Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím holky! za těch pár dnů co jsem tu nebyla jste se krásně rozrostly, ani nestíhám číst, 70 stránek ![]()
já jdu na KO zítra ráno, tak doufám že budeme OK!
Kacha koukám ty jsi na tom stejně jako já ![]()
Sheele možná máš jiný TP protože ti to dr počítá od poslední MS, já to mám podle ovu, proto je to o týden později. No a jestli si pamatuješ ten můj strach říct o těhu partnerovi, no tak to dopadlo zle. Taky vyváděl že mimi nechce, že musím na potrat atd.. nakonec že už se mnou nechce být, protože jsem si dovolila otěhotnět, podle CAR to mělo být tak nejdřív za rok.. no a tak jsem sama, konec definitivně, bez šance dát to dokopy, už to nejde.
No nic, teď se musím těšit hlavně na mimi, a doufat že budeme šťastní.
jinak fotečky mám v galerii soukromá alba s názvem Celtica.
Napíšu po víkendu, teď mizím, mějte se krásně, papaa
Taminko snad to mám správně:
Celtica / 1978 / Olomouc / TP 22.6.2008 /--/ svobodná
celtica-to znam.zazila jsem to same s natali.pak se sice partner i chtel vratit,zkusili jsme to ale nakonec jsem od nej odesla.uz jsem s nim po tom vsem nedokazala byt.ani penize ani otcovstvi jsem po nem nechtela.a tak jsem byla s natali skoro dva roky sama a vdavala jsem se az ted v unoru za noveho pritele,nechal se zapsat do rodniho listu jako natalcin otec a jsme spokojeni vsichni
tobe to urcite taky vyjde ![]()
Taminko , gratuluji k dobré kontrole a fotečce ![]()
Leni , chápu, že máš strach, ale to opravdu všechny, prostě věř, že bude vše OK.
MadNancy , rozumíme , že to je hoodně těžké, ale tvůj drobeček teď potřebuje klid, tak se mu ho snaž dopřát a buem čekat, až budeš mít víc sil jít sem zase k nám psát.
Vítám nové těhulky.
Musím říct, že jste mě potěšily, že některým z vás není také špatně… zž jsem z toho docela byla nerovozní, že mi vůbec není špatně. Cítím jen napjatá prsa a občas mě bolí podbřišek. Ale snad to je OK. ![]()
Já sje doma na týden na PN, ale nekvůli těhu, ale kvůli hlasivkám - vůbec nemůžu mluvitt. No, alespoň můžu ráno spát.
Ten čas do KO, se mi hrooozně vleče, mám pocit, že jsem snad jediná, kdo od potvrzení srdíčka čeká na další KO víc jak měsíc
Snažím se to stále vidět optimisticky… ale když vidím, kolik je ZP, tak mám strach.
Tami, dopiš mi na nástěnku, že krev na NT screening mám 12.11. UTZ mi řeknou až pak, až se uvidí, jak je gravidita opravdu stará dle UTZ a nejen dle MS. Díky.
Ahoj holky,
tak jsem vyzvedla neveste saty a pani v pujcovne si myslela, ze jsem desne dojata!
Tece mi totiz uz i z oci z ty blby rymy.
To budu fakt zitra svedkyne koooooca. Sakra.
Doted jsem hledala na netu jestli smim Nasivin, ktery mam doma, protoze homeopatika si s timhle ocividne uz neporadi. A nasla jsem, ze nosni spreje ano, ale ne dlouhodobe! No ja potrebuju tu mrchu rymu potlacit na zitrek, pak at si se mnou clouma treba mesic!
Nancy , je mi to moc lito, neni toho mnoho, co se da napsat! Jen snad tolik, ze aspon trosicku vim, jak to boli a ze mas hlavu plnou otazek proc, co se stalo, proc zrovna tvoje neterinka! Ja jsem v tom pro me nejhorsim obdobi chodila na diskusi za holkama, ktere prisly o miminka a moc mi to pomohlo.
Ty se ale hlavne ted pokus soustredit na sebe a svoje miminko, uvidis, ze budete oba v poradku a jak rikaji maminky andelu - vsak ona vas ta vase andelska holcicka pohlida!
Ahojte holky, před chvílí jsem si dočetla co jste dnes napsaly.
Nancy, jsem ráda, že jsi napsala, musíš bojovat kvůli svému zlatíčku, posílám energii a sílu, myslím moc na tebe!
Celtico, budu na tebe zítra myslet, jistě bude všechno v pořádku.
Kacho, přeji krásnou svatbu a ať to s tou rýmou jako svědkyně zvládneš!
Holky, dneska jsem tu jen na skok, protože jsem si zase prožila šílenou migrénu a taky jsem brečela, nešlo mi to zastavit, zase jsem nemohla dýchat, mluvit, no však to znáte. Míša mě tu uklidnoval a pak musela dojít i mamka, mám hlavu jak střep a strašně jsem se omlouvala drobečkovi, musím se dát dohromady, jsem z toho špatná, protože ji mám zase po třech dnech znovu.
Držte se holky, a jsem ráda že je nás tu tolik, dobrou noc
aktualni seznamek..mrknete zda to mate spravne..
Taminka / 20.10.1975-Vahy / Ostrava / 9+3tt/ 1.6.08 /--/ rozvedena PO 21.11.(krev 7.11.) MadGirlNancy / 1980 / Trebon / 8+2tt / 9.6.08 /--/ vdana PO 29.11. Eviska / 3.1.1979-Kozoroh / Upice / 10+3tt / 26.5.08 /--/ vdana PO 12.11. Luckacek / 1976 / Praha / 8+1tt/ 11.6.08 /--/ vdana PO 21.11. Jenifer / 28.6.1983-Rak / Praha / 8+3tt / 15.6.08 /--/ svobodna (svatba 16.5.08 ) PO 22.11. Pida / 24.12.1980-Kozoroh / Praha / 7+1tt/ 13.6.08 / – / vdana PO 5.11. Stokvet / 10.5.1978-Byk / Plzen / – / cerven08 / – / svobodna PO 5.11. Celtica / 1978 / Olomouc / 6+6tt / 20.6.08 / – / svobodna PO 23.11. Aurinko / 1974 / Praha / 8+3tt / 10.6.08 / – / vdana PO 20.11.(krev na NT 12.11.) Sheelle / 1981 / Praha / 7+4tt / cerven08 / – / svobodna PO 2.11./6.12. Palonka / 3.2.1981-Vodnar / Zlin / 9+4tt / 1.6.08 / – / vdana PO 26.11.(screening 22.11.) Nikiki / 4.5.1983-Byk / Brno / 5+5tt / cerven08 / holcicka Natalka / vdana PO 8.11. Monix / 2.5.1969-Byk / Brno / 8+5tt / 7.6.08 / – / vdana PO 27.11. (NT screening 21.11) Petrak / 18.2.1981-Vodnar / Praha / 8+6tt / cerven08 / – / vdana PO 22.11. Lenkadavi / 1.4.1985-Beran / Kroměříž / 7+4tt / 16.6.2008 / – / svobodna PO 8.11. Kacha / 7.7.1978-Rak / Praha / 6+4tt / 22.6.08 / – / vdana PO 15.11. Kuba / 20.07.1981-Rak / Tabor / 5+4tt / 1.7.08 / – / vdana PO Ralelo 1978 / Opavsko / 7+0tt / 20.6.08 / Sandra,Klara,Gabka / vdana PO Míša10 / 1982 / Breznice / 6+3tt / 23.6.08 / 1 miminko / svobodná PO 19. 11.
Celtica a Sheelle holky moc na vas budu zita myslet at mate krasne utz a fotecky miminek.
Celtice tak to me mrzi ze to takhle dopadlo s tvym pritelem ale zrejme ti bude bez nej lepe.
Kacho tak t jsi me totalne pobavila s tim ze jsi vypadala jak dojata a pritom to slzeni melo uplne jiny puvod
![]()
Aurinko neboj ted ty prvni kontroly mame kazda jinak ale potom uz to budeme mit vzdy jednou za mesic..A vubec nepremyslej o nejakych ZP!!!!
Palonecko ty jsi plakala?Ale vsak se vyplakej kdyz to potrebujes.A jinak miminko to chape-aspon bude vedet ze na svete neni vsechno jenom zabava ale taky starosti.
No my jsme ted vycistili sedacku tim Vanishem na koberce tak doufam ze to pomuze.
Taminko, mám opuchlé oči no děs. Snad to miminku neuškodilo!!Bojím se. Byla jsem u léčitelky odpoledne ohl. zad, jak je mám pořád skříplé a ta mi řekla, že s mimi bude všechno v pořádku, že jí ho přivezu ukázat..Tak věřím
Omlouvám se, že jsem ti zapomněla napsat ten přípravek na čištění sedaček. My sedačku čistíme tímto - Koralan od firmy Larin od Henkela, není to drahé a čistí dobře._Tak kdyby Vanish nezabral.
Jinak se nemůžu vynadívat na ten tvůj krásný ultrazvuk, tak jsem si říkala, že jsi zatím o jeden den pozadu ode mne, ale to vaše malé už měří skoro 2.5 cm,že? To my jsme měli v 8. týdnu 1,7, tak myslím, že mi termín asi posunou, alel nevím, jak rychle mimi roste
Jinak vím, že jsem ten recept poslala 3×, ale nešlo mi to odesílat, omlouvala jsem se.. jsem trouba, ale fakt to nešlo.. ![]()
Tami , moc dekuju za pridani do seznamku, pisu doplnujici info:
Kacha / 7.7.1978 Rak / Praha / 6+4tt / 22. 6. 08 / – / vdaná PO 15.11.
Juchu dostala jsem od manzela uzasnej darek!!!
![]()
Byl v lekarne a privezl mi „pro nas nezavadny“ kapky do nosu a uz jsem nakapala dvakrat a hned se mi lip dycha! Sice ho trosku podezrivam, ze se bal, ze mu zitra coby opuchlina udelam ostudu, ale stejne je to zlato! I malo staci ke stesti, ze?! ![]()
Palonko , je mi moc lito tech migren. Ja mela snad jednu v zivote a nikomu to rozhodne nezavidim. Myslela jsem, ze snad skocim z okna! Chudinecko, doufam, ze se to uklidni a ty obludy te nechaji na pokoji. A urcite se neboj, miminecku to urcite neublizi!
chjoo holky nemůžu spát, je mi špatně, mám stále hlad a navíc mě děsí ta kontrola, mám sny že mi při UTZ řeknou že tam nic není atd.. asi to znáte. snažím se být v klidu, ale ve mě to vře. ale musím se uklidnit, týjo mám dojít na krev nalačno, se jim tam pozvracím. ikdyž jsem teda ještě neblinkala, jen se nadavuju, ale hustě
úplně se dusím, i tím že mám už 9 týdnů rýmu.
jak jsme si tu četla o té rajské, to mě potkalo taky, ne s polívkou, ale s omáčkou, tak jsem se těšila, ale po prvním soustu jsem to musela vyhodit psovi, fakt mi to zvedlo žaludek. nemůžu skoro nic co si sama uvařím, snáším jen meníčka v restauracích, nechápu to ![]()
jinak stavy jakoděsná únava, závratě a bolavý prsa a břicho nafouknutý, dobrej čich a výtok snad odevšud mám,tak snad je vše OK:) beru utrogestan od ovu 2 tabletky večer ,polykám, ale příští týden doberu balební a další prý nedostanu, že je to na přírodě jestli bude mimi zdravé a silné a udrží se, ty slabé prý se sami odloučí. Přijde mi to docela drsné a chladné, ale je to asi tak, bohužel:( no nic, pujdu skusit usnout, nebo napíšu román ![]()
Dobre rano devcata ![]()
celtica-me uz ten hlad trochu presel,zato mam ted zacpu a uz nevim co s tim.vcera jsem si nechala koupit susene svestky,ty mi pomohli po porodu a nic.tak jsem si jeste vecer udelala mlecny koktail a zatim taky nic ![]()
Dobré ránko holky, kdo dnes jdete na KO, tak přeji hoooodně štěstíčka…
Dobré ráno holčinky!
Tak dnes mi není nic moc a tak mám v úmyslu tady v práci udělat jen to nejnutnější a jít si domů lehnout. Pobolívá mě břicho a jsem taková nějaká divná - nevím jak to popsat. Za normálních okolností bych se překonávala ale kvůli bobíškovi to dělat nebudu a budu pěkně lěžet. Dnešek by to snad měl spravit.
Celtico - je mi líto jak to dopadlo - ale než takovýho chlapa tak raději žádnýho. Moc ti držím palečky na kontrolu!
Taminko - seznámek super, údaje souhlasí ![]()
Niki - s tou zácpou bojuju taky. Bojovala jsem s tím ještě před těhu a teď je to už úplná katastrofa. Já vyzkoušela úplně všechno (švestky, kyselé zelí, kompoty, vypít olej atd.) - nepomáhá mi vůbec nic. Já mám snad kačení žaludek a plechový střeva
![]()
Palonko - doufám, že už je líp ![]()
Kach - v tý půjčovně to fakt musela být legrace
Ahoj holky, moc vás zdravíma držím palečky na dnešní kontroly a těším se na dobré zprávičky!!!! ![]()
CELTICO doslova jsem zůstala s otevřenou pusou, vždycky mě tostrašně šokuje, když se chlapy zacovají takhle hnusně. Vůbec to nechápu!!!!
Každopádně ti patří můj velký obdiv za to,jak zvládáš situaci ! Jsi statečná a silná holka a já věřím, že na tebe to tvoje (vaše) štěstí někde teprve čeká! áš pravdu v tom, že teď semusíš soustřdit na miminko a to tě bude moooc potřebouvat a jak koukám na tvůj přístup, věřím, že to zvládneš!!! Nebude to lehké, to je jasný, ale jsi prostě úžasná!
A BUď v klidu, ono to dobře dopadne, když dělá v životě člověk správný věci, vždycky se to v dobré obrátí!!!! Tomu já věřím!
Do Olomouce se bude v prosinci stěhovat jedna moje mooooc dobrá ka´marádka s rodinou. Mají dvouletou dnceru. Docela se děsí té samoty, jak tam nikoho moc nezná a halvně s dětma, tak snad to dobře dopadne… ![]()
TAk holky, těším se na nové zprávy od vás a Tami, krásný Utz! FAkt moc!!! ![]()
Ahoj holky,teda koukám,že píšete jak fretky
![]()
Jsem to všechno dočetla a nějak si to zase nepamatuj
![]()
Vítám novou Kachu -ani já jsem ještě neslyšela srdíčko. Byla jsem v pondělí na UTZ ale pinďa je ještě maličkej,tak jdeme za 14 dní znova.To už by měl být jak zvon
Teda apoň doufám.Docela se toho bojím.Taky máme doma velkýho pesana a úklid mi nějak nedělá dobře,jsem pořád unavená.
Ještě stále bojuju s tou hnusnou rýmou.Mám zalehlé uši a pořád mi v nich praská.Teď mi jel manžel pro nějaké homeopatika,tek jsem zvědavá,co přiveze:-)
Jdu se zase potit a doufám,že už se k vám brzy připojím tak jak by jsem chtěla ![]()
Mějte krásný den těhulky a opatrujte se ![]()
PS: Taminko mohla by jsem se taky přidat k vašemu seznámku?
nooo kuba je tady a ma mladsi mimi jak ja
tak jsem rada ze nejsem sama s takovym pidiprckem ![]()