červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
1.11.07 10:01

Ahoj Evi , diky moc!

Jinak Niki , neboj nejsi v tom sama! Ja mam rymu jak tram, nos jak bambuli a to jdu zitra svedcit na svatbu nejlepsi kamaradce! Fakt kocka! No ono to vubec bude panoptikum, berou se na „dusicky“ a nevesta ma termin porodu na konci ledna, takze uz je pekna kulicka! Do toho ja s cervenym nosem a uzmoulanym kapesnikem v ruce! :lol: :lol: :lol: Snad nebudu psikat pri obradu, neumim to jako damicka, vzdycky mi to malem utrhne nos! :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.07 10:01

no me bylo chvilku,z hermankoveho caje

no mela jsem dnes v planu uklid koupelky a zvirecich klicek ale ten motak me to sabotuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.07 10:03

Kacha tak to budu drzet palce.ja se malem vdavala s rymou a horeckou ale zaukolovala jsem doktorku ze do tydne potrebuji byt fit tak jsme to nkonec zvladli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.11.07 10:10

hojky tehulky..
predne moc vitam nove clenky cervnatek a moc a moc jim blahopreju k tehu.. je super, ze nas je uz tolik :D
ja jsem rano vstala a hned jsem bezela na zachod a zase blinkala :-( a vubec se to nelepsi.. trochu me desi, ze mam jit v poledne k te kadernici a to se mi porad zveda zaludek… nastesti tam ma zachody, ale stejne.. ji se moc sverovat s tehu nechci, protoze by to pak asi vedelo cele sousedstvi a vsichni by si me prohlizeli atd.. :wink:
jinak co tu psala taminka, ze nevolnosti byvaji u zen, ktere otehotnely z praveho vajecniku u me asi plati.. ja vim, ze u me to ten pravy byl, protoze se mi tam udelala ta cysta.. vsichni mi porad rikaji: ono uz to brzy prejde, neboj!! ale ty nevolnosti jsou porad horsi a horsi :( co bych vsak pro mimiska neudelala :lol:
jinak se mi celou noc zdalo, ze mame dvojcatka: holcicku a chlapecka.. vcera v noci jsem zase rodila chlapecka :D asi uz blaznim.. aspon se mi prestaly zdat ty sny, ze mimi nebije srdicko nebo se z delohy nekam ztratilo a deloha je na utz prazdna.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.11.07 10:11

No ja do sebe zatim cpu homeopatika a caj s medem a citronem a snazim se byt v teple. Nastesti mam tenhle tyden volno, tak to jde.
Prave vcera jsem rikala, ze nastesti mam to „ANO“ uz za sebou, ze tentokrat to jen podepisu, tak nejaka ryma nevadi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.11.07 10:14

pida-no tak tyhle sny znam.dnes se mi porpve zdal pozitivni sen o miminku.

holky co je pravdy na tom ze herpes na rtu je v tehotenstvi nebezpecny?to se mi nejak nezda :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.11.07 10:14

Pido.. na sny se vykašli.. mně se v noci zdálo, jak čůrám, a když jsem se probudila, tak bylo sucho.. ale radši jsem šla.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Takže díky tomu vím, že to co se děje ve snu, sse neděje ve skutečnosti! :D

Kacho.. homeopatika ti určo pomůžou.. zitra budeš jak rybička! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.11.07 10:15

Holčiny já mám strach z toho, že miminku nebude bít srdíčko, čím víc se blíží příští čtvrtek, tím víc je mi smutno. Já neblinkám, jen je mi občas špatně a motá se mi hlava, jinak nic…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.11.07 10:28

Leni , neblazni, ne vsem je spatne, me je az na tu rymu a obcasny paleni zahy taky vyborne! A minule mi zacaly nevolnosti az po 8tt :?
Neboj, vsechno bude v poradku! Ja si na srdicko musim pockat az do 15. 11., ale verim, ze tam bude a bude bit jako zvon, stejne jako tvoje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.11.07 10:29

lenkadavi vidim, ze mame stejny obrazek, ale koukam, ze ho pouzivas uz mnohem dele, tak se ho dobrovolne vzdavam.. zkusim najit nejakou svou prijatelnou fotku a dam ji sem.. :) jinak myslim, ze tvou obavu jsme sdilely uplne vsechny.. ja jsem nemohla skoro ani mluvit, kdyz jsem sla ke gyndr. na utz a srdicko bilo.. neboj se, urcite bit bude a podle tveho metriku jsi uz ve stadiu, ze to bude i krasne videt.. :P vsechny budeme drzet palecky.. :wink: ja jdu zase na utz v pondeli a uz se opravdu nemuzu dockat, nemyslim uz na nic jineho.. jak smudlik vyrostl a jestli tam uz neni ten hematomek a co dela cysta atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.11.07 10:35

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím, pročítám vaši dsiskusi a číhám na Shellu, je mi nějak divný, že se už zase dlouho neozvala, doufám že bude v pořádkui s miminkem…
Jinak na ty nevolnosti, mě někdo poradil mátovej a citrusovej olejíček do aromalampy a opravdu to pomáhalo, hlavně ta máta…

A taky přispívám k potvrzení, ze nevolnosti se u někoho rozbíhají opravdu až po tom 8 tt, takže vevěš Leni halvu, opravdu nejsi nijakou výjimkou!!! A taky vím, (z vlastní zkušenosti) že rázem toho 12 - 13tt to téměř den ze dne přejde, takže vydržte maminy vydržte!!!!! :wink: to nejhorší máte téměř za seboua pak až zase až ten 8 -9 měsíc, to je zase mazec, ale před sebou máte Nááááááádherný pupíkový období, tak já se na to těším s váma!!!! :D
Krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.11.07 10:42

ahojky onko , mam vzdycky velkou radost kdyz se ozves!!! tu aromalampicku urcite zkusim, je to dobry napad :D jinak mas pravdu, ze sheelle se uz nejakou dobu neukazala, tak taky verim, ze je vse ok a brzy nam da vedet.. moc ji timto zdravim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.11.07 10:53

Když jsem byla poprvé minulý týden na utz viděli jsme jen malilinkatý puntík, to bylo 6+3tt a srdíčko ještě vidět nebylo. Jak je to tedy s tím srdíčkem? V kterém týdnu těhotenství je vidět a počítá se od menstruace nebo od splynutí vajíčka se spermií… u mě je těhotenství zázrak. Dva roky jsme nemohli mít miminko, tak jsme byli na Unice a tam zjistili, že já jsem v pořádku, ale partner bohužel ne, jeho spermie jsou na 99% špatné, tak nám bylo řečeno, že mám přijít na krev, 2. nebo 3. den po začátku další menstruace. Tak jsem si už přála, abych to dostala a ono pořád nic, tak jsem si dělala test a hnedka tam naběhli //. Takže dr. byl hodně překvapený, když viděl, že na utz je dutinka s rýžičkou. Dokonce víme, že máme i genetiku v pořádku… nám to prostě musí vyjít, ten zázrak se musí dotáhnout až do konce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.11.07 10:55

ahoj holky

diky moc za rady..Vyzkousim ten Vanish a snad to pomuze..Furt si k te sedacce cicham a je mi z toho zle.
Kacho nema to z toho ze by nesmela na sedacku-ona je tam prave vyvalena porad tak nevim co ji hrablo.

Jinak vitam Lenku a gratuluji k tehu.

A ted neco ke me-byla jsem si zrusit tu nemocenskou a dr si me hned vzal k sobe a mrknul na me takze se nam nase tehu posouva a fazolka je uz 9+3tt!!

a tady mala ukazka..

http://i105.photobucket.com/…nny/mimi.jpg

takze pristi stredu jdu pouze na krev a s moci a tehu poradnu jsme presunuli o dva tydny.takze az 21.11.

Holky jinak me mrzi ze je vam tak blijno ale doufam ze vas to brzy opusti.

Leni neblazni a nestresuj se!!!!!!!!Uvidis na 100% srdicko.

Onko ahoj je fajn te tady zase videt..Jinak ja taky vyhlizim Sheelle a jinak psala ze zitra ma jit k tomu jinemu dr tak snad se ozve a taky uz se tady dlouho neukazala Nancy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.11.07 10:57

Leni zatim se to pocita od prvniho dne posledni ms a srdicko je videt tak v 7tt tak nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí