červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
31.10.07 10:57
Nikiki píše:
Tami jeste me napadlo co kdybys to seradila podle predpokl. data porodu? :wink: nebo podle toho v kolikatem je kdo tydnu :)

no ja jsem to vsechno obkoukala z jinych diskuzi a oni tam potom maji extra seznamek jen se jmenem a datumem porodu dle toho kdo bude rodit nejdriv.Ty datumy porodu se totiz budou menit a pak bych vzdycky musela menit cely seznam a to se mi fakt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.10.07 11:00

jinac jsem zjistitla ze metrik mi sice ukazuje 6+1 ale podle mesicku jsem 5+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.10.07 11:00

Tami, 23.11. střelec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.10.07 11:03

Tami, právě že by se ryby měly v těhotenství jíst, ale já je moc nemusím. Tak jsem se chtěla zeptat, jak jste na tom vy a jestli je máte zařazené v týdenním jídelníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.10.07 11:11

no ja se teda po rybach muzu obcas utlouct-mela jsem je rada i predtim ale ted jsem na ne ujeta a ryba by se u tehulky mela v jidelnicku vyskytovat dost casto.U plodu more nevim-nekde jsem cetla ze to moc nedoporucujou ale ja si myslim ze at tehule ji na co ma chut a at se nejak neomezuje a pokud neco nema rada tak at to neji.To mi vzkazovaly doktorky a sestricky ze spitalu po moji sestrence kde jsem byla na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
31.10.07 11:18

Ahoj holky, chvilku tu nejsem a už nestíhám reagovat :)

Moni gratuluji k průkazce. taky už se na tu svou těším.
kuba máš hezký metřík. Jak holky psaly, pokud máš opravdu chřipku, tak si zajdi k Dr.,protože nesmíš nic z volně prodávaných léků. pokud je to nachlazení (fakt je dobré umět rozeznat rozdíl), tak to chce hlavně pít, klid, a ty pomeranče :) Případně i tu vincentku, to mi taky Dr. říkala.

pido ,když já se bojím, že bych doma zlenivěla :) Takže sjem překecala sestru a už jsem se nechala uschopnit, ode dneška. Stejně jsem do práce musela, takže proč si nechat ještě krátit peníze.
Ale cesta k Dr. byla zajímavá. Aby mi neujela tram, tak jsem si trošku popoběhla - žádný sprint - a z toho se mi udělalo tak šoufl (zimnice, tma před očima apod.), že jsem musela na 3.zastávce vystoupit. Tak jsem to chvíli rozdejchávala na čerstvém vzduchu a pak nastoupila až do té další, kde už bylo místo k sezení.
Ale teď jsem v práci je to zatím v poho. Uvidíme. Jsem domluvená tak, že kdyby mi to v práci nedělalo dobře, tak zavolám a zase zůstanu doma.

nikiki já bych taky termín porodu zavedla až později. Určitě se to bude měnit. U mně stopro. Protože mám mezi MS a OVU 19 dní, což jsou 2,5 týdne, takže určitě mi to bude Dr. upřesňovat až podle vývoje. To je asi i důvod proč mi na 1.KO nic neřekl. Ale jdu už v pondělí, tak se nemůžu dočkat.
luckacku někdo říká, že i mimo těhu by se měly jíst ryby aspoň 1× týdně. Ale nemůžeš se do toho nutit, to nemá cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.10.07 11:20

Stokvet-jj ale to kdo je ve kterem tydnu tam uz je.ale tak byl to navrh.me tam treba neschazeli ty znameni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
31.10.07 12:23

ahoj tehulinky :lol: tak jsem si nechala doplnit umele nehtiky a uz jsou zase jako zive :wink: taky me inspirovala ta diskuze o ostrihani a hned jsem se objednala na zitra ke kadernici :P
a co se ryb tyce (teda tech morskych) uplne je s manzelem milujeme a snazime se je jist co nejcasteji, minimalne jednou tydne.. taky zboznujeme sushi, ktere jime tak dvakrat do mesice (bud na nej zajdem nebo si ho vyrobime) a hodne casto si delame i plody more: grilovane krevetky, salat z chobotnice, musle, testoviny s plody more atd… mnnnnam velka naminka :lol: jestli to ale nekomu nechutna, taky si myslim, ze neni dobre se do toho nutit.. telo si obstara vse potrebne nekde jinde.. staci jist pestre, zdrave a bastit tehu-vitaminky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
31.10.07 12:33

Ahoj holky, teda vy jste toho zase napsaly, ted jsem vas teprve stihla docist. Moc si z toho teda nepamatuju. Ale, kazdopadne vitam novou tehulku, je moc dobre, ze se tady takhle pekne mnozime.
Jinak k tomu magnesiu, ja beru Dolomit, neboli Dologran, je tam magnesium a snad i vapnik, ale nevim to presne. Mela jsem ho doma uz docela dlouho, tak to ted doberu. Na rymu a nachlazeni je asi fakt nejlepsi zkusit nejaka homeopatika nebo se zeptat doktora. Ja jsem nastesti zatim zdrava, takze doufam, ze to vydrzi.
Jak jste tady psaly o tom gyndr, co toho moc nerekne, no je fakt, ze by bylo hrozne fajn, kdyby nam too rikali doktori vic, no ale asi s tim nic nenadelame. Dulezite je, ze je u nas vsech vse OK, MUSI nam to vydrzet az do konce tehu, at mame vsechny krasna a zdrava mimca.
Jinak, co se tyce konzumace ryb, ja je nejim skoro vubec, tak max. 1 tydne.
Snazim se je jist fakt aspon jednou tydne. Dnes budeme mit konecne ty bramboraky, tak uz se desne tesim, mnam mnam. Co vy, jake jidlo mate na dnesek v planu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.10.07 12:38

hmmm Jeni uplne jsem dostala chut na bramboraky-asi je vecer udelam..

Ja dnes delam veprove minutky na prirodne se stavickou a bramborovou kasi a uz se nemuzu dockat az to bude hotove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
31.10.07 12:43

Hmmmm, Tami tak to zni teda hooooodne lakave. Bude to urcite dobrutka, ja musim vydrzet do 6ti driv bramboracky nebudou, jeeee uz ted mi tecou sliny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.10.07 12:52

devcata ja vubec nemuzu maso.ja se na maso jen podivam a je mi spatne :cry: aspon kureci salamek muzu ale neni to nic moc.moje 20-tileta, nekonecna, neukojitelna chut k jidlu je pryc :?
jinac jsem si zmenila ten metrik aby mi to sedelo podle posledni ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.10.07 13:55

tak uz jsem po obede a jsem uplne plna a o vikendu budou bramboracky-uz se moooooooooooooooc tesim.Chtela jsem je udelat dnes na vecu ale nevim jestli by nam po nich nebylo tezko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.10.07 14:07

Ahoj kecalky,
já měla dnes u našich k obídku zapečenej květáček s brambůrkama a byla to bašta!!
Máme květákový období.. včera jsem dělala k večeři květákovou polívku..
A dnes zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.10.07 14:20

My už jsme taky po obědě,stihla jsem aspoň udělat řízečky s kaší :D
Holky prosím vás jak jste na tom s těhot.příznaky? Je vám špatně? Zvracíce?Nebo něco jiného?
Já teda nemám žádný takový příznak,ale těhotná kamarádka mě docela vyděsila s tím,že je dobře,aby ženský zvracely,že je to hodně nějakého mateřského hormonu.A když mi nic neni,tak aby jsem pak neměla něajé problémy. :evil: Teda épřijde mi to jako nesmysl,ale popravdě mě fakt vyděsila :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí