikrat za noc kontroluji natali jestli je v poradku a to uz jsou ji skoro tri roky ale neni dobre se tomu strachu poddat
drzim palce a chod jsem casteji,urcite to pomuze
a cti jenom pozitivni clanky,to je takova moje nova finta,jak neco vypada spatne tak to nectu ![]()
nancy casto na tebe a tvou rodinu myslim a opravdu me to uprimne moc mrzi, ale v ramci moznosti musis byt aspon ty silna a myslet trochu pozitivneji kvuli tvemu miminku, ktere urcite bude v poradku…
uvidis, ze se vsechno zlepsi a casem trochu preboli a az se tve mimi narodi, bude to stesti a trochu utecha pro celou vasi rodinu
stejne jako verim, ze pro tvou sestricku je ted aspon trochu utechou druhe mimi a pece o ni ji drzi nad vodou a rozptyluje od negativnich myslenech a bolesti z te ztraty.. posilam vam vsem moc sily a viry, ze se to aspon trochu casem zlepsi......
![]()
nancy prosim te nepropadej se do depresi a vubec ale vubec nepremyslej o tom ze by miminko melo umrit nebo ze se na nej netesis!!!!!!!!!!!!
Ja opravdu smutne co se stalo tve sestre a my vsechny tady na tebe hodne myslime,ale urcite je pro tvou sestru slunickem miminko ktere je v poradku.
Jak psala Lenka-my vsechny mame strach protoze asi kazda(az na vyjimky) si prosla tim smutnym obdobim kdy o miminko prisla.A zadna z nas nebude mit jistotu do te doby nez se to vytouzene mimi narodi.
Prosim opravdu nemej deprese-vzdyt to je to nejhorsi co te ted muze potkat.
A 29.11. bude vsechno v poradku a ty uz budes ve 12 tydnu a uvidis to nadherne mimi s telickem a srdickem a hlavickou a budes stastna tak jako my.
Jo, ja vim, Taminko, vim, ze me chcete pomoct a vytahnout me z toho hnusu. musim to nejak prekonat, a az mi bude lepe, tak se ozvu. zatim se to trochu lepsi, na pohreb jsem nesla, tak jsem se usetrila dalsi hruzy. A pripojim se k vam, az budu moct psat hezke, optimisticke veci. tak pokracujte zdarne a brzy nashledanou.
Holčiny - vy jste teda super povídalky - ani nestíhám číst ![]()
Nancy - přečetla jsem si tvůj příběh - hrozně smutný. Chápu, že teď potřebuješ čas, aby jsi se s tím srovnala. Nejen ty, ale hlavně tvá sestra. Moc vám oběma držím palečky. Jen čas může pomoci srovnat takovou ztrátu, tady slova nepomůžou… A hlavně sestra má ještě druhé miminko a to ji teď moc potřebuje.
Kach - přeji ať se rychle vyléčíš a ať jsi „repre“ jako správná svědkyně ![]()
A takové záludné otázky jako co budu vařit? No vzhledem k tomu, že včera jsem se dělala s bramboráky, tak dnes vyhlašuji studenou kuchyni!! Přece jen jsem stále pracující žena a tak to s vyvářením nesmím přehánět (manža by si moooc zvyknul)
![]()
Tak zatím pa!