červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
30.10.07 13:44

Niki - bydlím v Žabinách.

A k tomu datu narození: 2.5.1969. Jooo - a datum produ už vím taky: 7.6.2008 (tedy zatím :D ) - prosím Taminku aby to tam až bude čas doplnila.

Holky - a to setkání - ať už s bříškama nebo s mimouška by vůbec nebylo špatné :D . Ségra má 2 letou holčičku a s holkama s diskuse se potkávají celkem pravidelně a měli už dokonce setkání se všemi (i manželé) někde na Vysočině a hrozně moc si to všichni pochvalovali. Tak třeba se nám taky něco takového v budoucnu povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.10.07 13:47

Já bych tam nechala celý datum narození i znamení, ale nechám to na vás holky¨

Eviško ty jsi taky třetího!

No, já se omlouvám, já jsem na toto fakt tupá, zkusím ti zkopírovat, jak to vypadá u mě, ale mám obavy, aby se mi tam zase neukázal druhý metřík, tak uvidím, až to pošlu

http://image.lafemmebonita.com/c/p614270.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.10.07 13:49

ahoj, tak jsem se prospala, trochu neceho pojedla a celkem to jde.. moc dekuji za podporu :D
jinak ja jsem jako eviska kozoroh a datum 24.12.1980 :P a predem sdeluji, ze to tak bajecne jak to vypada neni.. vzdycky na me vsichni v kontextu vanoc zapominaji, nikdy jsem nemela poradnou oslavu narozenin a nejvic me stvalo kdyz mi nekdo dal darek s tim, ze to mam k narozeninam i vanocum dohromady :evil: dort mi mamina sice vzdycky upekla, ale vsichni jsou prejedeny z cukrovi atd.. sice jsem si aspon v rodine pro:,–(ila oslavu den predem, ale stejne.. :D jsem rada, ze jestli bude moje mimi prosperovat (a ono urcite bude :D ) bude to cervnatko.. jeste, ze se nejmenuju eva :wink: co evisko?? taky nic moc, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.10.07 13:50

sem si mohla myslet, že to tak dopadne

Moni, třeba se nám to někdy povede!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.10.07 13:52

Dobré odpoledne,

bohužel jsem se sem dostala až teď. Tami, tabulka je super, krásná. Takže abych nebyla dlužná, tak taky posílám údaje. Datum narození 18.2.1981, takže taky vodnář, z Prahy, termín asi taky červen, bude to první miminko a jsem vdaná. To poslední datum je příští kontrola? Jestli jo, tak 22.11. :)

Jinak jsem s povděkem zjistila, že řešíte i bydlení. My se v nejbližších týdnech stěhujeme k rodičům do domku, ale budeme mít taky vlastní byt a vlastní vchod. Ale i tak jsem na to zvědavá, hlavně na to jak vyjde můj tatínek s mým manželem. Mám totiž paličatého muže a poměrně dominantního tatínka. No, snad to nějak zvládnou kluci. 8)

Co se setkání týká, tak jsem všemi 10 pro. Určitě budu moc ráda, když se s vámi potkám i naživo. :D

A mám doma novinku. Před chvílí mi volal muž, že má neschopenku kvůli nějaké viroze. Tak doufám, že na mě nic nenaprská, aby to cvrčkovi neublížilo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
30.10.07 14:02

Holky, my jsme všechny narozený v zimě, ne? :lol: :lol: :lol:

Pido.. to ti nezávidím.. mně stačí ten svátek..
Ale horší to má moje teta.. ta se jmenuje taky Eva a narodila se 23.12. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.10.07 14:03

datumy narozeni do seznamku dodam jen co se najim,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
30.10.07 14:03

Holky, vidíte to všechny.. je to tam.. METŘÍK JE NA SVĚTĚ!!!!!!!!!! HURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :-)
Ale musela jsem se odhlásit, znovu přihlásit a znovu to tam nahrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.10.07 14:07

