Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Evi , diky moc!
Jinak Niki , neboj nejsi v tom sama! Ja mam rymu jak tram, nos jak bambuli a to jdu zitra svedcit na svatbu nejlepsi kamaradce! Fakt kocka! No ono to vubec bude panoptikum, berou se na „dusicky“ a nevesta ma termin porodu na konci ledna, takze uz je pekna kulicka! Do toho ja s cervenym nosem a uzmoulanym kapesnikem v ruce!
Snad nebudu psikat pri obradu, neumim to jako damicka, vzdycky mi to malem utrhne nos!
![]()
no me bylo chvilku,z hermankoveho caje
no mela jsem dnes v planu uklid koupelky a zvirecich klicek ale ten motak me to sabotuje
Kacha tak to budu drzet palce.ja se malem vdavala s rymou a horeckou ale zaukolovala jsem doktorku ze do tydne potrebuji byt fit tak jsme to nkonec zvladli ![]()
hojky tehulky..
predne moc vitam nove clenky cervnatek a moc a moc jim blahopreju k tehu.. je super, ze nas je uz tolik ![]()
ja jsem rano vstala a hned jsem bezela na zachod a zase blinkala
a vubec se to nelepsi.. trochu me desi, ze mam jit v poledne k te kadernici a to se mi porad zveda zaludek… nastesti tam ma zachody, ale stejne.. ji se moc sverovat s tehu nechci, protoze by to pak asi vedelo cele sousedstvi a vsichni by si me prohlizeli atd.. ![]()
jinak co tu psala taminka, ze nevolnosti byvaji u zen, ktere otehotnely z praveho vajecniku u me asi plati.. ja vim, ze u me to ten pravy byl, protoze se mi tam udelala ta cysta.. vsichni mi porad rikaji: ono uz to brzy prejde, neboj!! ale ty nevolnosti jsou porad horsi a horsi
co bych vsak pro mimiska neudelala ![]()
jinak se mi celou noc zdalo, ze mame dvojcatka: holcicku a chlapecka.. vcera v noci jsem zase rodila chlapecka
asi uz blaznim.. aspon se mi prestaly zdat ty sny, ze mimi nebije srdicko nebo se z delohy nekam ztratilo a deloha je na utz prazdna.. ![]()
No ja do sebe zatim cpu homeopatika a caj s medem a citronem a snazim se byt v teple. Nastesti mam tenhle tyden volno, tak to jde.
Prave vcera jsem rikala, ze nastesti mam to „ANO“ uz za sebou, ze tentokrat to jen podepisu, tak nejaka ryma nevadi!
pida-no tak tyhle sny znam.dnes se mi porpve zdal pozitivni sen o miminku.
holky co je pravdy na tom ze herpes na rtu je v tehotenstvi nebezpecny?to se mi nejak nezda ![]()
Pido.. na sny se vykašli.. mně se v noci zdálo, jak čůrám, a když jsem se probudila, tak bylo sucho.. ale radši jsem šla..
![]()
Takže díky tomu vím, že to co se děje ve snu, sse neděje ve skutečnosti! ![]()
Kacho.. homeopatika ti určo pomůžou.. zitra budeš jak rybička! ![]()
Holčiny já mám strach z toho, že miminku nebude bít srdíčko, čím víc se blíží příští čtvrtek, tím víc je mi smutno. Já neblinkám, jen je mi občas špatně a motá se mi hlava, jinak nic…ach jo
Leni , neblazni, ne vsem je spatne, me je az na tu rymu a obcasny paleni zahy taky vyborne! A minule mi zacaly nevolnosti az po 8tt ![]()
Neboj, vsechno bude v poradku! Ja si na srdicko musim pockat az do 15. 11., ale verim, ze tam bude a bude bit jako zvon, stejne jako tvoje!!!
lenkadavi vidim, ze mame stejny obrazek, ale koukam, ze ho pouzivas uz mnohem dele, tak se ho dobrovolne vzdavam.. zkusim najit nejakou svou prijatelnou fotku a dam ji sem..
jinak myslim, ze tvou obavu jsme sdilely uplne vsechny.. ja jsem nemohla skoro ani mluvit, kdyz jsem sla ke gyndr. na utz a srdicko bilo.. neboj se, urcite bit bude a podle tveho metriku jsi uz ve stadiu, ze to bude i krasne videt..
vsechny budeme drzet palecky..
ja jdu zase na utz v pondeli a uz se opravdu nemuzu dockat, nemyslim uz na nic jineho.. jak smudlik vyrostl a jestli tam uz neni ten hematomek a co dela cysta atd…
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím, pročítám vaši dsiskusi a číhám na Shellu, je mi nějak divný, že se už zase dlouho neozvala, doufám že bude v pořádkui s miminkem…
Jinak na ty nevolnosti, mě někdo poradil mátovej a citrusovej olejíček do aromalampy a opravdu to pomáhalo, hlavně ta máta…
A taky přispívám k potvrzení, ze nevolnosti se u někoho rozbíhají opravdu až po tom 8 tt, takže vevěš Leni halvu, opravdu nejsi nijakou výjimkou!!! A taky vím, (z vlastní zkušenosti) že rázem toho 12 - 13tt to téměř den ze dne přejde, takže vydržte maminy vydržte!!!!!
to nejhorší máte téměř za seboua pak až zase až ten 8 -9 měsíc, to je zase mazec, ale před sebou máte Nááááááádherný pupíkový období, tak já se na to těším s váma!!!! ![]()
Krásný den!
ahojky onko , mam vzdycky velkou radost kdyz se ozves!!! tu aromalampicku urcite zkusim, je to dobry napad
jinak mas pravdu, ze sheelle se uz nejakou dobu neukazala, tak taky verim, ze je vse ok a brzy nam da vedet.. moc ji timto zdravim ![]()
Když jsem byla poprvé minulý týden na utz viděli jsme jen malilinkatý puntík, to bylo 6+3tt a srdíčko ještě vidět nebylo. Jak je to tedy s tím srdíčkem? V kterém týdnu těhotenství je vidět a počítá se od menstruace nebo od splynutí vajíčka se spermií… u mě je těhotenství zázrak. Dva roky jsme nemohli mít miminko, tak jsme byli na Unice a tam zjistili, že já jsem v pořádku, ale partner bohužel ne, jeho spermie jsou na 99% špatné, tak nám bylo řečeno, že mám přijít na krev, 2. nebo 3. den po začátku další menstruace. Tak jsem si už přála, abych to dostala a ono pořád nic, tak jsem si dělala test a hnedka tam naběhli //. Takže dr. byl hodně překvapený, když viděl, že na utz je dutinka s rýžičkou. Dokonce víme, že máme i genetiku v pořádku… nám to prostě musí vyjít, ten zázrak se musí dotáhnout až do konce.....
ahoj holky
diky moc za rady..Vyzkousim ten Vanish a snad to pomuze..Furt si k te sedacce cicham a je mi z toho zle.
Kacho nema to z toho ze by nesmela na sedacku-ona je tam prave vyvalena porad tak nevim co ji hrablo.
Jinak vitam Lenku a gratuluji k tehu.
A ted neco ke me-byla jsem si zrusit tu nemocenskou a dr si me hned vzal k sobe a mrknul na me takze se nam nase tehu posouva a fazolka je uz 9+3tt!!
a tady mala ukazka..
http://i105.photobucket.com/…nny/mimi.jpg
takze pristi stredu jdu pouze na krev a s moci a tehu poradnu jsme presunuli o dva tydny.takze az 21.11.
Holky jinak me mrzi ze je vam tak blijno ale doufam ze vas to brzy opusti.
Leni neblazni a nestresuj se!!!!!!!!Uvidis na 100% srdicko.
Onko ahoj je fajn te tady zase videt..Jinak ja taky vyhlizim Sheelle a jinak psala ze zitra ma jit k tomu jinemu dr tak snad se ozve a taky uz se tady dlouho neukazala Nancy.
Leni zatim se to pocita od prvniho dne posledni ms a srdicko je videt tak v 7tt tak nestresuj