Poradna duly
Jana Čurdová
kubo bud rada ze je ti dobre.ja kdyz jsem cekala natali tak jsem zadne priznaky nemela a taky jsem nemela zadne komplikace ![]()
kubo
bud rada ze nemas zadne priznaky-patris mezi par tech vyvolenych ktere nemusi zvracet a kterym neni zle.Me teda taky neni zle a zadne priznaky nemam a pisou ze kazda zena to ma jinak.Jinak u tech lizatek je maly letacek kde pisou ze zenam kterym je zle a zvraci bylo oplodneno vajicko z praveho vajecniku.
Kubo.. s tím si vůbec nedělej hlavu a buď ráda.. ono není o co stát.. Já bych řekla, že u mě už se ty nevolnosti trošičku zklidňujou, ale žádnej zázrak to pořád není.
Tak si užívej těhulkovství! A nestresuj se! ![]()
Kubo - vítej mezi námi! A fakt buď ráda, že ti nic není. Myslím, že kočkám kterým je špatně celý den není co závidět. Mě taky naštěstí není nijak zle a myslím, že zatím jde vše podle plánu.
Holky - s těmi bramboráky jste mi daly brouka do hlavy. Jestli to manža odsouhlasí, tak je udělám dnes na véču. Pro sebe samotnou by se mi to nechtělo dělat.
Tak zaím pá, pá - já pádím domů! Ahojky zítra!
Ahoj pisatelky!
KOnečně jsem dočetla co jste od rána napsaly…a že toho zase bylo!
Tak u nás na véču je to jasné, jak jsem psala, dělala jsem sekanou plněnou vajíčkem a je moc dobrá, ale mamuša mi přinesla knedlo zelo s uzeným, tak jsem si dala a pochutnala jsem si.Ještě mi zbyde na večer a sekanou jsem nechala Míšovi a tatinovi.
Dneska jsem si koupila krémeček proti striím Bonella od Silvita cosmetics, tak až dopiplu tu od kámošky, tak se vrhnu na tyto, Taky jsem si koupila větší tepláky a taky takové delší trika co jsou ted u Vietnamců, no do foroty a taky novou rtěnku když mám tu novou hlavu, tak at zítra v té práci neudělám ostudu…No, asi dneska nebudu spát, jak budu nervní co zase bude v práci, přece jen jsem tam skoro tři týdny nebyla.
Tak z ryb mám moc ráda pstruha na másle s paprikou a kapra a taky panganiuse na řízek.Ale moc je nejíme, ale chutnají mi.
Jinak nezvracím, ale u mě je to vždy nejhorší navečer, to je mi blbě dost, začně mě mlet zima a je to.
Jinak některá z vás psala, že její pořád zima, vím, že než jsem zjistila, že jsem těhotná a pak na začátku, tak mibyla taky šílená zima pořád, ted už je to lepší a už mám i více elánu nebo nejsem tak unavená, no ale napíšu vám zítra a to asi až odpoledne, protože přes den v práci nemám čas.
Tak se s vámi loučím a třeba ještě kuknu navečer papa
teda teplaky a triko to je supr vec,kdyz jsem cekala natali tak jsem nosila teplaky temer porad.to ale bylo leto.ted nosim kabat a k tomu se teplaky nehodi takze driv nebo pozdeji si budu muset koupit nove kalhoty.
o te zime jsem to psala ja.a je mi zima i ted.muze to byt mozna tim ze v tehotenstvi je vyssi teplota anebo taky tim ze jsem prestala pit to kafe a tim padem mam nizsi tlak.kdovi.chodim doma ve dvou mikinach,topim co to jde ale moc to nepomaha,jen se tesim na vecer do postylky ![]()
ja taky nosim leginy nebo teplaky ale sem porad hrozne moc navlecena protoze je mi furt hrozna zimecka a ne a ne se zahrat.
A jak psala Palonka hlavne vecer a kdyz me otrepe zima tak pak nevim jak se zahrat.
palonko ja mam taky tu bonellu.Jinak sekanou s vajickem?jak to delas?
No, jako já si taky budu muset koupit brzo větší kalhoty, hlavně kvůli pohodlí, v práci pořád sedím a ono to nedělá moc dobrotu, když se ti to zařezává do břicha.
My jsme taky topili a spát jsem chodila v mikině a v ponožkách spávám doted.
Za chvíli si dám spršku a nachystám se do práce.ach jo
Holky já se musím přidat k vám zimouřivkám.Mě je pořád taková zima.A jak píšete,neni možný se zahřát.Večer usínám po sedmé hodině a nic se mnou nehne.Jsem tak strašně utananá.Ale ráno od 4 hod.už vejrám do stropu
Tak jdu pomalu lehnout do vany,a spát
Krásný večer
Tak holky, teď jsem si četla o screeningu v květnátkách a tak to povídám manželovi, tak že by se mnou toho 22. šel až do ordinace, že by to chtěl vidět. Já si beru dovolenou, protože nemá cenu jít do práce a zase se vracet, jdu totiž v blbý čas a on si dovču vezme taky a taky má ten den narozky, tak bychom zašli na obídek a na můj oblíbený pohár horkou lásku, jen aby bylo vše v pořádku!!!
taminko, tak napíšu celý recept, jak dělám tu sekanou, ale myslím, že ji holky děláte běžně
600g ml. masa, 1 vejce, dva rohlíky,dle chuti slaniny asi hrnek mléka, cibule, dva str. česneku, po lžičce soli, ml. sladké papriky, ml. pepře bílého, majoránky a na naplnění dvě vejce, párek a dvě okurky
k masu přidáme nadrobno nakráj cibuli, slaninu, utřený česnek, sůl, všechno koření, jedno vejce a v mléce namočené rohlíky, popř. posypat strouhankou. pořádně propracovat, rozdělit směs na dvě půlky. v pekáči rozprostít směs do placatého válečku, udělat rýhu a na děj vedle sebe naskládat párky, napůlené okrky a napůlené vejce žloutkem dolů, přiklopit druhý díl směsi a řádně spojit v jeden celek, namočit ruky a pohladit, aby se to pěkně spojilo, podlijeme vodou a peču na 165 st asi dvě hodiny, průběžně polévat výpekem. Jedna stará paní radila přidat to směsi nastrouhanou nivu pro vláčnost..
Ale já vím, že sekanou umíte, ale já vždy musím všechno napsat polopatě, jak pro blbé, tak se mi vaří nejlépe ![]()
Tak holky, teď jsem si četla o screeningu v květnátkách a tak to povídám manželovi, tak že by se mnou toho 22. šel až do ordinace, že by to chtěl vidět. Já si beru dovolenou, protože nemá cenu jít do práce a zase se vracet, jdu totiž v blbý čas a on si dovču vezme taky a taky má ten den narozky, tak bychom zašli na obídek a na můj oblíbený pohár horkou lásku, jen aby bylo vše v pořádku!!!
taminko, tak napíšu celý recept, jak dělám tu sekanou, ale myslím, že ji holky děláte běžně
600g ml. masa, 1 vejce, dva rohlíky,dle chuti slaniny asi hrnek mléka, cibule, dva str. česneku, po lžičce soli, ml. sladké papriky, ml. pepře bílého, majoránky a na naplnění dvě vejce, párek a dvě okurky
k masu přidáme nadrobno nakráj cibuli, slaninu, utřený česnek, sůl, všechno koření, jedno vejce a v mléce namočené rohlíky, popř. posypat strouhankou. pořádně propracovat, rozdělit směs na dvě půlky. v pekáči rozprostít směs do placatého válečku, udělat rýhu a na děj vedle sebe naskládat párky, napůlené okrky a napůlené vejce žloutkem dolů, přiklopit druhý díl směsi a řádně spojit v jeden celek, namočit ruky a pohladit, aby se to pěkně spojilo, podlijeme vodou a peču na 165 st asi dvě hodiny, průběžně polévat výpekem. Jedna stará paní radila přidat to směsi nastrouhanou nivu pro vláčnost..
Ale já vím, že sekanou umíte, ale já vždy musím všechno napsat polopatě, jak pro blbé, tak se mi vaří nejlépe ![]()
ježiš holky omlouvám se, nechtělo se mi to odeslat, asi to bylo moc dlouhé a nakonec to odešlo snad čtyřikrát, velká omluvááááá ![]()
Ahoj holky,
rada bych se k vam pridala. Jeste jsme neslyseli srdicko, ale pevne verim, ze za ctrnact dni uz bude bit jako zvon.
Je mi 29, mam za sebou jedno prerusene tehu ve 24tt pro DS a VVV neslucitelne se zivotem v unoru 07, jsem vdana a z Prahy.
A samozrejme doufam, ze tentokrat uz bude vsechno ok a dotahneme to do uspesneho konce.
A to ostatne preju vam vsem!!! ![]()