PETRO, no tak myslím, že tady se může řešit cokoliv a bydlení k rodině patří! Já jen musím říct ke společnému bydlení, že je to fajn, ale už odzačátku musí fungovat určitá pravidla. Naši jsou velmi solidní a respektují naše soukromí a my jejich, navíc na víkendy jezdí na chatu, tak jsou tam od pá do ne a to se na ně v ne těšíme. A v létě tam jezdí i z práce, tak domů ani nejedou.Já jsem jedináček a oni byli vždy mým vzorem a Míša je má rád myslím jako své rodiče a naopak, kolikrát už mi říká, jestli nepůjdem k našim na kafe. Ty pravidla hry jsou důležitá.
No manžel musí být opatrný, nejlépe, kdyby jste snad spali i odděleně, ale bacily jsou všude, tak rychle vitamínky šup šup

Pido, tak s tebou to teda cloumá, ještěže jsi doma!! No a ty jsi takový vánoční dárek a to je jasné, že pak jako dítě těch dárku bylo vždy najednou moc a pak celý rok nic… Myslím, že Eviška ta to má totálně v kupě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
30.10.07 14:11

jj, já to mám vše najednou.. svátek spojený s vánocemi a dort o narozeninách?? Jak psala Pida, všichni jsou přejedení cukroví.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.10.07 14:12

jsme te taminko zahltily, co? jen se hezky napapej a udelej to az se ti bude chtit :D
evisko, ta tvoje teta to ma snad za trest :wink: a s metrikem jsi sikulka :D
jinak co se bydleni tyka, my bydlime s manzelem sami v bytecku uz tak cca pet let a ted rekonstrujeme domek hned vedle manzelovych rodicu a uz se tam moc tesime.. mam tchyni a tchana svych snu.. jsou proste skveli!!! s mymi rodici bydli sestra s pritelem, ale uz se tesi do vlastniho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
30.10.07 14:15

Taminko, sem si zase cosi vymyslela a ty ted musíš makat, napapkej se, v klidu, stejně spousta holek ještě nenapsala.

Pido přeji hodne sil při rekonstrukci, to si pak holky můžeme posílat fotky cháchá

Eviško, jsi pašák!!Chudák teta, ti rodiče taky neuvažují to jí nemohli dát jméno třeba z června? Tam je třeba Pavlínka cháchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.10.07 15:06

Ahoj holky, teda koukam, ze jste toho napsaly opravdu hodne, takze ja se take pripojuji se svym datem narozeni a znamenim: 28.6.1983 RAK.
Jak jste tady resily to bydleni, my bydlime s Danem sami, v byte, jeho mama bydli 6 pater pod nami, coz je nekdy vyhoda, kdyz tam treba potrebujeme dat Masu na hlidani. :)
Jinak take rekonstuujeme baracek, je u Liberce, tak bychom se tam chteli tak do roka ostehovat, ale nevim, nevim. Rekonstrukce jde strasne pomalu, az jsem z toho nekdy uplne smutna. :cry:
Jinak porkovou polivku jsem vcera snedla, zitra si chci dat bramboraky, budeme je s Danem delat asi spolu, no spis je stvori on a ja je budu zdatne hltat, mam na ne chut uz od vcerejska. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
30.10.07 15:11

My rekonstruujeme vlastně průběžně.. Nastěhovali jsme se v r. 2002.. a pořád je co dělat.. teď máme na schodech takové provizorní zábradlí.. takže to se bude muset dodělat, když teď bude mimísek..
A pak nás ještě čeká podkroví.. je tam obrovský prostor.. ale taky je potřeba na to hodně peněz.. Takže spoříme.. Jen schody spolknou určitě hodně.. A pak samej sádrokarton a střešní okna.. Aspoň že topení jsme tam už pro jistotu vyvedli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.10.07 15:22

holky tak uz jsem seznamek upravila a az napisou i ostatni tak to zkopcim,ju?

Jinak ja jsem asi jedna z mala ktera neni v zime :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital